spunakos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 εχω ocz atv 16gb κ το εκανα φορματ ντφς κ απο τοτε δεν το αναγνωριζει το πσ. εχω vista ,ριξτε καμμια ιδεα ρε παιδια γτ το χρεισιμοποιω αρκετα κ εχω ξενερωσει
firewalker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Κάνε δεξί κλικ στο My Computer > Manage > Storage > Disk Management το βλέπει εκεί;
NickTheGreekxxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα.Εμένα Sandisk 8gb cruzer contour καινούργιο (σήμερα το αγόρασα) και παρ'όλο που το έκανα format δέν με αφήνει να γράψω ένα αρχείο 5gb αν και λέει ότι έχει 7,4 gb free !!!! .
spunakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Κάνε δεξί κλικ στο My Computer > Manage > Storage > Disk Management το βλέπει εκεί; sorry για τις ελλιπεις πληροφοριες μερικες φορες δεν το βλεπει καθολου και μερικες φορες το βλεπει αλλα σαν να το βαζω σε usb 1 και στο managment to βλεπει : "][/url] αλλα δεν μπορω να κανω τπτ
firewalker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα.Εμένα Sandisk 8gb cruzer contour καινούργιο (σήμερα το αγόρασα) και παρ'όλο που το έκανα format δέν με αφήνει να γράψω ένα αρχείο 5gb αν και λέει ότι έχει 7,4 gb free !!!! . Αν είναι FAT, FAT32 τότε δεν μπορείς να γράψεις αρχεία μεγαλύτερα από 4 giga. sorry για τις ελλιπεις πληροφοριες μερικες φορες δεν το βλεπει καθολου και μερικες φορες το βλεπει αλλα σαν να το βαζω σε usb 1 και στο managment to βλεπει :"][/url] αλλα δεν μπορω να κανω τπτ Από εκεί δεν μπορείς να διαγράψεις το partition και να φτιάξεις ένα νέο σε NTFS;
spunakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 αφου δεν μου το βγαζει το παρτισιον 0 mb μοθ λεει κ μονο στα properties μπορω να μπω
NickTheGreekxxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Αν είναι FAT, FAT32 τότε δεν μπορείς να γράψεις αρχεία μεγαλύτερα από 4 giga. Nα τον κάνω NTFS ? και άν ναί πως γίνεται ? Ευχαριστώ.
spunakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Nα τον κάνω NTFS ? και άν ναί πως γίνεται ? Ευχαριστώ. δεν σπας το αρχειο καλυτερα με winrar να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αλλα αμα θες δεξι κλικ στο usb και θα σου βγαλει επιλογη format
NickTheGreekxxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μόνο FAT32 μου βγάζει το ρημάδι . Θα κάνω ότι λέει εδώ μπάς και παίξει τελικά :http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb456984.aspx
spunakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 εγω δεν το ειχα κανει απο το cmd λετε γιαυτο να τα παιξε ?
kleidokratwr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μόνο FAT32 μου βγάζει το ρημάδι .Θα κάνω ότι λέει εδώ μπάς και παίξει τελικά :http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb456984.aspx Ενναλακτικά: http://www.howtodothings.com/computers-internet/how-to-format-a-usb-flash-drive-with-the-ntfs-file-system Για να πω την αλήθεια πάντως θα προτιμούσα σπάσιμο του αρχείου με κανένα winrar σε "archive mode" ή εναλλακτικά χρήση του hjsplit
NickTheGreekxxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 εγω δεν το ειχα κανει απο το cmd λετε γιαυτο να τα παιξε ? μάλλον ναί γιατί εμένα παίζει κανονικά.Τα έχω πάρει στο κρανίο όμως γιατί ότι torrent κατεβάζω και το μεταφέρω στο άλλο κομπιούτερ μέσω usb βγάζει σφάλματα στο unzip ή στο setup.bat γ@μώ το κέρατό μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.