Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει πρόγραμμα που να εξάγει αρχεία μέσα από πολλούς φακέλους?

George1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στον υπολογιστή μου έναν φάκελο μέσα στον οποίον υπάρχουν περίπου 1000 φάκελοι οι οποίοι έχουνε μέσα αρχεία. Επειδή έχω πελαγώσει να ανοίγω τον κάθε φάκελο για να κάνω copy/paste το αρχεία στο μέρος που θέλω να τα συγκεντρώσω μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα το οποίο θα με βοηθήσει να κάνω απευθείας μεταφορά όλων των αρχείων μέσα από τους 1000φακέλους σε ένα συγκεκριμένο μέρος που θέλω να τα συγκεντρώσω.

Δημοσ.

Κανε μια αναζητηση, βαλε να ψαξει το κεντρικο φακελο στον οποιο εμπεριεχονται ολοι οι υποφακελοι, βαλε σαν λεξη αναζητησης "*.*" (αστερακι τελεια αστερακι), βαλε τα αρχεια κατα τυπο, επελεξε ολα τα αρχεια οχι ομως τους φακελους, κανε τα copy και paste στο φακελο που θες...

Δημοσ.

Υπάρχει και η επιλογή του winrar.

Κάνε δεξί κλικ στον φάκελο και Add to Archine...

Στην καρτέλα που θα σου ανοίξει δώσε που να αποθηκευτεί, και με τι compression method ή απλά Store για να μην συμπιεστή.

Πήγαινε μετά στην καρτέλα Files και εκεί που λέει paths δώσε Do not store paths.

Πάτα ΟΚ και τα έχεις όλα μαζεμένα σε ένα rar backup χωρίς κανέναν υποφάκελο μέσα. Τώρα όποτε αποσυμπιέζεις τον φάκελο θα βγαίνουν όλα τα αρχεία χύμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...