Προς το περιεχόμενο

4GB(3 δηλαδη) σε 32bit vista -αξιζουν?

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
@ThReSh

Ούτε εγώ δεν το έπιασα να σου πω την αλήθεια αυτό. (Φαντάσου!!! :P)

my bad τότε, δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα για κάποιο λόγο, όποιος θέλει βοηθάει/συμπληρώνει/διορθώνει ελεύθερα :-)

Δημοσ.

ουτε εγω πολυκαταλαβα τι εννοεις , θελεις να πεις πως το range στις μνημες στην πραγματικοτητα ξεπερναει αυτο του επεξεργαστη ? 400 εναντι 333 αν καταλαβα καλα?

Τελος παντων παραγγειλα 2x1 gb στα 800mhz , να εχω δηλαδη συνολικα 4gb duall channel στα 800mhz.

Γιατι το εψαξα λιγο στο ιντερνετ και ολοι ειναι υπερ της μεγαλυτερης ποσοτητας στα vista παρα λιγο μεγαλυτερης ταχυτητας.επισης παιζει καποια στιγμη να παω στα vista 64bit οποτε θα ειναι πολυ περισοτερο χρησιμα τα 4gb.

Σκεφτομαι να τεσταρω τα 64bit στο δευτερο partition που εχω σαν δευτερο λειτουργικο για να αποφασισω τελικα.

Τελος δεν θελω να "σκοτωσω" τα 2 gb που εχω τωρα και το σπουδαιοτερο θα τωρα πληρωσω 35 ευρω, αν πηγανα για 1066 θα εδινα περιπου 45ε για 2 gb και 90 για 4 gb.

Δημοσ.

Απλώς εγώ εννοούσα μόνο το effective(με τον τρόπο που το ανέλυσε ο Thresh)αν κατάλαβα σωστά.Και κάτι ακόμα τι εννοείς δεν θέλεις να σκοτώσεις??Αν πάρεις 2χ2GB τα 2χ1GB που έχεις τώρα τί θα τα κάνεις??Επειδή βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοια θέση

Δημοσ.

Το mobo μου εχει 4 slots...θα παρω 2χ1gb και εχω αλλα 2χ1gb (kingston ιδια ακριβως) ,συνολο 4 gb και παιζουν duall channel

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις ενα dimm 2 giga και με κατάλληλη τοποθέτηση των τριών μνημών στις υποδοχές της μητρικής να πετύχεις dual channel...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...