gkastro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ , ΜΕΧΡΙ 1500 Ε ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΒΕLL ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ . ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ , ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ GAMING ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
sintalkas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Πες ακριβώς γιατί τον θες το λάπτοπ να σου προτείνουμε μοντέλα.
gkastro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ , ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΕΛΟ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ,ΚΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ..,
panos2000gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ , ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΕΛΟ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ,ΚΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ .., 1. Αυτά που ζητάς μπορείς να τα έχεις και με 600 ευρώ. 2. Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις μη κοιτάς laptop με Τ9300/4gbram/8600... είναι σαν να μας λες οτι θες ενα μικρό αυτοκινητο πόλης και να το ψάχνεις στην αντιπροσωπεία της Ferrari 3. Για αυτονομία θα πρέπει να κοιτάξεις κάτι με 9cell battery διαφορετικά όλα τα άλλα κυμαίνονται στις 2 με 3 το πολύ ώρες. 3. Προσωπικά δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση 1500 ευρώ για να πάρω Packard Bell όταν στα ίδια χρήματα μπορώ να βρώ πολύ καλύτερα μοντέλα άπο IBM, DELL, TOSHIBA, SONY.
acomaedo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Και αν μπορείς μην γράφεις μόνο με κεφαλαία.
gkastro Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 1. 3. Προσωπικά δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση 1500 ευρώ για να πάρω Packard Bell όταν στα ίδια χρήματα μπορώ να βρώ πολύ καλύτερα μοντέλα άπο IBM, DELL, TOSHIBA, SONY. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ? {ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΩΣ ΟΡΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ BELL ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΨΙΛΟΚΑΡΦΩΘΕΙ...}
21century Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ριξε μια ματια στην σιερά Α300 της τοσίμπα και την σειρά Ε500 της LG χωρις να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.