Freakster Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Έχω ένα ups της mustek, 600 (watt ή αμπερ ή whatever πραγματικά δεν έχω ιδέα). Επειδή το παραφόρτωσα με συσκευές και δεν φαίνεται να τις σηκώνει όλες μαζί (360, πισι, τιβι και οθονη) ήθελα να το συνδέσω σε μια πρίζα απο πολύπριζο και να του αφησω μονο τον υπολογιστή. Το θέμα είναι, πειράζει αν το ups δεν συνδέεται απευθείας με την πρίζα στον τοίχο (αλλά μέσω πολύπριζου; ). Υπερφορτώσεις και πτώσεις ασφάλειας παίζουν με 5 συσκευές + ups υπολογιστή στην ίδια πρίζα; Όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ.
fasd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 αυτο που προστατευεις πρεπει να ειναι μετα το ups δεν παιζει ρολο απο που θα παρεις ρευμα εκτος εαν το πολυμπρηζο σου βραχηκυκλοσει ή καει τοτε μονο θα εχεις προβλημα με το ups στην ουσια η μπρηζα στον τειχο ειναι ενα πολυμπρηζο απο τον κεντρικο πινακα
Freakster Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πάω να το εφαρμόσω, αν δω τίποτα περίεργο, θα ποστάρω εδώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 έχω το UPS (line interactive) μου εδώ και χρόνια πάνω σε πολύμπριζο... δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.