Προς το περιεχόμενο

X3100.Πώς τά πάει στα παιχνίδια:


vzl13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Μπάινω φαντάρος τις επόμενες μέρες και σκέφτομαι,σε 2 μήνες που θα φύγω για σύνορα,να πάρω ένα laptop.Επειδή έχω το desktop pc της υπογραφής μου,το οποίο με καλύπτει και πιστεύω ότι θα συνεχίσει και μετά (για αναλύσεις μέχρι 1280χ1024) σκέφτομαι ένα φτηνό laptop,κάτι σαν αυτό:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=10658

 

Με ενδιαφέρει κυρίως να βλέπω σειρές και ταινιες,γι'αυτό πάω σε κάτι με 15,4" οθόνη και όχι σε Asus eeePC ή MSI Wind.Από παιχνίδια με ενδιαφέρει να παίζω κανένα Pro και Football Manager (τα άλλα θα περιμένουν στο σπίτι....).Bλέπω ότι για GPU έχει το Intel X3100.Θα σηκώνει τα παιχνίδια αυτά ή τζάμπα ελπίζω;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Το pro σχετικά αλλά άνετα το football manager ακομα και παλιότερα παιχνίδια με 2 γιγκα μνήμης...

Δημοσ.

Εγώ απλά θα σου ευχηθώ καλή θητεία!

Μόλις μου θύμησες ότι πάει ένας χρόνος παρά δύο μέρες που είμαι πολίτης.:-)

 

Θα σου πω και την άποψη μου η οποία είναι λίγο offtopic.

Πολύ καλή η σκέψη σου να πάρεις ένα laptop μαζί αλλά,το laptop δεν θα σου χρησιμεύσει πάρα πολύ καθώς δεν θα μπορείς να το έχεις μαζί σου στην σκοπιά (που είναι και το βασικό μέρος που θα χρειαστείς κάτι να σκοτώσεις τον χρόνο σου) + ότι είναι πολύ πιθανό να κάνει φτερά!!!

Εγώ στην θέση σου θα επέλεγα να πάρω ένα PSP,το οποίο θα δεις ότι θα σε βολέψει αφάνταστα.

Πάρε και κανένα δύο μεγάλα memory stick και πέρνα και τις ταινίες μέσα.

Δημοσ.

Φίλε alex2005 παρουσιάζομαι σαν γιατρός,οπότε (απ'ότι έχω μάθει από παλαιότερους) δεν παίζουν σκοπιές,παίζει χωριστό δωμάτιο-ιατρείο,γι'αυτό και το laptopo.Δεν ήθελα να το αναφέρω για να μην πεί κανένας ότι το έχω πάρει επάνω μου.

Δημοσ.

δυστηχως η χ3100 δεν κανει για παιχνιδια...

Δες καλυτερα αυτο (οχι οτι η 2300 σκοτωνει αλλα θα μερικες δυνατοτητες παραπανω...)

Δημοσ.
Φίλε alex2005 παρουσιάζομαι σαν γιατρός,οπότε (απ'ότι έχω μάθει από παλαιότερους) δεν παίζουν σκοπιές,παίζει χωριστό δωμάτιο-ιατρείο,γι'αυτό και το laptopo.Δεν ήθελα να το αναφέρω για να μην πεί κανένας ότι το έχω πάρει επάνω μου.
Θα έχεις όμως κανα δυο μήνες σκοπιές στη βασική... Κράτα λεφτά και για κανένα καλό mp3 που να παίζει και ταινιούλες, όπως το nano. Μην αφήσεις απ' τα ματια σου κανένα από τα δύο, όμως: Στο στρατό κλέβουν, και κλέβουν πολύ. Ακόμα και στα στρατόπεδα του Υγειονομικού (στην Άρτα θα πας; ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...