Προς το περιεχόμενο

usb fan

geo99rge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω τροπο να βρω αν γινεται να φτιαξω με απλο ανεμιστηρακι με εισοδο usb, δεν με ενδιαφερει ο θορυβος απλα να ειναι δυνατο για να τραβαει αερα απο γραφειο!!

καλα διαβασατε θελω να κανω τρυπες στο γραφειο γιατι εκει που ειναι μαζευει πολυ ζεστη και θελω με καποιο τροπο να απαγαγω την θερμοκρασια απο το σημειο αλλα ελεγα μηπως γινεται με usb.

συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα ψαχνομαι για καποια λυση να μην κανω extension μεσα απο το κουτι.

αυτα, ευχαριστω

Δημοσ.

παρε ενα ανεμιστηρακι 12V και ενα τροφοδοτικο πακ. λυση απλη, φτηνη, και εχει το πλεονεκτημα οτι δεν θα πειραματιστεις με τις τασεις του usb που αν κανεις ενα λαθος εχεις καψει τουλαχιστον την θυρα.

Δημοσ.

Πάντως εμένα είναι στάνταρ κάθε καλοκαίρι. Μαζί με τα χαλιά φεύγει και το pc και πάει από την έξω μεριά του γραφείου για να μη βγάζει ζέστη στα πόδια.

Δημοσ.

υπάρχουν και usb fans- gadgets,σαν αυτό του λινκ

Εχω ένα τέτοιο από "προσφορά" ενός περιοδικού,αλλά πέρα από τον πολύ θόρυβο δεν κάνει τίποτα...Περισσότερο το χρησιμοποιούσα για να δροσίζομαι ο ίδιος....:-)

Δημοσ.

Πάντως ένας γνωστός μου που είχε ένα τέτοιο του δημιουργούσε προβλήματα στις άλλες usb συσκευες. Θυμάμαι δεν αναγνώριζε διάφορες συσκευες και μόλις το έβγαζε λειτουργούσαν όλα κανονικά.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα εχτες πειραματιστηκα με καλοδιο usb και ενα ανεμιστηρακι μια χαρα δουλευει δεν βλεπω να εχει προβλημα αρκει να ενωσεις τα καλωδια μαυρο-μαυρο και κοκκινο-κοκκινο και δουλευει κανονικα,

οι τασεις ειναι 5ν μεσα στο κουτι?

και το usb το ιδιο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...