Προς το περιεχόμενο

Free Ride Game

johnykim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Ξερετε να μου προτείνετε κανένα παιχνίδι οπου να έχει free ride σε σύγχρονους δρόμους?Με συγχρονα αυτοκινητα εννοειται.

Επειδή παίζω το Mafia και μου αρέσει πολύ το free ride(και ολο το παιχνιδι εννοειται)θα ήθελα κατι τετοιο με νεο περιβαλλον.

Παλιά έπαιζα το "The Getaway:Black Monday"μου άρεσε η πόλη και οτι τα αυτοκινητα ήταν πραγματικά!Δεν υπάρχει ομως σε PC.

Μου αρέσουν και τα GTA αλλά στο επίπεδο τον αυτοκινητων είναι χαλια.Ειδικα το San Andreas.

Δημοσ.
Εννοεις διορθωτικό patch?

Μωρε το San Andreas το εχω βαρεθεί γενικά.Παιζω απο παλιά..

Ναι, είναι πολύ καιρό στην πιάτσα το παιχνίδι αλλά έλεγα μήπως με κάνα mod που να αλλάζει αυτοκίνητα, σπίτια... όλο το παιχνίδι γενικά αλλάξει κάτι.

Mod για το mafia έβαλες; Κάπου είχα πετύχει κάποια με σύγχρονα αμάξια.

Δημοσ.
Ναι, είναι πολύ καιρό στην πιάτσα το παιχνίδι αλλά έλεγα μήπως με κάνα mod που να αλλάζει αυτοκίνητα, σπίτια... όλο το παιχνίδι γενικά αλλάξει κάτι.

Mod για το mafia έβαλες; Κάπου είχα πετύχει κάποια με σύγχρονα αμάξια.

Θα κοιτάξω για το San Andreas αλλά γενικά το εχω κορεστεί το παιχνίδι..

Για το mafia είχα κοιτάξει κατι βιντεακια στο youtube,αλλά δεν με ενθουσιασαν.

Δημοσ.

Πάντως είναι πολύ χαλαρωτικά αυτά τα free ride (ή sandbox...), στο gta 4 στο xbox αφού το τερμάτισα έκοβα πολύ καιρό βόλτες έτσι για πλάκα.

Δημοσ.
και γω περιμενω το gta4 να αλλαξουν λιγο τα σκηνικα και γω γουσταρω free ride :)

Απο τι ξέρω ομως θα αργήσει για PC.:-(

Δημοσ.
Πάντως είναι πολύ χαλαρωτικά αυτά τα free ride (ή sandbox...), στο gta 4 στο xbox αφού το τερμάτισα έκοβα πολύ καιρό βόλτες έτσι για πλάκα.

E ναι κι εγω στο San Andreas βόλτες έκανα πιο πολύ(με cheats φυσικα):-D

Δημοσ.
Λες για το 3?Θα το κοιτάξω δεν θυμομουν οτι ειναι κ σε PC.Εχει πραγματικα αυτοκινητα?

Κοίτα τ 3ο που τ χω original,τ είχα πάρει μόλις είχε βγει....είχε τόσα πολλά προβλήματα....που είχε τύχει όσοι τ είχαμε ανα τν κόσμο να έχουμε γεμίσει της atari τ φόρουμ.Ζητούσαμε patch οπωσδήποτε..έβγαλαν δν έκανε τπτ..Μόνο με κλειστό τν ήχο μπορούσεσ να παίξεις..

Ναι είχε εντάξει αμάξια..

Κοίταξε να πάρεις τ parallel lines κάπως έτσι λέγετε,κ νομίζω ότι έχει βγει κ για υπολογιστή...Τώρα δν θυμάμαι αν έχει βγει άλλη έκδοση.

Δημοσ.

Και το need for speed most wanted είχε free ride αν κατάλαβα καλά το τι εννοείτε έτσι. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που το συνάντησα σε game αυτό και όντως είναι χαλαρωτικό και ευχάριστο. Μέχρι να σε κυνηγήσουν οι μπάτσοι βέβαια στο συγκεκριμένο που μετά αφήνεις τον καφέ και αρχίζεις να τρέχεις :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...