Προς το περιεχόμενο

4GB(3 δηλαδη) σε 32bit vista -αξιζουν?

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω τι παιζει σχετικα με τα 4 gb σε 32bit vista (με το sp1 "φαινονται" καινονικα στο συστημα αλλα λογω 32bit ειναι διαθεσιμα 3- 3,5 gb στον χρηστη ,γιατι κραταει το συστημα ενα ποσο για την vga , bios κτλ)

Εκεινο που θελω να μαθω ειναι αυτο:

ΑΝ σε 32bit vista εχουν διαφορα τα 2 απο τα 4 gb (3 περιπου διαθεσιμα δηλαδη)

Αν δηλαδη με 4gb ta 32bit vista εχουν καλυτερη ανταποκριση απο τα 2 gb?

Αξιζει να παρω αλλα 2 ή δεν θα δω καμια διαφορα στην ανταποκριση τους?:fear:

Ρωταω επειδη οι μνημες ειναι πολυ φτηνες (35 ευρω περιπου τα 2 gb):P

Δημοσ.

διαφορα δεν θα δεις εκτος και αν τρεχεις παρα πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα, αλλα επειδη οι τιμες ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ειναι χωμα παρε, αυτο εκανα και εγω

Δημοσ.

Μόνο που δουλεύει συνέχεια στα 60% με 2gb φτάνει για να βάλεις άλλα 2gb..καλύτερα να είναι πιο χαλαρό το σύστημά σου..κ η τιμή μια χαρά..

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αξίζει...2gb σε Vista είναι στριμοκωλιά, ειδικά αν παίζεις απαιτητικά σε μνήμη παιχνίδια...

Δημοσ.

Αξίζει φύσικα! είδικα για τα windows vista 64 bit, βέβαια εγώ στα Windows vista 64 bit είμαι μια χάρα ούτε κόλληματα ούτε τίποτα ενώ πάνε ολα πολύ γρήγορα, οπότε φάντασου με 4GB πώς θά είναι!

Δημοσ.

Πηγα να κανω την παραγγελια αλλα ειδα οτι υπαρχουν 1 gb sta 1066 mhz με μικρη διαφορα στην τιμη.

εγω τωρα εχω στα 800mhz και ρωταω : μηπως καλυτερα να παω για 1066 με 2gb αντι 4gb στα 800? ??? και αργοτερα οταν μπορεσω παιρνω και τα αλλα 2gb !

Θα χασω βεβαια τα 2 gb στα 800 που εχω τωρα αλλα αν αξιζει...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως τσάμπα εχεις και αυτή την στιγμή στα 800 μνήμες καθώς με το FSB του επεξεργαστή σου(1333) δεν αξιοποιύνται...Αν κάνω λάθος διορθώστε με(ακόμα μαθαίνω)...Επειδή βρίσκομαι στην ίδια θέση με τον pc_admin μήπως έχετε να προτείνετε κάτι??2χ2GB dual channel??Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.

fsb cpu 4x333=1333mhz

ram 2x400=800mhz

μπορεί το effective να φαίνεται μικρότερο αλλά το πραγματικό είναι μεγαλύτερο :P

Δημοσ.
fsb cpu 4x333=1333mhz

ram 2x400=800mhz

μπορεί το effective να φαίνεται μικρότερο αλλά το πραγματικό είναι μεγαλύτερο :P

Δεν το έπιασα αυτό που προσπαθείς να πεις.

Δεν το εξηγείς λίγο αν δεν βαριέσαι?

Δημοσ.

Καλύτερα να πάρεις κατευθείνα ένα 2 γίγκα που να ταιριάζει σε χρονισμούς με το ντιμάκι του ενός γίγκα. Αν ειναι και απο τον ιδιο κατασκευαστή ακόμα καλύτερα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν το έπιασα αυτό που προσπαθείς να πεις.

Δεν το εξηγείς λίγο αν δεν βαριέσαι?

οι Core 2 έχουν το fsb τους με quad rate, ενώ οι ram με double rate...

στις συγκεκριμένες περιπτώσεις το πραγματικό fsb λειτουργικό σαν effective όσο έγραψα πιο πάνω...

Δημοσ.

@ThReSh

Ούτε εγώ δεν το έπιασα να σου πω την αλήθεια αυτό. (Φαντάσου!!! :P)

Επειδή η διαφορά στη συχνότητα της μνήμης είναι κάτι τελείως marketing και το μόνο που προσφέρει είναι μεγαλύτερο Score σε WinRar Bench και άλλα Benches, καλύτερο είναι να κοιτάς και τη χωρητικότητα.

Βέβαια πήρα τις Redline αφενώς επειδή τις βρήκα σε πολύ χαμηλή τιμή και αφετέρου επειδή θέλω να βλέπω τις μνήμες στα 1000ΜΗΖ. Καθαρά θέμα ψυχολογίας.

Δημοσ.
@ThReSh

Ούτε εγώ δεν το έπιασα να σου πω την αλήθεια αυτό. (Φαντάσου!!! :P)

Επειδή η διαφορά στη συχνότητα της μνήμης είναι κάτι τελείως marketing και το μόνο που προσφέρει είναι μεγαλύτερο Score σε WinRar Bench και άλλα Benches, καλύτερο είναι να κοιτάς και τη χωρητικότητα.

Βέβαια πήρα τις Redline αφενώς επειδή τις βρήκα σε πολύ χαμηλή τιμή και αφετέρου επειδή θέλω να βλέπω τις μνήμες στα 1000ΜΗΖ. Καθαρά θέμα ψυχολογίας.

Εμένα ένας φίλος μου επείδη εβλέπε την CPU μου στα 2.01 GHz μού έλεγε κάντο 2000 δεν μπορώ να το βλέπω!:P xD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...