jowl_tnt Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Βάλε το PC στο Modem, μπες Windows και κανε 2κλικ στις οθονίτσες κάτω δεξιά εκεί που δείχνει την ώρα. Εκεί, στη δεύτερη καρτέλα θα σου δείχνει το DefaultGateway. Σημείωσε το, σύνδεσε το 360 και πέρασε το στις ρυθμίσεις δικτύου του...
vasilis123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 μονο το DefaultGateway να ρυθμισω στο xbox??
vasilis123 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Βάλε το PC στο Modem, μπες Windows και κανε 2κλικ στις οθονίτσες κάτω δεξιά εκεί που δείχνει την ώρα.Εκεί, στη δεύτερη καρτέλα θα σου δείχνει το DefaultGateway. Σημείωσε το, σύνδεσε το 360 και πέρασε το στις ρυθμίσεις δικτύου του... το εκανα αλλα δεν εγεινε τιποτα:cry: καποιος αλλος τροποσ?
jowl_tnt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Από εκεί που είδες το Gateway στο PC, δες και τα υπόλοιπα και βάλτα στο 360 (IP, SubMask)...
vasilis123 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Από εκεί που είδες το Gateway στο PC,δες και τα υπόλοιπα και βάλτα στο 360 (IP, SubMask)... τα εβαλα ολα αλλα δεν εγεινε τιποτα
bahamut zero Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 και εγω εχω το ιδιο προβημα.μου βγαζει και μενα ip failed.εχω το ασυρματο modem που δινει το connx
supermario29 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μηπως εχει firewall το ρουτερ;; Εχετε ανοιξει τις "πορτες" που χρειαζεται;
alou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δοκιμάστε να κάνετε port forward: Το IP του 360 (θα έπρεπε να) το έχετε στο auto, οπότε καταρχάς πηγαίνετε στο Dashboard / System / Network settings και βλέπετε το IP που του δόθηκε. Μετά πηγαίνετε στο http://www.portforward.com/routers.htm και βρίσκετε το router σας, ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνει για Xbox 360. Αυτή η λύση είναι για το NAT, αλλά πιθανώς να βοηθήσει και κάποιους άλλους. Γενικά, όταν ζητάει κάποιος μια βοήθεια, θα πρέπει να αναφέρει ακριβώς τι ρυθμίσεις έχει κάνει, τι συνδεσμολογία και ότι άλλη περίεργη λεπτομέρεια υπάρχει. Το DNS είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι? του ISP σας δηλαδή? το ethernet είναι αυτό που βρήκατε μέσα στο xbox? ή κάποιο άλλο που πιθανώς δεν κάνει? (crossover?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.