Προς το περιεχόμενο

messenger plus και διαφημίσεις

foivos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους .Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο topic alla προσφατα κατεβασα το messenger plus και απο τοτε εμφανιζονται στον υπολογιστη μου διαφημιστικες σελιδες στα ελληνικα με το ετσι θελω ....Πως μπορω να διορ8ωσω τη βλαβη?? :shock:

απεγκατεστησα το προγραμμα και παλι τα ιδια μου κανει....:confused:

Δημοσ.

Χμμ τώρα με έβαλες σε υποψίες....Γιατί είχα και εγώ ένα πρόβλημα....Για πές τι σου βγάζει και κοίτα στα programm files για έναν φάκελο Circle Development και άν υπάρχει κάνε scan και βάλτο σε καραντίντα ή διάγραψέ το...Εμένα μου το έβγαζε ως απειλή

Δημοσ.

LOL

δυστυχώς όταν μας λένε "I agree" πρέπει να διαβάζουμε τι λέει :P

στο setup το plus σε ρωτάει να βάλω sponsor programs? και επειδή κανεις δεν διαβάζει γιατί σας λέει "I agree" γεμίζετε με adware

φυσικά αν πατήσετε I don't agree don't install sponsor programs είστε μια χαρά και ευχαριστιέστε τις πολύ χρήσιμες παραπάνω λειτουργίες του plus

Δημοσ.
LOL

δυστυχώς όταν μας λένε "I agree" πρέπει να διαβάζουμε τι λέει :P

στο setup το plus σε ρωτάει να βάλω sponsor programs? και επειδή κανεις δεν διαβάζει γιατί σας λέει "I agree" γεμίζετε με adware

φυσικά αν πατήσετε I don't agree don't install sponsor programs είστε μια χαρά και ευχαριστιέστε τις πολύ χρήσιμες παραπάνω λειτουργίες του plus

Λοιπον για οποιο φιλο την πατησει σαν και εμενα προτεινω αυτο που προανεφερε ο ο dark son .δοκιαμασα adaware και spybot (free edit) αλλα τiπoτa. Ενδεχεται να ηταν και πιο αργος ο υπολογιστης με αυτη τη περιπτωση .Οταν εγκατεστησα το προγραμμα ειδα τι πηγε να μου πλασαρει αλλα το παρεβλεψα λα8ος μου ,αλλα τωρα ολα κομπλε :-)

ps:dark son ΑΞΙΟΣ!!

Ευχαριτω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...