Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Video

romjustbe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια οτι video ανοιξω με οτι προγραμμα και αν ειναι αυτο το pc γυρναει μετα απο πολυ λιγο σε μπλε οθονη με κινεζικα γραματα και κανει restart....

Εχετε καμια ιδεα ή καμια λυση να μου πρωτεινετε γιατι το pc το εχω 2 μηνες μονο...

Η καρτα γραφικων μου ειναι: SVGA PCI-X ASUS 8800 GTX 768MB HTDP

Δημοσ.

Πολλά μπορεί να είναι ...

Τσέκαρε τους Drivers της κάρτας γραφικών....

Πέρασε τους τελευταίους Drivers...

Δοκίμασε αυτόν τον Player.

Βάλε αυτό το Codec Pack.

Βέβαια μπορεί να είναι και άλλα πολλά...

Δοκίμασε αυτά για αρχή και ενημέρωσε μας για την εξέλιξη!

Δημοσ.

Κάνε το όμως με το σωστό τρόπο..

Απεκατέστησε τους drivers της κάρτας γραφικών σου..κάνε επανεκκίνηση και εγκατέστησε τους..ξανά επανεκκίνησή...και μετά τρέξε το video..για καλό κ κακό δες και τις θερμοκρασίες της κάρτας με το rivatuner

Δημοσ.

Σωστά τα λες φίλε Venisk αλλά νομίζω ότι είναι χοντρό να φταίει το Hardware και να του παρουσιάζει το πρόβλημα αυτό ΜΟΝΟ όταν πάει να βάλει να παίξει κάποιο βίντεο... Πάντως όχι και απίθανο...

Σύμφωνα πάντα με αυτά που λέει και έχει δοκιμάσει ο romjustbe.

Ακόμα και virus μπορεί να είναι...

Κάτσε να δούμε τη θα γίνει με τα πρώτα Troubleshooting...

Δημοσ.

Επιμένω πως αν εγκαταστήσει τους drivers με τον σωστό τρόπο που περιγράφω παραπάνω θα λυθεί το πρόβλημα..

νομίζω ότι είναι χοντρό να φταίει το Hardware

Είναι δεν είναι χοντρό φίλε papahlamidas δεν μπορώ να γνωρίζω αν βράζει η κάρτα του για κάποιο λόγο..

Δημοσ.

Ναι δεν νομιζω να ειναι ιος γιατι το κανει σε ολα τα video δηλαδη δεν προκαλειται το προβλημα απο συγκεκριμενο αρχειο βεβαια μπορει ο ιος να μου εχει βαρεσει την καρτα γραφικων

A επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε με τους drivers το cd που εχω λεει VGA DRIVER αυτο δεν ειναι ή κανω λαθος?

Δημοσ.

Ερμ εκανα windows update και κατεβασα το service pack 3 και προς το παρον δεν εχω αντιμετοπισει κανενα προβλημα.... παιζει να εφταιγε αυτο? ή εστω αυτο να διορθωσε τα πραγματα?

Δημοσ.

Για να γνωρίζεις το rivatuner - το πρόγραμμα γράφει 2 customize..στο πάνω έχει ένα βελάκι..επιλέγεις hardware monitoring..(την τελευταία επιλογή)..

Δεν μπορώ να καταλάβω πως το sp3 έφτιαξε το video..τους drivers τους έβαλες με τον τρόπο που σου είπα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...