johnykim Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Κοίτα τ 3ο που τ χω original,τ είχα πάρει μόλις είχε βγει....είχε τόσα πολλά προβλήματα....που είχε τύχει όσοι τ είχαμε ανα τν κόσμο να έχουμε γεμίσει της atari τ φόρουμ.Ζητούσαμε patch οπωσδήποτε..έβγαλαν δν έκανε τπτ..Μόνο με κλειστό τν ήχο μπορούσεσ να παίξεις..Ναι είχε εντάξει αμάξια.. Κοίταξε να πάρεις τ parallel lines κάπως έτσι λέγετε,κ νομίζω ότι έχει βγει κ για υπολογιστή...Τώρα δν θυμάμαι αν έχει βγει άλλη έκδοση. Ναι μια ματιά που έριξα στο google υπάρχει το parallel lines σε PC. Thanks θα το κοιτάξω. Και το need for speed most wanted είχε free ride αν κατάλαβα καλά το τι εννοείτε έτσι. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που το συνάντησα σε game αυτό και όντως είναι χαλαρωτικό και ευχάριστο. Μέχρι να σε κυνηγήσουν οι μπάτσοι βέβαια στο συγκεκριμένο που μετά αφήνεις τον καφέ και αρχίζεις να τρέχεις Ναι το ξέρω οτι έχει το most wanted,αλλά εγώ θέλω κατι που να κυλάει σε ρυθμούς πόλης.Δεν μου ειναι απαραιτητο να φτιάχνεις το αυτοκινητο. Παντως αυτο με το most wanted ποτέ δεν το κατάλαβα,εχεις φτιάξει μια αμαξάρα τέλεια και σου έρχεται δίπλα ενα απλό περιπολικό.Ασε τις περιπτώσεις που σε προσπερναει.Μου ερχόταν να πουλήσω αυτό που έφτιαχνα και να αγοράσω ενα απο τα παλιά-super περιπολικά!
sarakinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ΤestDrive Unlimited :Ότι καλύτερο πιστευω για free ride ,μηχανές και αυτοκίνητα,φυσικα δεν μπορεί να συγκρηθεί με simulation games όπως gtr και lfs αλλά έχει φανταστικό free ride στην πόλη ,με σύγχρονα αυτοκίνητα και μηχανές..
johnykim Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ!Θα το κοιτάξω κι αυτό. Λογο οτι δεν ειμαι σπιτι δεν προλαβαίνω να τα δω.Μολις τα δοκιμάσω θα πω εντυπώσεις.Ευχαριστώ κ παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.