talos_2002 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Γειά Στο σπίτι ενός φίλους προσπαθούμε να αλλάξουμε το Sagem F@st modem, που ήρθε με το Conn-x, με ασύρματο router. Βάλαμε το Philips CGA 5720, το αναβαθμίσαμε σε 5722, αγοράσαμε D-Link G624T ως καλό router, αλλά το τρισκατάρατο λαμπάκι ADSL δεν λέει να μείνει αναμένο. Αναβοσβήνει στην αρχή και μετά τζίφος. Δοκιμάσαμε τις ρυθμίσεις του oteshop για τα Philips router σε ZTE DSLAM μήπως γίνει κάτι, αλλάξαμε τηλεφωνικό καλώδιο, κάναμε και καθαρισμό γραμμής από ΟΤΕ, δοκιμάσαμε άλλη πρίζα στο σπίτι, αλλά πάλι μόνο το Sagem μπαίνει. Βοήθεια!
eyec Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε τις ρυθμίσεις PPPoA PPPoE και LLC VC-Mux. Παίξε μέχρι να βρεις το σωστό.
Mystirios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ο φίλος σου έχει pstn ή isdn γραμμή. Μηπως τυχον τα ρουτεράκια δεν αντιστοιχούν στον τύπο της γραμμής του?
talos_2002 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 PSTN γραμμή. Τα router είναι και τα δυο για PSTN. PPPoA, PPPoE και LLC, VC-Mux τα δοκίμασα.
tiger! Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 an to philips einai auto pou pires apo to conn-x mporeis na kalesei 1242 kai na tous peis na se voithisoun i se enalaktiki na pareis 134 kai na tous peis na sou steilou texniko na sto egkatastisi me xreosi diki sou peripou sta 45 euro.
Tracer27 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Έχω και εγώ το D-Link G624T και πετάω...Έχει μια επιλογή στο setup pppoe/pppoa αυτή πρέπει να κάνει για εσένα...και απο κάτς ppoe llc...όταν λες δεν μένει σταθερό το λαμπάκι για το adsl τι εννοείς?Εγω μια περίοδο έκανα την εξής γκάφα:Άνοιγα το router και τα είχα ήδη συνδεδεμένα όλα(το καλώδιο του adsl βασικά) ενώ έπρεπε να περιμένω να συνδεθεί με το PC και μετά να το βάλω για να κάνει τον συγχρονισμό και να έχεις adsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.