Προς το περιεχόμενο

usb flash prob

spunakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ocz atv 16gb κ το εκανα φορματ ντφς κ απο τοτε δεν το αναγνωριζει το πσ.

εχω vista ,ριξτε καμμια ιδεα ρε παιδια γτ το χρεισιμοποιω αρκετα κ εχω ξενερωσει

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εμένα Sandisk 8gb cruzer contour καινούργιο (σήμερα το αγόρασα) και παρ'όλο που το έκανα format δέν με αφήνει να γράψω ένα αρχείο 5gb αν και λέει ότι έχει 7,4 gb free !!!! .

Δημοσ.
Κάνε δεξί κλικ στο My Computer > Manage > Storage > Disk Management το βλέπει εκεί;

sorry για τις ελλιπεις πληροφοριες μερικες φορες δεν το βλεπει καθολου και μερικες φορες το βλεπει αλλα σαν να το βαζω σε usb 1 και στο managment to βλεπει :

th_66505_pic1_123_17lo.jpg"]th_66505_pic1_123_17lo.jpg[/url]

αλλα δεν μπορω να κανω τπτ

Δημοσ.
Καλησπέρα.Εμένα Sandisk 8gb cruzer contour καινούργιο (σήμερα το αγόρασα) και παρ'όλο που το έκανα format δέν με αφήνει να γράψω ένα αρχείο 5gb αν και λέει ότι έχει 7,4 gb free !!!! .

Αν είναι FAT, FAT32 τότε δεν μπορείς να γράψεις αρχεία μεγαλύτερα από 4 giga.

sorry για τις ελλιπεις πληροφοριες μερικες φορες δεν το βλεπει καθολου και μερικες φορες το βλεπει αλλα σαν να το βαζω σε usb 1 και στο managment to βλεπει :

th_66505_pic1_123_17lo.jpg"]th_66505_pic1_123_17lo.jpg[/url]

αλλα δεν μπορω να κανω τπτ

Από εκεί δεν μπορείς να διαγράψεις το partition και να φτιάξεις ένα νέο σε NTFS;

Δημοσ.
Nα τον κάνω NTFS ? και άν ναί πως γίνεται ? Ευχαριστώ.

δεν σπας το αρχειο καλυτερα με winrar να εχεις το κεφαλι σου ησυχο :-)

αλλα αμα θες δεξι κλικ στο usb και θα σου βγαλει επιλογη format

Δημοσ.
Μόνο FAT32 μου βγάζει το ρημάδι .

Θα κάνω ότι λέει εδώ μπάς και παίξει τελικά :http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb456984.aspx

Ενναλακτικά: http://www.howtodothings.com/computers-internet/how-to-format-a-usb-flash-drive-with-the-ntfs-file-system

Για να πω την αλήθεια πάντως θα προτιμούσα σπάσιμο του αρχείου με κανένα winrar σε "archive mode" ή εναλλακτικά χρήση του hjsplit

Δημοσ.
εγω δεν το ειχα κανει απο το cmd λετε γιαυτο να τα παιξε ?

μάλλον ναί γιατί εμένα παίζει κανονικά.Τα έχω πάρει στο κρανίο όμως :mad: γιατί ότι torrent κατεβάζω και το μεταφέρω στο άλλο κομπιούτερ μέσω usb βγάζει σφάλματα στο unzip ή στο setup.bat γ@μώ το κέρατό μου :mad: :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...