Προς το περιεχόμενο

10000 b.c. μια παρεξηγημένη ταινία...

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

πως έκατσαν και έφτιαξαν γλώσσα για τους Klingon στο Star Trek? κάτι αντίστοιχο :P

Δημοσ.
Ειδα την ταινια, οπως και ενας φιλος μου (σε αλλη στιγμη) και σε συζητηση που καναμε την βρηκαμε μια χαρα περιπετειουλα. Ολα αυτα τα ιστορικα δεν μας απασχολησαν καθολου, ουτε τι γλωσσα μιλουσαν ουτε αναρωτηθηκαμε για τιποτα απο αυτα βεβαια. Την ειδαμε εντελως επιφανειακα σαν μια περιπετεια φαντασιας. Υπο αυτες τις συνθηκες την κριναμε ως μια ωραια ταινια για να περασει η ωρα.

συμφωνω..Κατανοητο οτι στους περισσοτερους δεν αρεσε επειδη τα ειχε βαλει ολα στο μπλεντερ και τ'ανακατευε αλλα αν την δεις χωρις να σε πολυαπασχολει αυτο,δν ειχε κατι ασχημο..

Δημοσ.

Δηλαδή ότι εκτός απο την ιστορία μερικές φορές προβλεπόταν μέχρι και το σενάριο δεν πειράζει? Ελεεινή ήταν κακά τα ψέμματα. Και το χειρότερο ήταν ότι δεν φαινόταν στο τρέιλερ. Μας κορόιδεψαν.

Δημοσ.

Kαλά,το τρέιλερ διεκδικεί δάφνες για την πιο καλοδουλεμένη προπαγάνδα για το έτος 2008.

Μου την βίδωσε επίσης προς το τέλος όπου ο ήρωας σκοτώνει τον άρχοντα "θεό" με τον ίδιο τρόπο που έριξε ο Λεωνίδας το δόρυ στον Ξέρξη στους 300.

Το καλό πάντως μ'αυτές τις ταινίες είναι ότι σε κάνουν και εκτιμάς τις καλές ταινίες ακόμη περισσότερο.

Δημοσ.

Κι εγώ που την είδα για τη πλάκα μου,πάλι άθλια την βρήκα.Πρόβλημα δεν είχα...ούτε με τα αγγλικά που μιλάγανε οι πρωτόγονοι ούτε με τίποτα.Κακά τα ψέματα,η ταινία δεν αξίζει ούτε για dvd.

Δημοσ.
Το καλό πάντως μ'αυτές τις ταινίες είναι ότι σε κάνουν και εκτιμάς τις καλές ταινίες ακόμη περισσότερο.

Ναι αλλά ισχύει και το αντίθετο. Για παράδειγμα όταν είδα (πάλι στο σινεμά) το Doomsday κάπου στα μισά της ταινίας θυμάμαι ότι είπα απο μέσα μου: ''Πω πω τι ταινιάρα το 10,000 B.C''

Τελικά έχω δει πολλές παπαριές στο σινεμά.

Δημοσ.

Μου την βίδωσε επίσης προς το τέλος όπου ο ήρωας σκοτώνει τον άρχοντα "θεό" με τον ίδιο τρόπο που έριξε ο Λεωνίδας το δόρυ στον Ξέρξη στους 300.

Όσο ελεεινή και τρισάθλια και να είναι η ταινία, βάλε κανα spoiler γιατί ίσως κάποιος να μην θέλει να μάθει το τέλος απο το forum :-)

Δημοσ.
Μόλις είδα την ταινία και διάβασα τις θανατηφόρες κριτικές στο Ιντερνετ. Δε λέω δεν ήταν τίποτε το επικό αλλά πιστεύω δεν αξίζει και αυτήν την αποκρουστική αντιμετώπιση.

Παραθέτω πιο κάτω την κριτική μου που κατέθεσα σαν σχόλιο σε ένα site

Ωραια αυτα που λες περι της ιστοριας αλλα πως ξερεις πως οι ερευνητες εχουνε δικιο για την χρονολογια η οτι λενε οντως την αληθεια? εισαι σιγουρος για αυτα που λες η απλα τα διαβασες? :-)

Δημοσ.
Ναι αλλά ισχύει και το αντίθετο. Για παράδειγμα όταν είδα (πάλι στο σινεμά) το Doomsday κάπου στα μισά της ταινίας θυμάμαι ότι είπα απο μέσα μου: ''Πω πω τι ταινιάρα το 10,000 B.C''

Τελικά έχω δει πολλές παπαριές στο σινεμά.

lol, καλά φίλε εσύ πάς απο το κακό στο χειρότερο :P

η ταινία προσωπικά δεν είναι μούφα εντελώς, ένα ευχάριστο βραδάκι το πέρασα βλεποντας την. Τώρα για τις ιστορικές ανακρίβιες.... οκ περιμενε κανείς να δεί ντοκιμαντέρ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...