Προς το περιεχόμενο

24ωρη λειτουργία PC - πειράζει;

yoloris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή να βάλεις win 2k3...είμαι 17 ημέρες χωρίς reboot (αν κ πέφτει κανενα hibernate που και που) και το pc είναι σαν να το bootαρα μόλις τώρα.

Δημοσ.

:rolleyes:

ή να βάλεις win 2k3...είμαι 17 ημέρες χωρίς reboot (αν κ πέφτει κανενα hibernate που και που) και το pc είναι σαν να το bootαρα μόλις τώρα.

win 2k3??? τι ειναι αυτο παλι????

Δημοσ.

Νομίζω η κάλυτερη δύνατη λύση είναι τα συχνά Reboots,αν και δέν τον αφήνω τον υπολόγιστη σύνεχως ανοιχτό(μόνο αν κάτεβαζω μέγαλα αρχεία με την 1 Mbit σύνδεση που έχω:P)

Δημοσ.

To ccleaner το έχεις?Να κάνεις τακτικό καθαρισμό γιατί τα προχειρα αρχεια που μαζεύονται ευθύνονται κατα πολύ για κολλήματα και καθυστερήσεις στο pc σου...

Τώρα βέβαια δεν ξέρω και πόση μνήμη έχεις που επίσης παίζει ρόλο...

Να ρωτήσω εγώ πώς μπορούμε να υπολογίσουμε την κατανάλωση του pc μας και να υπολογίσουμε την μηνιαία κατανάλωση ώστε να ξέρουμε πόσο επιβαρυνόμαστε τα κατεβαστήρια στη ΔΕΗ?

Δημοσ.

κι εγώ οταν λέω 24 ωρες οχι ακριβώς αλλά περιπου 10-15 ωρες.εγω νμζ πως δεν παθαινει κατι εκτος ανοι θερμοκρασίες ειναι υψηλες στα εξαρτήματα.οι σερβερ του ραπιδσαρ πως δεν εχουν παθει τιποτα οι σκληροι τους αφου δουλευουν συνεχεια?

Δημοσ.
κι εγώ οταν λέω 24 ωρες οχι ακριβώς αλλά περιπου 10-15 ωρες.εγω νμζ πως δεν παθαινει κατι εκτος ανοι θερμοκρασίες ειναι υψηλες στα εξαρτήματα.οι σερβερ του ραπιδσαρ πως δεν εχουν παθει τιποτα οι σκληροι τους αφου δουλευουν συνεχεια?

Xaxa καλο....

Δεν εχουν Home PC's αυτοι...

Δημοσ.

Βάλε πάνω ένα δίσκο που δε σε πολυνοιάζει να χαλάσει και χρησιμοποίησε τον σαν buffer. Δηλαδή ανά τακτά διαστήματα τον αδειάζεις στον τεράστιο εξωτερικό σου ή εσωτερικό στον οποίο δεν δίνεις ρεύμα 24/7.

Πάντως δεν είναι και τόσο ευαίσθητοι οι δίσκοι στη συνεχή λειτουργία, περισσότερο κακό κάνει το άνοιξε κλείσε. Ο δίσκος στο κατεβαστήρι μου είναι ένας ταπεινός WD 80GB οποίος έχει δουλέψει 22165 ώρες μέχρι τώρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...