rotten crusader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Γιατι με τρώει να του πω τι ειναι? Πάντως σοβαρά τώρα,μεχρι τη 3η γυμνασίου να διαβαζεις πολυ καλά τα εξης μαθηματα νεοελληνικη γλώσσα,κείμενα,αρχαία,μαθηματικα,φυσικη,βιολογία,χημεία και φυσικα να κανεις και φροντιστήριο για αγγλικα...απο κει και περα στη 1η λυκειου θα έρθει η ώρα να διαλέξεις τεχνικό η εννιαίο λύκειο...αναλογα με τις επιδόσεις σου θα καταλάβεις που πρεπει να πας...και σιγα σιγα μεχρι τη τριτη λυκειου βάσει των επιλογων κυκλου/κατεύθυνσης που θα κάνεις θα οδηγηθείς απο μόνος σου στο ποιο επάγγελμα σου ταιρίαζει...φυσικα αν έχεις κάποιο ιδιαιτερο ταλέντο στην άθληση/ξένες γλώσσες/μουσικη/σχέδιο τοτε τα πράγματα θα ναι πολυ ξεκάθαρα για σένα στη 3η γυμνασίου...αυτο που πρεπει να κάνεις στο γυμνάσιο,είναι να διαβάζεις καλα τα μαθηματα που σου είπα...δεν ειναι τίποτα 2 ώρες την ημέρα είναι και αποκτάς ενα πολύ καλό εφόδιο στη ζωή σου... Yγ:και γω τρόλλ μυρίζομαι,αλλα ντάξει μιας και δεν είμαι σίγουρος απάντησα!
Lilith19 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Οπως διαβασες και στα αλλα posts,οντως εισαι λιγο μικρος να σε απασχολει αυτο το θεμα,εδω αλλοι τελειωνουν την σχολη τους τους και δεν ξερουν αν η δουλεια που θα κανουν θα ειναι σχετικη με το αντικειμενο των σπουδων τους.. Οποτε μην απελπιζεσαι,εχεις καιρο ακομα.. Αλλα για πες μου,στο σχολειο ποια μαθηματα σου αρεσουν περισσοτερο και τα πας πιο καλα?Για παραδειγμα εγω δεν πηγαινα και δεν με πηγαιναν τα μαθηματικα και η φυσικη,ηξερα οτι το πιο λογικο ειναι να επιλεξω μια σχολη που να μην βασιζεται σ'αυτα τα μαθηματα..(Αλλο αν τα εχω και τραβαω τα μαλλια μου..)
livewire Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Το μικρό μας καλικαντζαράκι, θα δει το μέλλον εδώ. Το επάγγελμα έχει πολύ ψωμί και ας είναι καλά κάτι ανήσυχες ψυχές(=ΓΑΤΟΝΙΑ) που παλεύουν να το φέρουν εκεί που του αξίζει. Καλό εισόδημα, άπλετος ελεύθερος χρόνος και αν η μαμά του κάθεται και τα ΞΥΝΕΙ, μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα μαζί.ΓΙΑΤΙ να περιμένει την ενιλικίωση? ΤΡΕΧΤΕεε.
we_will_rise Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ενταξει,αλλα θα μου πει κανει τι ειναι αυτο το νταβαντζης; Είναι ένας κύριος που φοράει κουστούμι, καπνίζει πούρα και παίρνει αλλοδαπές γυναίκες, όμορφες κατα προτίμηση και τις νοικιάζει σε άλλους κύριους για να κάνουν σεξ μαζί τους !! Πληρώνεσαι πολύ καλά και κάνεις πάρα πολύ καλή ζωή, αλλά στάνταρ θα πας στην κόλαση μετά (για να μην λες ότι δεν στο είπαμε) !!
Galis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 χαλαρωσε ειναι νωρις,εκτος αν θες να ασχοληθεις με τον αθλητισμο επαγγελματικα οποτε πρεπει να αρχισεις αμεσως
we_will_rise Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ενταξει,αλλα θα μου πει κανει τι ειναι αυτο το νταβαντζης; Είναι ένας κύριος που φοράει κουστούμι, καπνίζει πούρα και παίρνει αλλοδαπές γυναίκες, όμορφες κατα προτίμηση και τις νοικιάζει σε άλλους κύριους για να κάνουν σεξ μαζί τους !! Πληρώνεσαι πολύ καλά και κάνεις πάρα πολύ καλή ζωή, αλλά στάνταρ θα πας στην κόλαση μετά (για να μην λες ότι δεν στο είπαμε) !!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Είναι ένας κύριος που φοράει κουστούμι, καπνίζει πούρα και παίρνει αλλοδαπές γυναίκες, όμορφες κατα προτίμηση και τις νοικιάζει σε άλλους κύριους για να κάνουν σεξ μαζί τους !! Πληρώνεσαι πολύ καλά και κάνεις πάρα πολύ καλή ζωή, αλλά στάνταρ θα πας στην κόλαση μετά (για να μην λες ότι δεν στο είπαμε) !! Κριμα που σε λιγο θα πρεπει να εξηγεις τι σημαινει σεξ :/
we_will_rise Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Κριμα που σε λιγο θα πρεπει να εξηγεις τι σημαινει σεξ :/ αμάν, το ξέχασα αυτό.. Σεξ είναι να βάζει το αγοράκι το απ'αυτό του μέσα στο απ'αυτό το κοριτσιού.. Τώρα ντάξει δεν καταλαβαίνεις πως γίνεται γιατί ακόμα δεν ξύπνησε το κτήνος μέσα σου, σε κανα 2 χρόνια περίπου θα καταλάβεις !!! ΥΓ1: υπάρχει και το στοματικό και το πρωκτικό, αν θες θα σου μιλήσω και γι'αυτά... ΥΓ2: Να πεις στην μαμά σου να βάλει πάσγουορν στον υπολογιστή !!!
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Για να λεω την αλειθια τετοιες αηδιες καθετε και μου λεει ενας φιλος μου,οποτε δε χρειαζομαι εξηγηση(Γιατι,επρεπε απο περσι να μου τα μαθει).Εκτος απο αυτο,εμενα λετε trol και καλικατζαρο; καο αν ναι γιατι;
we_will_rise Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Για να λεω την αλειθια τετοιες αηδιες καθετε και μου λεει ενας φιλος μου,οποτε δε χρειαζομαι εξηγηση(Γιατι,επρεπε απο περσι να μου τα μαθει).Εκτος απο αυτο,εμενα λετε trol και καλικατζαρο; καο αν ναι γιατι; Φωτούλη τον λένε τον φίλο σου ;; Εγώ στην θέση σου δεν θα του ξανα-μιλούσα... Μου φαίνεται ότι εσένα λένε, επειδή σε ζηλεύουνε τα λένε..! ΥΓ: Troll εννοείς αυτό από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ;; Αν ναι, ο Typhoon δεν το είπε με αυτή την έννοια !
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Αγγελο τον λενε,και εχω να του μιλησω απο τοτε που μου το ειπε,δηλαδη προπερσι!Οσο για το troll,οτι και να ειναι,εμενα ελεγε,και αν ναι τι εννοουσε;
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 A,περσι ειχα πει,προπερσι εννοουσα,sorry!
we_will_rise Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Αγγελο τον λενε,και εχω να του μιλησω απο τοτε που μου το ειπε,δηλαδη προπερσι!Οσο για το troll,οτι και να ειναι,εμενα ελεγε,και αν ναι τι εννοουσε; Αυτός ο Άγγελος ηταν πολύ κακό παιδί... Καλά έκανες και δεν του ξαναμίλησες !!! Εννοούσε ότι θα γίνεις trol, δηλαδή σωστός επαγγελματίας !
klainmaingr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Αν κρίνω απο τα αντίστοιχα πόστ στο console games και την γενικότερη ανιωθίλα παίζει αρκετά να μιλάμε για 11χρονών παιδάκι και δεν ξέρω αν είναι απαραίτητη όλη αυτή η στιχομυθία
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Κοίτα,εκτός από νταβατζής μπορείς να γίνεις tattooατζής για να κάνεις tattoos σε όμορφα κοριτσούδια και άσχημους άντρες με μπυροκοιλιά ή να γίνεις σουβλατζής,να καβατζώνεις φαΐ απ' τη δουλειά και να αποκτήσεις δική σου κοιλιά(μεγάλη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.