MantiVersuS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς πρόβλημα ή feature αλλά το παρατήρησα σήμερα. χρησιμοποιώ το utorrent 1.8. Όταν κατεβάζω ένα τορεντ χωρίς να πειράξω τις ρυθμίσεις του πιάνει την ταχύτητα που μπορεί να πιάσει. όταν όμως το ρυθμίζω εγώ να κάνει upload με συγκεκριμένο αριθμό ΚΒ που θέλω εγώ (πχ 1 ΚΒ/s) τότε η ταχύτητα του downloading πέφτει κατακόρυφα.όταν το ρυθμίζει πάλι στα default όλα δουλεύουν ρολόΪ. είναι λογικό αυτό;
bokos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Συνήθως έχουν κλειδωμένη μια αναλογία upload/download speed. Π.χ. δεν μπορείς να βάλεις upload limit στο 1kb/s και να κατεβάζεις απεριόριστα. Θα σου ρίξει την ταχύτητα download -για παράδειγμα- στο 8πλάσιο της upload. Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν συμβαίνει αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση, δοκίμασε να αυξήσεις το upload limit και βλέπεις..
MantiVersuS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Συνήθως έχουν κλειδωμένη μια αναλογία upload/download speed. Π.χ. δεν μπορείς να βάλεις upload limit στο 1kb/s και να κατεβάζεις απεριόριστα. Θα σου ρίξει την ταχύτητα download -για παράδειγμα- στο 8πλάσιο της upload. Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν συμβαίνει αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση, δοκίμασε να αυξήσεις το upload limit και βλέπεις.. το δοκίμασα αυτο που λες. στα 1 ΚΒ σε upload έχω download στα 12ΚΒ στα 2 ΚΒ upload : 24KB και πάει λέγοντας.αλλά ρωτάω αν είναι έτσι το πρόγραμμα ή θέλει κάποια ρύθμιση. στην 1.7 δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
cyberking Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 στην έκδοση 1.7 πάντως δε συμβαίνει αυτό.τα ρυθμίζεις και τα 2όσο θες δεν εξαρτώνται έτσι σε καμία περίπτωση
alex2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Αυτό βασικά έχει να κάνει με τον tracker και όχι με το uTorrent.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 μήπως να γυρίσεις πίσω στην 1.7? μπα σε όποιον tracker (private or public) και αν έχω παίξει ήταν πάντα ok ακόμα και με 1kb/sec upload
alex2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 μήπως να γυρίσεις πίσω στην 1.7? μπα σε όποιον tracker (private or public) και αν έχω παίξει ήταν πάντα ok ακόμα και με 1kb/sec upload Αν θυμάμαι καλά ένας γνωστός Ελληνικός tracker έκανε ιστορίες με το ratio.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 cough cough δεν επιτρέπεται να τα αναφέρουμε ονομαστικά άλλο ratio όμως και άλλο το να έχεις περιορισμένο το upload ενώ κατεβάζεις (μπορείς μετά να το ανεβάσεις για να seedάρεις)
alex2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ooops έχεις δίκιο . Το άλλαξα Ναι απλά όταν είπα ότι αυτό είναι ζήτημα του tracker φυσικά και αναφερόμουν στο ratio. Αλλά καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις...και έχεις δίκιο,λάθος σκέψη,είναι ώρα για ύπνο μάλλον.
MantiVersuS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 μήπως να γυρίσεις πίσω στην 1.7? μπα σε όποιον tracker (private or public) και αν έχω παίξει ήταν πάντα ok ακόμα και με 1kb/sec upload αυτό σκέφτομαι...να γυρίσω στην 1.7 το έχω παρατηρήσει και σε public και private trackers αυτό το φαινόμενο...
MantiVersuS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 παρατηρώ και άλλο πρόβλημα, ενώ δεν κατεβάζω από κανένα τόρεντ δεν seedάρει...τα πορτς δουλεύουν μια χαρά, δεν υπάρχει από εκεί πρόβλημα...αύριο θα δοκιμάσω την 1.7 να δω αν φτιάχνει το πρόβλημα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εχω την εντυπωση οτι κανετε λαθος. Το μtorrent (τουλαχιστον το 1.7.2 που εχω εγω) συσχετιζει την ταχυτητα upload με την ταχυτητα download. Η ελαχιστη δυνατη ταχυτητα upload που μπορεις να δωσεις για να εχεις max download speed ειναι τα 6kb/sec. Απο εκει και επειτα οσο μικροτερη ταχυτητα upload δηλωνεις τοτε περιοριζεται και το download speed limit αναλογως. Σε παλιοτερες εκδοσεις τον διευκρινιζε το ιδιο το προγραμμα αυτον τον περιορισμο. Δεν ξερω γιατι δεν υπαρχει διευκρινιση στις νεοτερες. Παντως δοκιμαστε να παιξετε με τις ταχυτητες που σας ειπα και θα δειτε οτι οντως ισχυει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 η 1.7.7 που είναι η latest final version δεν έχει κάτι τέτοιο...
bokos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ούτε εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα με την 1.7.7 -μου είχε συμβεί με άλλο πρόγραμμα γι' αυτό και το ανέφερα- οπότε προφανώς το έβαλαν στην 1.8. Βάλε 1.7 και ησυχάζεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.