mouchlas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Καλημερα.Θελω να αγορασω καινουργιο PC απο το e-shop και δεν εχει τη συγκεκριμενη motherboard την οποια βλεπω οτι προτιματε στο forum.Υπαρχει καποια εξισου καλη και περιπου στα ιδια λεφτα;Ευχαριστω εκ των προτερων.
phanispal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Γιατί να το αγοράσεις από το e-shop και όχι από Πλαίσιο που έχει καλύτερο after sales service? Όπως και να 'χει, εάν δεν ενδιαφέρεσαι για crossfire μπορείς να πάρεις την P5Q (η οποία επίσης προτιμάται στο forum )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 πάρτην από Πλαίσιο καλύτερα...(και το υπόλοιπο pc )
mouchlas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.Το e-shop το διαλεξα γιατι εδω που μενω(στα Τρικαλα) δεν εχουμε Πλαισιο.Τωρα για crossfire μαλλον δεν καιγομαι γιατι απο οτι εχω καταλαβει αξιζει αν τοποθετησεις σε σχετικα μικρο διαστημα τη δευτερη καρτα.Παντως στο e-shop βρηκα την p5qpro που υποστηριζει και crossfire.Την εχετε μηπως υποψη σας;Υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στα P45 chipsets και στα X38;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 για crossfire προτείνουμε Χ38/Χ48 επειδή λειτουργούν και οι 2 θύρες ταυτόχρονα σε 16Χ πράγμα που δεν ισχύει με τα Ρ35/Ρ45... και να μην έχετε Πλαίσιο στα Τρίκαλα υπάρχει πάντα η παραγγελία μέσω Internet...(free μεταφορικά για πάνω από 85 euro παραγγελία)
overclockerd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Και στα τρίκαλα που μένεις,μπορείς να πάρεις απο το πλαίσιο μέσω Internet και να στο φέρουν εκεί που μένεις! νομίζω γίνεται και απο τηλέφωνο
ratmonkey Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Η μοναδική ουσιαστική διαφορά είναι το 16 crossfire. H P5Q πάντως σε τέτοια διάταξη έχει pciexpress V2 Χ8, που (στα χαρτιά) είναι διπλάσια απο V1 Δές εδω. Επίσης εάν σε ενδιαφέρει OC, μπορώ να πώ οτι ο Q6600 μου πέρασε πάνω απο p5b, p5e, striker και blitz και πήγαινε στα 3.2 με χίλια ζόρια. Στην P5Q Deluxe έπαιξε 3600 με το καλημέρα. Δέν χρειάστηκε να πειράξω τίποτα, άφησα το vcore auto και το πάει 1.4 stable μετα απο 6 ώρες prime. Ισως να "φταίει" το 16phase ρεύμα που δέν ξέρω εαν το έχει η pro.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 όχι μόνο η Deluxe έχει 16 Phase...οι μικρότερες είναι με 8 phase
mouchlas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Το σχολιο για Τρικαλα αφορουσε το after sales service.Δεν εχω καποιο αλλο προβλημα με το συγκεκριμενο καταστημα.Επισης στον Pc configurator της σελιδας του Πλαισιου δεν εχει ως επιλογη τη Ρ5Ε (αν και ειναι εξαιρετικα προβληματικη σελιδα).Μηπως λοιπον δεν την εχουν διαθεσιμη;Ξεχασα να αναφερω οτι θελω να μου ερθει ετοιμο το συστημα και οχι να το συναρμολογησω.Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια κρυφη χρεωση;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 μην χρησιμοποιείς το pc config...διάλεγε τα ένα ένα και βάζε τα στο καλάθι...
Alchemist` Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Καλημερα.Θελω να αγορασω καινουργιο PC απο το e-shop και δεν εχει τη συγκεκριμενη motherboard την οποια βλεπω οτι προτιματε στο forum.Υπαρχει καποια εξισου καλη και περιπου στα ιδια λεφτα;Ευχαριστω εκ των προτερων. Δεν είδα πόσο κάνει η P5E, πάντως εμένα, εκτός απο τις ASUS< αυτή εδώ μου φαίνετε αρκετά αξιόλογη... (146Ε) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.524352
overclockerd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Το σχολιο για Τρικαλα αφορουσε το after sales service.Δεν εχω καποιο αλλο προβλημα με το συγκεκριμενο καταστημα.Επισης στον Pc configurator της σελιδας του Πλαισιου δεν εχει ως επιλογη τη Ρ5Ε (αν και ειναι εξαιρετικα προβληματικη σελιδα).Μηπως λοιπον δεν την εχουν διαθεσιμη;Ξεχασα να αναφερω οτι θελω να μου ερθει ετοιμο το συστημα και οχι να το συναρμολογησω.Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια κρυφη χρεωση;εγώ προσώπικα πίο πολύ κάνω παραγγέλιες απο το E-shop και δέν έχει κάποια χρέωση αυτό(όπως έχει συμβεί με έναν φίλο μου που αγόρασε ολόκληρο PC και του το εφτίαξαν. Οσό για την αυτόματη συναρμόλογηση στο πλάισιο δν ξέρω να σού πώ με σίγουρια δές και τίς επίλογες που σού δίνει(δηλαδη να γράψεις τίς προτίμησεις σου και να τίς δούν αυτόι, οπώς συμβαίνει στο e-shop) ελπίζω να έχουν κάποια ομοιότητα αυτά τα δύο τότε θα βρέις ακρή με αυτά που σού είπα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δεν είδα πόσο κάνει η P5E, πάντως εμένα, εκτός απο τις ASUS< αυτή εδώ μου φαίνετε αρκετά αξιόλογη... (146Ε) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.524352 130 euro κάνει η Asus P5E ναι δεν φαίνεται άσχημη η Abit, αλλά από το φαίνεται μέχρι το είναι, υπάρχει απόσταση
Alchemist` Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 130 euro κάνει η Asus P5Eναι δεν φαίνεται άσχημη η Abit, αλλά από το φαίνεται μέχρι το είναι, υπάρχει απόσταση Δεν την έχω για να σου πω κάποια σίγουρη γνώμη, απλά έκανα ένα ψάξιμο για έναν φίλο μου που ήθελε να πάρει μητρική πριν λίγες μέρες, έπεσε το μάτι μου πάνω της, και απο τα χαρακτηριστηκά που αναγράφονται στο e-shop μου άρεσε... Αν κάποιος την έχει αγοράσει ας κάνει κάποιο σχόλιο... Πάντως βαθμολογείτε με 9/10 από 28 χρήστες του e-shop...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ούτε στο insomnia θυμάμαι κάποιον να την έχει, για αυτό είπα ότι φαίνεται καλή...για το αν είναι πράγματι δεν ξέρω ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.