sarantatessera Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά πωλείται ακόμα πουθενά το msi wind u100; Ψάχνω, ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω...
yiannis2002s Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά πωλείται ακόμα πουθενά το msi wind u100; Ψάχνω, ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω... Υπάρχει μονο εδώ: http://www.super-shopping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1337
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ποιος ο λόγος να πάρεις τώρα τόσο παλιό netbook?
dimitrisOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα έχω αυτό το netbook u100 του είχα ubuntu και τώρα λέω να του βάλω mac μπας και πάει λίγο πιο γρήγορα έχω ψάξει στο google αλλά δεν βρήκα πουθενά κανένα εύκολο οδηγό και να λειτουργούν τα link γιατί είναι παλιό δεν θα ήθελα να βάλω κάποια πειραγμένη έκδοση αλλά αν γίνεται η official snow
funbreaker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Το μηχάνημα είναι αθάνατο και το χρησιμοποιώ ακόμα καθημερινά. Μάλιστα δεν του έχω κάνει format ποτέ από τότε που το αγόρασα το 2008. Άρχισε όμως μετά από τόσα χρόνια να κολλάει οπότε είπα να του βάλω καινούριο λειτουργικό και να του βάλω και τον SSD Crucial M500 120GB. Το ερώτημα είναι ποιό λειτουργικό να του βάλω. Ψάχνω κάτι σε ελαφρυα win7, καθώς θέλω να απαλλαγώ απ τα xp και δεν θέλω linux. Καμιά πρόταση? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ξαναγράφω τα χαρακτηριστικά του: Processor Type: Atom N280Processor Speed: 1.66 GHz - 2GHz (με ενσωματωμένη στο bios δυνατότητα overclocking)Processor Count: 1RAM Size: 2GBHard Drive: Crucial M500 120GB ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Βάλε snow leoprad αυτο που σε δεσμεύει δυστυχώς ειναι η μνήμη απο windows δοκίμασε 8.1 αλλα κράτα τα ελαφρωμένα οσο μπορείς.
funbreaker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Βάλε snow leoprad αυτο που σε δεσμεύει δυστυχώς ειναι η μνήμη απο windows δοκίμασε 8.1 αλλα κράτα τα ελαφρωμένα οσο μπορείς. Θα προτιμούσα κάτι σε windows γιατί δεν θέλω νέες ανακαλύψεις και θέλω να επικοινωνεί με τα υπόλοιπα pc μου. Τα win7 starter θα τα σηκώνει?
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ναι αμέ απλα μείνε μακριά απο τα πολλά updates των 7.
funbreaker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι αμέ απλα μείνε μακριά απο τα πολλά updates των 7. Starter ή basic? Έχουν διαφορά στο πόσο βαραίνουν το σύστημα? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2015 από funbreaker
chrismas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ξέρετε που μπορώ να βρω καρτα δικτύου draft n που να ταιριάζει ;
funbreaker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 draft n δεν ξέρω τι είναι, αλλά αν εννοείς ανταλλακτικό για την υπάρχουσα έχει στο ebay.
chrismas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Βασκά το δικό του πρωτόκολο είναι το "g " είπα να το αναβαθμίσω σε "n " ψάχνω αντίστοιχη κάρτα . Όμως δεν γνωρίζω ποια κάρτα ταιριάζει ή είναι συμβατή . Όποιως μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουνα ευγνώμων . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα