foivos24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Καλησπερα σε ολους .Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο topic alla προσφατα κατεβασα το messenger plus και απο τοτε εμφανιζονται στον υπολογιστη μου διαφημιστικες σελιδες στα ελληνικα με το ετσι θελω ....Πως μπορω να διορ8ωσω τη βλαβη?? απεγκατεστησα το προγραμμα και παλι τα ιδια μου κανει....
Tracer27 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Χμμ τώρα με έβαλες σε υποψίες....Γιατί είχα και εγώ ένα πρόβλημα....Για πές τι σου βγάζει και κοίτα στα programm files για έναν φάκελο Circle Development και άν υπάρχει κάνε scan και βάλτο σε καραντίντα ή διάγραψέ το...Εμένα μου το έβγαζε ως απειλή
Dark_son20 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 LOL δυστυχώς όταν μας λένε "I agree" πρέπει να διαβάζουμε τι λέει στο setup το plus σε ρωτάει να βάλω sponsor programs? και επειδή κανεις δεν διαβάζει γιατί σας λέει "I agree" γεμίζετε με adware φυσικά αν πατήσετε I don't agree don't install sponsor programs είστε μια χαρά και ευχαριστιέστε τις πολύ χρήσιμες παραπάνω λειτουργίες του plus
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 spybot search & destroy ftw...
MrTryANalyzer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Για κανε ενα uninstall από το add/remove και μετα ξανα εγκατέστησέ το όπως λέει ο dark_son . Τελευταία λύση τα spyware software.
foivos24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 LOLδυστυχώς όταν μας λένε "I agree" πρέπει να διαβάζουμε τι λέει στο setup το plus σε ρωτάει να βάλω sponsor programs? και επειδή κανεις δεν διαβάζει γιατί σας λέει "I agree" γεμίζετε με adware φυσικά αν πατήσετε I don't agree don't install sponsor programs είστε μια χαρά και ευχαριστιέστε τις πολύ χρήσιμες παραπάνω λειτουργίες του plus Λοιπον για οποιο φιλο την πατησει σαν και εμενα προτεινω αυτο που προανεφερε ο ο dark son .δοκιαμασα adaware και spybot (free edit) αλλα τiπoτa. Ενδεχεται να ηταν και πιο αργος ο υπολογιστης με αυτη τη περιπτωση .Οταν εγκατεστησα το προγραμμα ειδα τι πηγε να μου πλασαρει αλλα το παρεβλεψα λα8ος μου ,αλλα τωρα ολα κομπλε ps:dark son ΑΞΙΟΣ!! Ευχαριτω
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 απλα στα πιο πολλα προγραμματα σε ρωταει αμα τα θες.σπανια πλεον θα σου περ;ασει κατι με το ζορι.
androu Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 κάντε το unistall Και ξαναβάλτε το χωρίς τους διαφημιστές. Πολλοί την έχουνε πατήσει έτσι !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.