Προς το περιεχόμενο

Βενζίνη

foivos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή βενζίνη (και φθηνή) έχει ένα Shell πάνω στην Κύπρου στην Αργυρούπολη. Είναι κοντά στο αστυνομικό τμήμα (επίσης πάνω στην Κύπρου). Μόλις έβαλα από αυτόν δεν ξαναπήγα αλλού!

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια...καλου κακου παντως περα απο τις τιμες στο fuelprices του υπουργειου.. μπορειτε να δειτε εκει και ποια πρατηρια εχουν παρει προστιμα και για πιο λογο (νοθεια, παρανομη διακινηση κτλ).. εγω πχ δεν θα πηγαινα σε πρατηριο που την εχει μεν φθηνα αλλα στο παρελθον εχει παρει προστιμο για νοθεια ;)

Δημοσ.

Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς σας οτι η Shell στα περισσότερα πρατήρια είναι ΚΑΚΙΣΤΗΣ ποιότητας για τον κινητήρα;

Δημοσ.
Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς σας οτι η Shell στα περισσότερα πρατήρια είναι ΚΑΚΙΣΤΗΣ ποιότητας για τον κινητήρα;

μα αν δεις στο site του υπουργειου...ειναι πολλα τα πρατηρια με σημα shell που εχουν φαει προστιμο..μπορει να ειναι και τα περισσοτερα αναλογικα.

• Moderators
Δημοσ.
παιδια...καλου κακου παντως περα απο τις τιμες στο fuelprices του υπουργειου.. μπορειτε να δειτε εκει και ποια πρατηρια εχουν παρει προστιμα και για πιο λογο (νοθεια, παρανομη διακινηση κτλ).. εγω πχ δεν θα πηγαινα σε πρατηριο που την εχει μεν φθηνα αλλα στο παρελθον εχει παρει προστιμο για νοθεια ;)

Σου χει τυχει να βαζεις απο πρατηριο και μετα ο κινητηρας να ζοριζεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να παρει εμπρος? (οχι αμεσως, γιατι εχει ακομα απο τη 'παλια' βενζινη, αλλα στα επομενα ξεκινηματα).

Σου χει τυχει εκει που δουλευει να κανει γκλλλλ γκλλλ για λιγο, και γενικα να μη δουλευει σωστα?

Αυτοι (μην αναφερω ποιοι ειναι), ειχαν βαλει ΝΕΡΑΚΙ να πουμε, δεν ηταν βενζινη αυτο το πραμα....

+1 σε αυτα που ειπες.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως όλοι την ίδια βενζίνη παίρνουν (από τα διυλιστήρια). Από εκεί και πέρα είναι θέμα πρατηριούχου αν και πόσο θα νοθεύσει.

Δημοσ.

Αν είχαμε κράτος έπρεπε να τους έβαζαν ταμπέλα έξω από το βενζινάδικο…κάτι σαν επικήρυξη …

• Moderators
Δημοσ.

Yup!

Τωρα συμφερουν τα diesel αυτοκινητα μονο ως προς τη καταναλωση, τοτε συμφεραν ΚΑΙ ως προς τη τιμη του ντιζελ.

Δημοσ.

Μήπως αμα επανέλθει και το ντίζελ στα προηγούμενα επίπεδα θα πρέπει να ανακαλέσουν και όποιες αυξήσεις έχουν γίνει λογω της αύξησης της τιμής του?

Δημοσ.

1) H τιμή του diesel δεν πρόκειται να επανέλθει στα προηγούμενα επίπεδα. Γίνεται ειδική επεξεργασία για την μείωση των ρύπων, οπότε αυτή κοστίζει.

2) Δεν γίνεται να νοθεύσεις την βενζίνη με νερό. Τα 2 υγρά δεν αναμειγνύονται και το ένα επιπλέει πάνω στο άλλο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ανακατέψεις 95άρα με λίγη 100άρα και να την πουλάς για 100άρα, ή πιο απλά να κλέψεις στην αντλία.

Δημοσ.
Σήμερα έβαλα με 85.5 στη Shell στην Αγ. Βαρβάρας στο Καλαμάκι, στο ρεύμα προς Αμφιθέας. Όταν είδα την ταμπέλα νόμιζα ότι επρόκειτω περί φάρσας :)

γιατι πλεον ανηκει στην Shell ...

http://www.gasprice.gr/main/welcome.asp

οπως θα διαβασετε κ εκει το μπρεντ εφτασε τα 56δολαρια οποτε κ το οτι παραμενουν στα 90λεπτα αισχροκερδια ειναι...

Δημοσ.
Σου χει τυχει να βαζεις απο πρατηριο και μετα ο κινητηρας να ζοριζεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να παρει εμπρος? (οχι αμεσως, γιατι εχει ακομα απο τη 'παλια' βενζινη, αλλα στα επομενα ξεκινηματα).

Σου χει τυχει εκει που δουλευει να κανει γκλλλλ γκλλλ για λιγο, και γενικα να μη δουλευει σωστα?

Αυτοι (μην αναφερω ποιοι ειναι), ειχαν βαλει ΝΕΡΑΚΙ να πουμε, δεν ηταν βενζινη αυτο το πραμα....

+1 σε αυτα που ειπες.

ευτυχως δεν μου εχει τυχει... εχει τυχει σε συγγενη μου ομως που εβαζε επι μακρυ χρονικο διαστημα σε συγκεκριμενο πρατηριο μονο βενζινη σε καινουριο αυτοκινητο, να χαλασει η αντλια βενζινης και της ειπαν απο την αντιπροσωπεια που την αλλαξαν οτι ηταν η βενζινη νοθευμενη με νερο.. ε οπως καταλαβεις δεν ξαναπατησε στο συγκεκριμενο πρατηριο.

εγω παντα προσεχω που βαζω και ριχνω μια ματια και στο site που ειπα...και ειδικα τωρα που εχω παρει αυτοκινητο με turbo και θελει 100αρα μονο..προσεχω διπλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...