Hal9000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Πλέον και επίσημος driver για υποστήριξη της ενσωματωμένης wifi κάρτας στο Mac OSX Leopard 10.5 http://rapidshare.com/files/171809218/Realtek_RTL8187SE_MacOS10.5_Driver_073_UI_1.6.2.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregorym Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Καλήμερα !! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το msi wind u100. καταρχήν είμαι φοιτητής και θέλω να το πέρνω μαζί μου για εργασίες κτλ . επίσης κατέχω και desktop. οπότε το συγκεκριμένο το θέλω σαν "εργαλείο δουλείας". Αρχικά μόλις το πάρω θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση στις μνήμες. Στο review διάβασα ότι υπάρχει δυνατότητα να μπει αλλό ενα 1dimm 1 gb . Dimm 2gb μπορεί να υποστηρίξει μιας και θα τρέχω xp ; επίσης αν κάνω την παραπάνω αναβάθμιση υπάρχει πρόβλημα με την εγγυηση ; Οι πιο απαιτητικές εφαρμογές που θα τρεχω είναι το matlab και το vmware στο οποίο θα έχω εγκατεστημένη μια έκδοση suse.Αν τρέχει κάποιος κάτοχος του u100 τις παραπάνω εφαρμογές θα ήθελα να μου πει πως συμπεριφέρεται το laptop. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eski Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εχει και κλωνους LG-X110 & Advent-4211 Mε διαφορα προτιμω το Advent γιατι εχει 299euro (Μονο στο Κωτσοβολο) Eχει Slot για extra μνημη και Bluetooth ενω το LG οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jean07 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το msi u100 δέχεται κανονικά έξτρα μνήμη έτσι ώστε να φτάσει τα 2gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu blu Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Πλέον και επίσημος driver για υποστήριξη της ενσωματωμένης wifi κάρτας στο Mac OSX Leopard 10.5 http://rapidshare.com/files/171809218/Realtek_RTL8187SE_MacOS10.5_Driver_073_UI_1.6.2.zip πως θα το εγκαταστησω το Mac OS στο MSI U 100 ? το U 110 παιρνει mac os? επειδη δεν ξερω καθολου απο τετοια (εγκατασταση λειτουργικου ιδιως mac os σε pc - netbook) λεω να το αναθεσω σε κανεναν τεχνικο... η σε καποιο μαγαζι? καμια προταση? οδηγιες? ευχαριστω... το multirama που (λενε οτι) ειναι ιδιο με το MSI U 100 ειναι οντως ιδιο? θα μπορω να του βαλω mac os? απλα μεγαλυτερο δισκο εχει μονο μου πανε κατα τα αλλα σε hardware ιδιο... αλλα εχει σημασια γιατι αν ειναι να μην παιρνει mac os το multirama να παρω το κανονικο MSI (παντως MSI ελεγε απο κατω..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFIA Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μολις αγορασα αυτο http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=16773 μετα απο μια πρωτη επαφη (περιπου 1 ωρας) εχω μονο θετικα να πω γι'αυτο το μηχανημα 2 gb ram 6 cell battery Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mik-1-s Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω τον driver για τον σκληρό να τον περάσω με το nLite να τ'αλλ'αξω Windows γιατί αυτά που έχει είνιαι άχρηστα κάπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkatsikas Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μεταξύ αυτου : MSI WIND U100 BLACK 160GB 2048MB (369€) και του Multirama HT-Xpress book (399€) ποιο να προτιμήσω και τι διαφορά υπάρχει στις καρτες γραφικών? ΜSI TEXN. XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Επεξεργαστής: Intel Atom N270 1.6GHz. Οθόνη: 10'' TFT LCD, με ανάλυση 1024 x 600. Μνήμη: 2GB DDR2 667MHz. Σκληρός Δίσκος: 160 GB SATA. Οπτικός Δίσκος: Δεν περιλαμβάνεται. Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται. Κάρτα γραφικών: Intel GMA 950. Ενσύρματη επικοινωνία: Eνσωματωμένη διασύνδεση δικτύου Ethernet 10/100. Ασύρματη επικοινωνία: WiFi 802.11 b/g, Bluetooth. Διασυνδέσεις: 1x VGA port, 3x USB 2.0, 1x είσοδος μικροφώνου, 1x είσοδος line in, 1x RJ45, 1x έξοδος ακουστικών. Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Web Camera, Card reader 4 in SD/MMC/MS/MSpro, πληκτρολόγιο με Ελληνικούς χαρακτήρες, Touchpad, Kesington κλείδωμα. Ήχος: Eνσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία (High Definition Audio). Διαστάσεις (W x D x H): 260 x 180 x 19-31,5 mm. Βάρος: 1,0 Kg. Μπαταρία: 3 κελιών ιόντων Λιθίου (Li-Ion) με αυτονομία περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά σε κανονική λειτουργία. Χρώμα: Μαύρο. Λογισμικό: Windows XP Home Αγγλική/Ελληνική/Γερμανική/Ολλανδική/Γαλλική έκδοση, με δυνατότητα επιλογής στην πρώτη εκκίνηση του φορητού. Προσοχή, η επιλογή της επιθυμητής έκδοσης διαγράφει τις υπόλοιπες. Τσάντα Μεταφοράς: Περιλαμβάνεται. Εγγύηση: 2 χρόνια Multirama-HT Xpress Book Plus - Intel Atom 1.6 GHz - 10" wide - Μαύρο Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 26.0 cm x 21,8 cm x 31.5 cm Βάρος 1,0 κιλό Γλώσσα Ελληνικά Τεχνολογία Intel Atom Τύπος συστήματος Φορητός υπολογιστής Ενσωματωμένες συσκευές Μικρόφωνο Επεξεργαστής Intel Atom 1,6 GHz Μνήμη cache 512 KB L2 Cache Μνήμη RAM 2 GB (εγκατεστημένη) / 3 GB (μέγιστη) - DDR II SDRAM Μονάδα ανάγνωσης καρτών μνήμης 3 in 1 Σκληρός δίσκος 250 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm Σκληρός δίσκος (2ος) Δεν διατίθεται Οπτική μονάδα Δεν διατίθεται Ενσωματωμένος ελεγκτής γραφικών Intel 945GSE Τεχνολογία εκχώρησης μνήμης Δεν διατίθεται Έξοδος ήχου Κάρτα ήχου Τηλεπικοινωνία Δεν διατίθεται Δίκτυο Κάρτα δικτύου - Ethernet, 10/100 Κάρτα ασύρματης διασύνδεσης δικτύου Intel Wireless WiFi Link Συσκευή εισόδου Πληκτρολόγιο, επιφάνεια αφής Πηγή τροφοδοσίας AC 120/230 V ( 50/60 Hz ) Μπαταρία Ιόντων λιθίου Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows XP Home Edition Εγγύηση κατασκευαστή Εγγύηση 3 ετών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krama22 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Φιλε pkatsikas, Το MSI μπορεις να το βρεις αρκετα φθυνοτερα απο την τιμή που αναφερεις... Δες εδω: http://www.topoffer.gr/computers/netbook-msi-wind-u100-black/ Εγω το παρελαβα χθες (σε ασπρο με +10ευρώ αρα τελική τιμη 299)... Ειναι πραγματικα πολυ καλο και σε καλη τιμη για τα χαρακτηριστικά του (160GB HDD, 2GB RAM, 6 cell bat) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis64 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Καλησπερα σας , ποσταρω κι εδω το μυνημα μου , και απο δω και μπρος θα τα λεμε , αφου θα ειμαι κι εγω κατοχος σε 2 μερες του συγκεκριμενου netbook. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=400_404&products_id=13258 Ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη , για τον λογο που το χρειαζομαι. Η εργασια μου ειναι επαγγελματιας D.J και παιζω μουσικη αποκλειστικα απο Lap top , και το συγκεκριμενο , το αγορασα , αποκλειστικα για χρηση σαν ρεζερβα , αν μου επιτρεπετε η λεξη , αφου εχω ηδη βασικο laptop , αν τυχον , τυχει και με αφησει το βασικο μου laptop. Θα χειριζεται το προγραμμα virtual d.j & θα κατεβασω τους drivers για την καρτα ηχου μου & τον controller. Συνδεση δηλαδη με usb 2 και αυτων των 2 συσκευων. Τι λετε κι εσεις λοιπον , αν χρειαστει , θα ανταποκριθει , επαξια? Ελπιζω να μην κουρασα με το λιγο μεγαλο post. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis2002s Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Φιλε pkatsikas, Το MSI μπορεις να το βρεις αρκετα φθυνοτερα απο την τιμή που αναφερεις... Δες εδω: http://www.topoffer.gr/computers/netbook-msi-wind-u100-black/ Εγω το παρελαβα χθες (σε ασπρο με +10ευρώ αρα τελική τιμη 299)... Ειναι πραγματικα πολυ καλο και σε καλη τιμη για τα χαρακτηριστικά του (160GB HDD, 2GB RAM, 6 cell bat) Καλησπερα φιλε krama! Εγω το βρηκα απο το Link που εβαλες στα 289 ευρω αλλα σε μαυρο και με 3 cell μπαταρια! Επικοινωνησες τηλεφωνικα ή με καποιο αλλο τροπο και σου εκαναν την τιμη 299 σε ασπρο και μεγαλυτερη μπαταρια? Αν μπορει να γινει ειναι εξαιρετικη τιμη και θα το χτυπησω με μια κινηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis64 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Εγω παιδια το πηρα απο play247 , 355 και με 12 ατοκες , και με 6αρα μπαταρια , 160gb - 2gb ram κ.λ.π κ.λ.π. Δεν ξερω αν διευκολυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas86 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 είναι το μοναδικό με 2gb ram Και μπαταρία 6cell..΄τωρα βγήκε κ το ASUS 1000HE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis2002s Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Εγω παιδια το πηρα απο play247 , 355 και με 12 ατοκες , και με 6αρα μπαταρια , 160gb - 2gb ram κ.λ.π κ.λ.π.Δεν ξερω αν διευκολυνα. Ναι το εχω δει! Σκεφτομαι για 289 ευρω μαυρο 2GB & 3 Cell Μπαταρια, ή αυτο που προτείνεις (που ειναι ακριβως οπως το θελω)... +66 ευρω διαφορα.... Ή να περιμενω λιγο για καμια προσφορα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis64 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ναι το εχω δει! Σκεφτομαι για 289 ευρω μαυρο 2GB & 3 Cell Μπαταρια, ή αυτο που προτείνεις (που ειναι ακριβως οπως το θελω)... +66 ευρω διαφορα.... Ή να περιμενω λιγο για καμια προσφορα..... Aποψη μου , μαλλον προσφορα ειναι αυτο που κανει τωρα το play247. Μπες στο site του και δες το. Κι εγω μαυρο το πηρα , αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο και θεμα γουστου. Αν και για μενα ειναι πιο πρακτικο , δεν βρωμιζει γενικα και πληκτρα , οπως στο ασπρο κ.λ.π. Πολυ καλο παντως , αν εξαιρεσεις αυτο που γραφω στο αλλο topic με την μπαταρια , που τελικα ισως να μην ειναι και προβλημα. << Εγω ομως εχω αλλο θεμα με την μπαταρια. Οταν ειναι φορτισμενη , πληρως και δουλευω με ρευμα , αναβοσβηνει το πορτοκαλι λαμπακι , που οπως λεει το μανουαλ , οταν αναβοσβηνει , εχει προβλημα η μπαταρια. Εγω παλι δεν βλεπω να εχει καποιο προβλημα η μπαταρια , δουλευει κανονικα , απλα κανει μονο αυτο που ανεφερα , που τελικα , μηπως ετσι ειναι? , οταν το εχεις στο ρευμα , και με την μπαταρια επανω φορτισμενη , να αναβοσβηνει το πορτοκαλι? >> Δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα