pepinio Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Πρόσφατα άλλαξα πάροχο και από Vivodi επανήλθα σε ΟΤΕ. Το πρόβλημα (όσο ήμουν σε Vivodi no prob) υπάρχει με το Utorrent. ΔΕΝ μπορώ με τίποτα να κάνω port forwarding και το εικονίδιο στο Utorrent δε γίνεται πράσινο. Έχω μπει στο site με το port forward, έκανα ότι λέει, τα καταχώρησα, απενεργοποίησα όλα τα firewalls και τίποτα. Any suggestion?
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 πηγαινε στο site της οτενετ και απενεργοποιησε την αυξημενη ασφαλεια η οποια σου κλεινει παρα πολλα ports.
pepinio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Πήγα στο site της otenet (my.otenet.gr) μπήκα στο menu ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ, επέλεξα ΑΛΛΑΓΗ στο link "OnDSL HOME S2 ΑΟΡΙΣΤΟΥ", ομοίως ΑΛΛΑΓΗ στο "Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας" και επέλεξα ΟΧΙ στο "Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες "επιθέσεις"". Εαν εννοείς αυτές τις αλλαγές τότε δεν έκαναν τίποτα....
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ναι αυτο ενοουα.κλεισε firewall router ,windows δωσε καρφωτα ip στο Pc σου και κανε Port forward Και πρεπει να παιξει.
pepinio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δυστυχώς αυτά ήταν τα πρώτα που έκανα. Και τιποτα... Μίλησα και με την Οtenet, οι οποιοι είναι άσχετοι δεν ήξεραν καν οτι μπορεί το πρόβλημα να δημιουργείται και από τις ρυθμίσεις του φορέα.... Δεν έχω ιδέα του τι άλλο μπορώ να κάνω...
100 010 00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Για να μη παιδευσε και πολυ.... δεν εισαι ο πρωτος με αυτο το router με προβλημα στις πορτες
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ο provider το μονο που κοβει ειναι αυτο που σου ειπαμε.κατι αλλο δεν κοβει.
zoel Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Κατι δεν εκανες σωστα στην διαδικασια. Δεν φταιει ο οτε, ο οτε μπλοκαρει συγκεκριμενες πορτες.
pepinio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.... Αφού είχα κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο router, έκανα και αυτό που είπε ο poulinos και τίποτα... Χθες το βράδυ έκανα μία επαναγκατάσταση και στο utorrent ένα restart και όλα δούλεψαν ρολόι.... Problem solved...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.