slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο.Στο skype δεν μπορούν να με ακούσουν.Στη δοκιμαστική κλήση μιλάω αλλά δεν ακούγομαι.Το περίεργο είναι ότι στην ηχογράφηση των windows το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά και όλα ακούγονται μια χαρά.Έχω δοκιμάσει ρυθμίσεις από πίνακα ελέγχου και έχω κοιτάξει και στο site του skype για λύσεις αλλά τίποτα.Χρησιμοποιώ ηχεία και μικρόφωνο,όχι headset.Τι να κάνω?
TheoKent Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε το εξής: μπες στις ρυθμίσεις του skype, κάπου θα δεις ότι σου έχει επιλογές για τον ήχο και πιο συγκεκριμένα για όσα μικρόφωνα και όσες κάρτες ήχου έχεις. (βλ. συνημμένη εικόνα) (συνήθως αναγνωρίζει τα μικρόφωνα από τις κάμερες ή και σε άλλες περιπτώσεις από αναλογικά modem που υπάρχουν ή το "ότι ακούς" που έχουν συνήθως οι κάρτες ήχου) Το πιο πιθανό είναι στην θέση του μικροφώνου να δεις κάτι άλλο. Επέλεξε αυτό που θέλεις και λογικά το πρόβλημα σου λύθηκε.
slipknot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Το είχα τσεκάρει αυτό και ήταν οκ οι ρυθμίσεις.Χθες απεγκατέστησα το skype και το ξαναέκανα εγκατάσταση και το πρόβλημα λύθηκε,στη δοκιμαστική κλήση όλα ήταν οκ.Σήμερα όμως το πρόβλημα επανήλθε,πάλι δεν ακούγομαι(μου το γράφει και στο skype κάτω κάτω,ότι δεν είναι δυνατό να με ακούσουν κλπ).
Antwni Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καταρχιν το μικρόφωνο σου δουλεύει; Πήγαινε ρυθμίσεις μετά συσκευές ήχου και μετά κάννε τα όλα προεπιλεγμένη συσκευή ή αμα θες κάνε μόνο το μικρόφωνο προεπιλεγμένη συσκευή. Πες αποτελέσμτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.