Tzimmys Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για αυτό σκέφτομαι να δώσω το 1400άρι και να πάρω μικρότερο. Έχε χάρη που έχω πολλές πλευρές ανοιχτές και δεν μπορώ να το βάλω προτεραιότητα.
andreapaog328 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ευτυχως που επεσε η τιμη της βενζινης και τα βγαζουμε περα.τη βρηκα μολις 1,231 το χαμηλοτερο εσεις? αααααααχχχχχχχχ ωραίες εποχες
Haldol Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για αυτό σκέφτομαι να δώσω το 1400άρι και να πάρω μικρότερο. Έχε χάρη που έχω πολλές πλευρές ανοιχτές και δεν μπορώ να το βάλω προτεραιότητα. Φαντάσου, φτάσαμε να θεωρούμε τα 1400άρια "ρουφήχτρες"... Σήμερα γέμισα το αυτοκίνητο (πήρε κάπου 33-35 λίτρα) με 60€. Με τις υγείες μας!
Jason13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/File:Brent_Spot_monthly.svg Παντως το 2008 τον ΑΥγουστο συμφωνα με το πρωτο σχολιο ηταν 1,15 περιπου και το βαρελι 140 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ;P. Τωρα το 2011 και εχουμε 1,65-1,70 και το βαρελι 85 ΔΟΛΛΑΡΙΑ . Ποσο γαμω το κερατο μου ανεβασε το φορο το κωλο κρατος; και ποσο η νταβατζιδες βενζινοπολεις; ΚΑΙ ΓΙΑ να μην παθετε ΣΟΚ σε spoiler ;P http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/87/Oil_Prices_1861_2007.svg
ΠάρηςΓ Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Αλλα αυτοκίνητα τίγκα ακόμα στην Αθήνα.... Πρεπει να 6 πλαστιαστει η τιμή για να περιοριστουν; Παντως με το παπι εβγαλα Γερακα -> Σαρωνίδα -> Γερακα - > Πειραιά -> Ελευσίνα με 5 ευρώ ~150km.
papahlamidas Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Εγώ από εκεί που έδινα 40 ευρώ τον μήνα βενζίνη για το αμάξι τώρα με το παπί δίνω 12 ευρώ και κάνω και παραπάνω χιλιόμετρα. Απλά σώθηκα. Τώρα που θα εντείνουν και του ελέγχους στα ΜΜΜ δεν βρίσκω κανένα λόγο να δίνει κάποιος που κινείτε κέντρο 45 ευρώ. Το παπί είναι σωτηρία για την Αθήνα Τέλος.
Ntinaras Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 η μπορεις να πινεις μπυρες και να κατουρας στο ντεποζιτο
Herculess Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Θέλω να κλάψω . Δεν ειναι κατάσταση αυτή... Μετά από κανα χρόνο αυτο το ποστ θα ξαναβγεί στη φόρα και θα νοσταλγούμε τις "εποχες" που βάζαμε με 1,7- 1,8 ευρώ.. . Το καλοκαιράκι το εχουμε το 2ευρω/λιτρο πιστεύω.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Θέλω να κλάψω . Δεν ειναι κατάσταση αυτή... Μετά από κανα χρόνο αυτο το ποστ θα ξαναβγεί στη φόρα και θα νοσταλγούμε τις "εποχες" που βάζαμε με 1,7- 1,8 ευρώ.. . Το καλοκαιράκι το εχουμε το 2ευρω/λιτρο πιστεύω. Οι τυποι ειναι τραγικοι. Θα σταματησουν τα τελη (ή μηπως οχι?) και μεταφερουν τον φορο στο ιδιο το καυσιμο. Οπως ηδη ειπωθηκε το καλοκαιρι θα εχουμε ανετα τα 2 ευρω/ λιτρο για την απλη αμολυβδη. Ενα δυνατο 1.6 - 1.8 και αεριο ειναι μονοδρομος γι αυτους που πρεπει να εχουν αμαξι.
jason_rethymno Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ποδήλατο, ποδήλατο, ποδήλατο... Δε τα κλέβουνε όμως;
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Οσο σκεφτομαι οτι εχω φιλους στην Κυπρο που πηγαν και γυρισαν και μου ειπαν οτι η τιμη της βενζινης εκει ειναι περιπου στο 1.15 ευρω τρελαθηκα
leftermann Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 κάπου είχα διαβάσει ότι από το 1.60φεύγα που πάει το λίτρο, περίπου 1.10 είναι φόροι και το υπόλοιπο είναι τα λεφτά που μοιράζονται μεταφορείς, πετρελαιοεταιρείες, βενζινοπώλες και λοιποί και λοιποί. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, ας πει κάποιος αν ξέρει. Αν είναι αλήθεια όμως, τα πέρι αισχροκέρδειας των εταιρειών, των βενζινοπωλών κλπ που μας πασάρουν είναι μπούρδες. Ένας είναι ο μεγάλος κλέφτης.
EvilEyes Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 κάπου είχα διαβάσει ότι από το 1.60φεύγα που πάει το λίτρο, περίπου 1.10 είναι φόροι και το υπόλοιπο είναι τα λεφτά που μοιράζονται μεταφορείς, πετρελαιοεταιρείες, βενζινοπώλες και λοιποί και λοιποί. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, ας πει κάποιος αν ξέρει. Αν είναι αλήθεια όμως, τα πέρι αισχροκέρδειας των εταιρειών, των βενζινοπωλών κλπ που μας πασάρουν είναι μπούρδες. Ένας είναι ο μεγάλος κλέφτης. Αυτό ισχύει. Το 1.10,ίσως και λίγο παραπάνω είναι ο φόρος που επιβάλει το κράτος. Ο κέρδος του βενζινοπώλη είναι περίπου 3-5 λεπτά το λίτρο και όλα τα υπόλοιπα είναι έξοδα μεταφοράς κτλ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εάν το κέρδος του βενζινοπώλη είναι 3-5 λεπτά, τότε πώς γίνεται, αντικριστά πρατήρια στη γειτονιά μου, να πωλούν τη βενζίνη με 10 λεπτά διαφορά; Θέλω να πω δηλαδή πως, παρότι οι φόροι είναι υψηλότατοι, η θεωρία των πτωχών πλην τιμίων βενζινοπολών που μοχθούν για ελάχιστα λεπτά κέρδους για κάποιο λόγο δε με πείθει -ειδικά όταν έμαθα πως άδεια πρατηρίου πωλήθηκε έναντι €600.000, μετρητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.