Προς το περιεχόμενο

uTorrent Question.

MantiVersuS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ μια από τα ίδια παιδιά με την utorrent 1.7.7 ΔΕΝ έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα στο να βάλω το κάθε τορρεντ μόνο του πατώντας απλά διπλό κλικ στο κάθε τορρεντ να κάνει upload μέχρι 1kb/sec αρκεί να έχω στις γενικές ρυθμίσεις σαν όριο upload το μηδέν(Που είναι και το άπειρο)

Ενώ με το utorrent 1.8.0 build 11758 υπάρχει αυτό το πρόβλημα(Το ότι σου ελαχιστοποιεί το download speed ανάλογα με το τι upload speed θα βάλεις) σε οποιοδήποτε τρακερ και αν κατεβάσεις.

Λύνεται με κάποιο τρόπο αυτό το ΜΕΓΑ(για εμένα πρόβλημα)

Κι εγώ μια από τα ίδια παιδιά με την utorrent 1.7.7 ΔΕΝ έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα στο να βάλω το κάθε τορρεντ μόνο του πατώντας απλά διπλό κλικ στο κάθε τορρεντ να κάνει upload μέχρι 1kb/sec αρκεί να έχω στις γενικές ρυθμίσεις σαν όριο upload το μηδεν(Που ειναι και το απειρο)

Ενώ με το utorrent 1.8.0 build 11758 υπάρχει αυτό το πρόβλημα(Το ότι σου ελαχιστοποιεί το download speed ανάλογα με το τι upload speed θα βάλεις) σε οποιοδήποτε τρακερ και αν κατεβάσεις.

Λύνεται με κάποιο τρόπο αυτό το ΜΕΓΑ(για εμένα πρόβλημα)

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με την έκδοση 1.7.7 δεν μου κατεβάζει με kb/sec αλλά αν βάλω 1kb/sec upload η ταχύτητα κατεβάσματος μου αυξομειώνετε συνεχεια και οταν βαλω 0kb/sec upload τοτε μενει σταθερη στα 1.5mb/sec τι εγινε το αλλαξανε και στην εκδοση 1.7.7 τωρα?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...