dreaming123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ΄Έχει μια φίλη μου το εξής πρόββλημα με το msn ανα τακτα χρονικά διαστημα των 15-30sec εμαφανίζει στο άτομο που μιλάει το παρακάτω Esta foto o tujo? site με την επαφή που μιλάει και την πετάει έξω απο το msn... Ξέρει κάποιος πως διορθώνεται? Της είπα να κατεβάσει το SpyBot-Search μήπως και βρει κάτι...
MantiVersuS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ΄Έχει μια φίλη μου το εξής πρόββλημα με το msn ανα τακτα χρονικά διαστημα των 15-30sec εμαφανίζει στο άτομο που μιλάει το παρακάτωEsta foto o tujo? http://foto-e-mia.info/myfotoos.exe?=email με την επαφή που μιλάει και την πετάει έξω απο το msn... Ξέρει κάποιος πως διορθώνεται? Της είπα να κατεβάσει το SpyBot-Search μήπως και βρει κάτι... χμ...και το πρόγραμμα που μας δίνεις τι είναι? γιατί εμένα αυτή η διεύθυνση μου βγάζει να κατεβάσω ένα πρόγραμμα.
Blondeamon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Αφαίρεσε το link αμέσως. Να ψάξει να βρεί πως επιδιορθώνει msn virus , η λύση είναι το ImpFix ,google it
dreaming123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Λογικά με το 1)Download CCleaner to clean out all the temporary and unused files. If this is not working for you check method 2. 2)Download impFix - this should fix your problem. Θα διορθωθει... Θα της πω αλλιως ας κάνει υπομονη 10 μέρες που θα γυρίσω... Αν του έχει παρουσιάσει κάποιου το ίδιο <πρόβλημα>ας το αναφέρει εδω πως το έλυσε για να το διαβάσει και να το κάνει. Ευχαριστώ
Blondeamon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 mantiversus βγαλε και εσυ το λινκ απτο quote μην την πατήσει κανεις!
dreaming123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εντάξει και sorry που το έβλα κιολας αλλά τέτοια ώρα.... Copy paste έκανα απλα μην πατήσει κανεις να σώσει το αρχείο. Λογικά αυτη θα το αποθήκευσε και για αυτο έχει πρόβλημα τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.