SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ισως να ειναι λιγο νωρις,αλλα αναρωτιομουν πως μπορω να βρω τι δουλεια θα κανω.Ειμαι μονο εντεκα,αλλα θελω να ασχοληθω με αυτο που θα ασχοληθω και στο μελλον,εστω και τα πιο απλα πραγματα.Ομως δεν ξερω τι να διαλεξω.Μουσικη(πιανο)ειναι ωραιο να παιζεις και παω τωρα 2α,αλλα απο τη δουλεια βγαζεις λιγα.Προγραματισμο θα ηθελα,αλλα δεν μπορω να καθομαι και να διαβαζω σελιδες ολοκληρες με βασικα,γιατι παντα θελω να αρχιζω με τα δυσκολα.Να μαγειρευμο μου αρεσει αλλα ουτε ταβερνα ουτε μαγειρας ειναι πλυ καλη ιδεα.Οπωτε τελικα βγαινει οτι δεν ξερω τι να κανω.Μπορει καποιος να με βοηθησει;Ευχαριστω!
platongr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Είναι λίγο νωρίς να διαλέξεις από τώρα. Όχι μόνο από την άποψη του τι σου αρέσει, αλλά και από την άποψη της επαγγελματικής αποκατάστασης. Μπορεί δηλαδή να σου αρέσει η μαγειρική αλλά σε 10 χρόνια από τώρα μπορεί να μην υπάρχει πια το επάγγελμα γιατί όλοι θα τρώνε έτοιμα φαγητά. Περίμενε λίγα χρόνια, να πας γυμνάσιο, να δεις τι παίζει έξω, να δεις 5-6 πράγματα παραπάνω και αποφασίζεις. Ωστόσο, μπορείς να καλλιεργείς το ταλέντο σου, όποιο και αν είναι αυτό (πιάνο, μαγειρική κτλ).
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Γίνε νταβατζής:σίγουρο επάγγελμα,ωραίο περιβάλλον,δεν έχεις πρόβλημα με το συνταξιοδοτικό ούτε με την εφορία.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ισως να ειναι λιγο νωρις,αλλα αναρωτιομουν πως μπορω να βρω τι δουλεια θα κανω.Ειμαι μονο εντεκα,αλλα θελω να ασχοληθω με αυτο που θα ασχοληθω και στο μελλον,εστω και τα πιο απλα πραγματα.Ομως δεν ξερω τι να διαλεξω.Μουσικη(πιανο)ειναι ωραιονα παιζεις και παω τωρα 2α,αλλα απο τη δουλεια βγαζεις λιγα.Προγραματισμο θα ηθελα,αλλα δεν μπορω να καθομαι και να διαβαζω σελιδες ολοκληρες με βασικα,γιατι παντα θελω να αρχιζω με τα δυσκολα.Να μαγειρευμο μου αρεσει αλλα ουτε ταβερνα ουτε μαγειρας ειναι πλυ καλη ιδεα.Οπωτε τελικα βγαινει οτι δεν ξερω τι να κανω.Μπορει καποιος να με βοηθησει;Ευχαριστω! πήγαινε σε μια τσιγγάνα να σου πει
antonl Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Είναι καλό να έχεις ανησυχίες αλλά όπως σου είπαν και στο άλλο topic, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Τουλάχιστον όταν ήμουν στην ηλικία σου, κανείς απ' τους φίλους μου δεν ήξερε τι πραγματικά ήθελε να κάνει στο μέλλον (ούτε καν το σκεφτόταν). Ακόμα και μερικοί που λέγαν "εγώ θα κάνω το τάδε επάγγελμα", τελικά κανείς τους δεν το ακολούθησε.
tolis00 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Γίνε νταβατζής:σίγουρο επάγγελμα,ωραίο περιβάλλον,δεν έχεις πρόβλημα με το συνταξιοδοτικό ούτε με την εφορία. :lol::lol::lol:
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Συγνωμη που δεν το γνωριζω,αλλα ο νταβατζης τι ειναι;Βαφει;H τι;Οσο για τι τσιγγανα,οτι καταλαβα,και ουτε θελω!
Skia11 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Γίνε νταβατζής:σίγουρο επάγγελμα,ωραίο περιβάλλον,δεν έχεις πρόβλημα με το συνταξιοδοτικό ούτε με την εφορία. Sry αλλά δεν είναι απάντηση σε έναν 11χρονο αυτή... edit: SavvasE, είσαι ακόμα παιδί ένα απο τα πλεονεκτήματα της παιδικής ηλικίας είναι ότι δε χρειάζεται ακόμα να σε απασχολήσουν τέτοια πράγματα. Απόλαυσε την περίοδο αυτή, θα έχεις μπόλικο χρόνο να σκεφτείς γι' αυτό απο την εφηβεία σου και μετά.
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ενταξει,αλλα θα μου πει κανει τι ειναι αυτο το νταβαντζης;
antonl Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 http://www.pythiaonline.com Καλύτερα μην την συμβουλευτεί. τι δουλεια θα κανει ο σαββας αμα μεγαλωσει; Η πυθία απάντησε: Ρακοσυλλέκτης. slipknot διαφθείρεις τη νεολαία
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Συγνώμη παιδιά αλλά έχω την εντύπωση πως το topic είναι απλά άλλο ένα legendary topic,γι αυτό κι απάντησα έτσι. Αν τώρα είναι σοβαρό,προτείνω να μην κάθεται να σκέφτεται τι δουλειά θα κάνει απ' τα 11 του,ας απολαύσει την ξένοιαστη ζωή όσο μπορεί.Τότε άλλωστε,σ' αυτή την ηλικία όλοι θέλαμε να γίνουμε αστροναύτες και μπαλαρίνες...
Typhoon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Does anyone think that maybe we have a little troll here?
Typhoon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Τότε άλλωστε,σ' αυτή την ηλικία όλοι θέλαμε να γίνουμε αστροναύτες και μπαλαρίνες... Σοβαρά, και εσύ μπαλαρίνα ήθελες να γίνεις?
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Σοβαρά, και εσύ μπαλαρίνα ήθελες να γίνεις? Σαφώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.