Προς το περιεχόμενο

Περιεργο πρόβλημα με Οθονη

geo9419

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια παλια CRT iiyama και ξαφνικά εξαφανίστηκε το κόκκινο χρώμα και οπου υπαρχει κόκκινο έγινε μαύρο. Ο υπολογιστης που χρησιμοποιω έχει καρτα ATI 1950 Pro και εδω και ένα χρόνο δούλευε χωρις πρόβλημα.

Θεωρησα ότι χάλασε η οθόνη ή το καλωδιο της και την δοκίμασα σε ένα παλιο υπολογιστή με κάρτα ΑΤΙ 9200 και τα χρωματα ήταν φυσιολογικά το ίδιο και στο laptop που έχω κάρτα ΑΤΙ 9800.

Μετά υπέθεσα μάλλον θα χάλασε η κάρτα γραφικών και την σύνδεσα με την LCD TV SAMSUNG που έχω και τα χρώματα είναι ενταξει.

Επομενη κίνηση να αλλάξω τον adaptor πηγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και ο adaptor που δοκιμασαν οι τεχνικοί δουλεύει κανονικά.

Ζητώ την βοηθεια σας γιατι δεν ξέρω πια τι να υποθέσω.

Δημοσ.

Δηλαδή να πάω στο ΠΛΑΙΣΙΟ που την αγόρασα και να την αλλάξω με καινούργια γιατί είναι PCI express και στον αλλό υπολογιστή που έχω ειναι AGP.

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση με το κουνημα της οθονης ή του καλωδιου να επαιξε κανονικα και μετα παλι προβλημα. δοκιμασε να αλλαξεις το καλωδιο της οθονης σου. πιστευω πωσ οι iyamma το κανουν αυτο

Δημοσ.

για δες στον driver μηπως εχει πειραχτει καμια ρυθμιση σχετικα με τα χρωματα

αλλιως απο την στιγμη που μεμονωμενα τα parts δουλευουν σωστα δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...