toad Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδιά, είναι κάτι που με προβληματίζει στο πισί μου γι'αυτό θα ήθελα την άποψή σας. Αν δείτε στο HWMonitor, παρόλο που παίρνω μάλλον τις σωστές θερμοκρασίες, μου βγάζει και διάφορα κουφά όπως στο Εδώ λοιπόν βλέπουμε τον επεξεργαστή να έχει πιάσει 1οc (!!!!) και το remote1 που είναι μάλλον Northbridge 191oC. Να σημειώσω ότι αυτές οι ενδείξεις 'πιάνονται΄για 1 δευτερόλεπτο και μετά επιστρέφουν στα κανονικά τους. Στο bios δεν έχω δεί ποτέ κάτι τέτοιο. Το everest επίσης μου δείχνει τέτοια τρελά πράγματα. Το πισί το έχω στα defaults αυτή τη στιγμή χωρίς OC, είναι πολυ σταθερό αλλά και με oc ήταν πολύ σταθερό. Μήπως έχω χαλασμένο sensor ή κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ. Σημ: Η mobo είναι η ASUS rampage formula X48 και το os Win Vista 64
toad Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εδώ έχω ένα screenie από το Asus Probe II το οποίο δεν μου βγάζει τα τρελά που ανέφερα πιο πάνω. Μήπως το everest και το hwmonitor έχουν πάθει ψυχικό τραλαλά στο πισί μου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 για cpu χρησιμοποιείς Core Temp, για κάρτα γραφικών Rivatuner και για μητρική Everest...
toad Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 To everest δεν το εμπιστεύομαι όχι γιατί δεν νομίζω ότι είναι καλό utility αλλά γιατί μου βγάζει και αυτό τα παλαβά όπως 125οC στο northbridge. Πιστεύω ότι θα τα είχε φτύσει το μηχανάκι σε αυτή τη θερμοκρασία οπότε το reading είναι λάθος. To riva tuner δεν δουλεύει ακόμη με τις 4850 δυστυχώς. Το core temp μου βγάζει σωστά readings μάλλον όπως και το PC Probe II της Asus χωρίς τα 'κουφά΄ νούμερα οπότε μάλλον θα κρατήσω αυτά τα δύο για την ώρα, την gpu temp την βλέπω από το overdrive και το gpu-z. Τέσπα, μάλλον δεν θα βγάλω άκρη εύκολα.
NickTheGreekxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 το core temp δείχνει την θερμοκρασία στους πυρήνες και όχι του επεξεργαστή συγκεκριμένα.
overclockerd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 το core temp δείχνει την θερμοκρασία στους πυρήνες και όχι του επεξεργαστή συγκεκριμένα.Ουτώς η αλλώς μας ενδιάφερει η θερμοκρασία στούς πυρίνες.
johnny73 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 To everest δεν το εμπιστεύομαι όχι γιατί δεν νομίζω ότι είναι καλό utility αλλά γιατί μου βγάζει και αυτό τα παλαβά όπως 125οC στο northbridge. δοκιμασε αυτο το προγραμμα ειναι πολυ καλο!! : http://www.gtopala.com/siw-download.html.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.