Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Conn-X - USR9108 & Ports

pepinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα άλλαξα πάροχο και από Vivodi επανήλθα σε ΟΤΕ. Το πρόβλημα (όσο ήμουν σε Vivodi no prob) υπάρχει με το Utorrent. ΔΕΝ μπορώ με τίποτα να κάνω port forwarding και το εικονίδιο στο Utorrent δε γίνεται πράσινο. Έχω μπει στο site με το port forward, έκανα ότι λέει, τα καταχώρησα, απενεργοποίησα όλα τα firewalls και τίποτα.

Any suggestion?

Δημοσ.

Πήγα στο site της otenet (my.otenet.gr) μπήκα στο menu ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ, επέλεξα ΑΛΛΑΓΗ στο link "OnDSL HOME S2 ΑΟΡΙΣΤΟΥ", ομοίως ΑΛΛΑΓΗ στο "Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας" και επέλεξα ΟΧΙ στο "Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες "επιθέσεις"".

Εαν εννοείς αυτές τις αλλαγές τότε δεν έκαναν τίποτα....

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτά ήταν τα πρώτα που έκανα. Και τιποτα... Μίλησα και με την Οtenet, οι οποιοι είναι άσχετοι δεν ήξεραν καν οτι μπορεί το πρόβλημα να δημιουργείται και από τις ρυθμίσεις του φορέα....

Δεν έχω ιδέα του τι άλλο μπορώ να κάνω...

Δημοσ.

Κατι δεν εκανες σωστα στην διαδικασια. Δεν φταιει ο οτε, ο οτε μπλοκαρει συγκεκριμενες πορτες.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.... Αφού είχα κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο router, έκανα και αυτό που είπε ο poulinos και τίποτα... Χθες το βράδυ έκανα μία επαναγκατάσταση και στο utorrent ένα restart και όλα δούλεψαν ρολόι....

Problem solved...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...