Προς το περιεχόμενο

ΘΕΛΩ LAPTOP 17αρι ΤΟΥΜΠΑΝΟ

AzaZyL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μάγκες. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αγοράσω ένα laptopaki. Επειδή παιχνίδια δεν προλαβαίνω να παίζω και επειδή καλές κάρτες γραφικών για laptop δεν υπάρχουν έτσι και αλλιώς (4870 mobile...:lol:) θέλω να ρίξω τα λεφτά μου σε όλα τα άλλα που θα μείνουν. Δηλαδή θέλω μεγάλη οθόνη 17αρα ,TV tuner και επεξεργαστή intel core 2 duo(κάτι της σειράς 8χχχ..). Χρήση λίγο από όλα(WIFI,gaming,TV,HDmovies και άμα παλιώσει κατεβαστήρι). Θέλω τα φώτα σας. Έχω εντοπίσει 2:

1.http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1099361

2.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907212

Επιθημητή τιμή 1000 ευρώ.ΟΡΙΟ 1200. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ότι και να πάρεις σύγκρινε λίγο τις τιμές εδώ http://www.skroutz.gr

Μη πηγαίνεις κατευθείαν στο πλαίσο, σε λίγο μαζί με άλλες δύο εταιρείς θα γίνει μονοπώλειο και θα ρυθμίζουν τις τιμές στην αγορά όπως θέλουν.

Εγω θα διάλεγα κάτι από HP, TOSHIBA, DELL ή SONY και λόγω του θορύβου που έχει προκύψει από τις κάρτες γραφικών της Nvidia προτίμησε κάτι σε Ati και για να μειώσεις το κόστος και οι AMD επεξεργαστές δεν είναι κακή λύση.

Δημοσ.

.... και λόγω του θορύβου που έχει προκύψει από τις κάρτες γραφικών της Nvidia προτίμησε κάτι σε Ati ....

Ετσι την έπαθα με Nvidia και HP 1 χρόνος και κάτι μέρες πάει το μηχάνημα για σκουπίδια.

Περσινά 1300?.

Δημοσ.

Πήρα από το Πλαίσιο το HP Compaq 6820s με c2d στα 2ghz και 2γβ μνήμη με 17άρα οθόνη κ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φυσικά μόλις φόρτωσαν τα σβήστα (γολγοθάς) από το share partition κ έγιναν τα recovery disc ξηλώθηκαν κ πλέον το μηχανάκι είναι ευτυχισμένο με debian lenny κ kde τα οποία φυσικά κ τα τρέχει υπεράνετα. Τον έχουν προσφορά στα 750ευρώ, εμένα επειδή μου είχαν κάνει μία μ@μ@κία μου έκοψαν κ 100ευρώ κ τελικά τον πήρα στα 650. Νομίζω δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά καλύτερο value for money αν το θες για desktop replacement (η 17αρα θα τρώει πολύ μπαταρία σε οποιονδήποτε φορητό) κ δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις με παιχνίδια (έχει πάνω ati 1350 κ με τη στροφή της amd στην κοινότητα οι drivers μπαίνουν ευκολότερα κ από αυτούς της nvidia για να έχεις πλήρες 3d)

Δημοσ.

θα τον είχα χτυπήσει τον ΗΡ 6820 αλλά δεν έχει DVI - HDMI που το θέλω απεγνωσμένα γιατί έχω καί ένα τούμπανο Home Cinema.. Ούτε ο Toshiba έχει... Στον ACER με 90 ευρώ αγοράζεις + 2 χρόνια εγγύηση...

Δημοσ.
Και εγώ αυτό πήρα και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Νομίζω πως είναι τ καλύτερο για την χρήση και στα λεφτά που το θέλεις.

Τώρα, αν θες και TV tuner μεσα στα 1200, μπορείς να πάρεις το ΗΡ pavillion 9860ev από το E-shop. Έχει σχεδόν ολόιδια χαρακτηριστικά (nvidia αντί για ATI), και δίνουν και TV tuner δώρο, αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.
θα τον είχα χτυπήσει τον ΗΡ 6820 αλλά δεν έχει DVI - HDMI που το θέλω απεγνωσμένα γιατί έχω καί ένα τούμπανο Home Cinema.. Ούτε ο Toshiba έχει... Στον ACER με 90 ευρώ αγοράζεις + 2 χρόνια εγγύηση...
O Toshiba (τουλάχιστον το P300-133) ΕΧΕΙ HDMI. Την κοιτάζω αυτή τη στιγμή.

Και έχω αγοράσει και εγώ 2 χρόνια επιπλέον για το Toshiba, με 69 ευρώ. :-)

Δημοσ.

Πως δεν αναφέρει βρε παιδιά... Ορίστε. :-)

Δεν μπορώ να τη δοκιμάσω γιατί δεν έχω που... :-( Αλλά και στο manual την έχει, και σχετικό ΗDMI-control λογισμικό έχει περασμένο το μηχάνημα μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...