Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ που είδα σήμερα το πρωί το 1ο επεισόδιο (με κάτι χάλια αγγλικούς υπότιτλους) μου φάνηκε πολύ μαλακία η υπόθεση Sona.. Μα στο προηγούμενο επεισόδιο (τελευταίο 3ης) μπήκε μέσα ο Sucre, και φαινότανε πως το πηγαίνανε προς απόδραση Sucre και τα λοιπά, αλλά φαίνεται άλλαξαν γνώμη και τους έβγαλαν όλους έξω.. Πολύ γρήγορη αλλαγή.. Επίσης όλοι αυτοί οι θάνατοι σημαντικών ανθρώπων σε τόσο μικρό διάστημα, μου φάνηκε πολύ περίεργο.. Αυτό 2 πράγματα αποδηκνύει.. Είτε πως έχουν πολύ ζουμί και έβγαλαν πολλά από τη μέση, είτε πως απλά ήθελαν να προχωρήσουν την ιστορία γρήγορα και έτσι έχασαν ζουμί, πράγμα που οδηγεί σε χαζομάρες για καθυστέρηση στα επόμενα επεισόδια.. Ελπίζω να είναι το πρώτο..

Anyway.. Κατέβασα τα 2 επεισόδια σε LOL έκδοση και βρήκα την υγεία μου.. Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα με τον ήχο, τουλάχιστον στο 1ο..

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- To πηγανε βιαστικα για να μας εισαγουν σε μια τελειως διαφορετικη 4η σαιζον.

- Ωραιος ο μαυρος! Θα δειρει πολυ κοσμο.

- Ο Τ-Bag δεν καταλαβε τους Μεξικανους; Ελεος... Τον ειχα για πιο εξυπνο. δεν τον χαλασε ο χοντρουλης ομως πηρε αρκετη ενεργεια! :lol: Μηπως εφαγες καποιο περιεργο Μεξικανικο φαγητο; :lol:

- Μετα τον Τ-Βag ο Μαχοουν! Respect στον ηθοποιο και χαρακτηρα Μαχοουν.

- Ο Μπελικ σε ομαδα που αναζητα να ψεσκεπασει την κομπανι; Ελεος!!!

- Ο Λινκ προσπαθει να λυσει το γριφο; :fear::fear: :lol::lol::lol::lol:

- Ο Σουκρε με τα γενια ιδιος ο C-Note ειναι.

- Η Σαρα εκοψε τα ahhh και το ehhh;

- Αυτα :-) Aκολουθει mega-spoiler

O Mιχαλακης το παει για brain tumor? Θα παει στον Dr.Wilson αλλά θα τον δει ο House και επειδη θα του κανει κλικ θα τον παρει για να του κανει διαγνωση. Ο Μαικλ θα προσπαθει να φυγει αλλά οι Ηouse and his lackies δεν θα τον αφησουν να φυγει. Tελικα θα διαγνωσει με τη βοηθεια της Σαρα την σπανια ασθενεια Μπορα-Μπορα και θα σωθει παιρνοντας 1 ασπιρινη και ενα σιροπι για το βηχα. Ο Μαικλ θα ερωτευτει την Καντι αλλά θα φαει χιλοπιτα. Ο House εν τω μεταξυ εχει προτεινει στη Σαρα να μεινει με την ομαδα του αλλά τελικα αυτη προτιμα να κανει τριο με τη 13 και τη μαστουρωμενη Καμερον! Ο Λινκ δεν παιζει γιατι εχει ξαναπαιξει στο House. O Mαυρος μαθαινει για τον Μαικλ και παει να τον σκοτωσει ο Ηοuse του κανει ενεση με αναισθητικο και τον βγαζει εκτος μαχης. Στο Ε14 θα γινουν αυτα και θα μεταδοθει και ως Ηοuse episode και ως ΡΒ episode Σουερ του Γκαντ.

Επεξ/σία από Chrisxxx
Δημοσ.

Καλή αρχή μπορώ να πω. Μου άρεσε οτι στο πρώτο επεισόδιο ξεμπερδέψανε με τα παλιά γρήγορα γρήγορα για να μπούμε στη νέα ιστορία.

Καλά το ρομάνζο μιχαλάκη-σαρας για τα γέλια. ελπίζω να μην τρωνε πολύ χρόνο με αυτό. Και το νερό ακόμα να μπει στο αυλάκι *λολ*

Ξεκινήσαμε γερά και μ'αρέσει!

Δημοσ.

But why ρε μάγκες? Εμένα πάντως αυτά τα 2 επεισόδια μου φαίνονται σαν άλλη σειρά.. Δεν έχω ξαναδεί το Prison Break έτσι.. Δε θέλω να πω πως είναι καλύτερο από την 1η σαιζόν, αλλά είναι πολύ διαφορετικό σε πολλά πράγματα.. Άλλη αίσθηση.. Πιστεύω πως:

Season 1 > Season 4 > Season 2 > Σκατά στο Στόμα > Season 3.. :P

Δημοσ.

Daredevil αν εβγαινε τωρα μια σειρα οπως η S4 του PB τοτε μαλλον θα την εβλεπε το 1/3 απο αυτους που την βλεπουν τωρα. Οι περισσοτεροι τη βλεπουμε απο συνηθεια και περιμενουμε απλως να δουμε το τελος καμια συγκριση με το feeling της 1ης σαιζον.

Δημοσ.
Έχει καταντήσει αστείο το Prison break ήδη από τη 3η season αλλά αυτά τα 2 επεισόδια της 4ης ήταν η αποκορύφωση

Πραγματικά έχει πολύ γελοία σκηνικά :mrgreen:

Σε ένα σημείο παει ενα τσιρακι της «εταιρίας» να πυροβολήσει τον Λινκ. Μέτα απο μια πάλη 10 δευτερολέπτων εκπυρσοκροτεί το όπλο σκοτώνοντας τον «κακο». Μετά απο 2 δευτερόλεπτα εμφανίζονται οι ένοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνοντας τον Λινκ :lol:

Επίσης γελοίο το σκηνικό οπου «επιστρέφει» η Σαρα. Ασε που οι ερμηνείες της είναι πολύ σαχλές. Σαν να βαριέται που παίζει στην σειρά. Το ρομάντζο μεταξύ Σαρας-Σκοφιλντ είναι οτι πρέπει για την σουπερ-Κατερίνα.

Φοβερό επίσης το σκηνικό όπου εισβάλουν κατα μέτωπο στο αδιαπέραστο φρούριο. Είχαν προνοήσει οτι θα ξυπνήσει ο αρχηγός και θα αποσυνδέσει τον συναγερμό!

Παρόλα αυτά δεν πάει να είναι διασκεδαστική η σειρά και να έχει καλή δράση. Τίποτα περισσότερο όμως.

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε...

1) Το ειδύλλιο Μάικλ - Σάρας είναι απο τα πιο βαρετά ειδύλλια ever. Αυτο το 3λεπτο που αφιερώσαν στο τέλος του δευτέρου επεισοδίου με την Σάρα να λέει ''Το μόνο που με κρατούσε στην ζωή'' και τις γνωστές μαλακίες ήταν αποκρουστικό. Και επιτέλους ρε συ Μάικλ, σφύριξε τον της ,της κοπέλας.

2) ΜΑΛΑΚΙΕΣ:

i) ΚΑΗΚΕ Η ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΔΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ??? Πως? Ξεχάσαν αναμένο τσιγάρο?

ii) Ο Τ - Μπάνγκ απο την αρχή του Πρίζον, του κόψαν το χέρι, τον δείραν, τον έβαλαν σε χιλιάδες φυλακές και τώρα του δώσαν να φάει και άνθρωπο. Και με σκύλο του εύχομαι...

iii) Ο Μπέλικ και ο Μαχοόυν ξαφνικά έγιναν καλοί και κανείς

δεν ανησυχεί μην τους προδώσουν. Ο δε Μπέλικ με την γιατρέσσα κάνουν σαν φίλοι σε συνάντηση παλιών συμμαθητών.

3) Βάζω στοίχημα πως ο Μαικλ θα βρει αντίδοτο κατα του καρκίνου...

4) Η πιο τραβηγμένη απο τα μαλλιά σειρά που έγινε ποτέ...

Season 1 > Λάθος σαντουιτς στην παραγγελία > Συναυλία του Χατζηγιάννη > Ξέχασα την επέτειο...Season2 > Προβολή 5 επεισοδίων το ένα πίσω απο το άλλο απο τα Ατίθασα Νιάτα > Να έχω γυρίσει απο τη δουλειά να ξαπλώσω στον καναπέ κατακουρασμένος και ενώ πάω να ανοίξω την τηλεόραση με το κομπιούτερ να βλέπω ότι είναι σβησμένη απο το κουμπί > Season 3 > Κλωτσιά στα αρχ*δ*α > Το Ρετιρέ > Season 4 > Θανατος δια λιθοβολισμού...

Δημοσ.

και εμένα με ξενέρωσαν τα 2 πρώτα επεισόδια.(τώρα είδα το 2ο).

δέν είναι κακό αυτό που βλέπω σαν σειρά,άλλα δέν έχει καμοια σχέση με prison break.

έχει κάνει τόσα αυτή η εταιρία που επιτέλους

κανείς μετά απο τόσα σκάνδαλα δέν μπορεί να την ξεσκεπάσει,η κυβέρνηση έχει δώσει την υπόθεση σε 5 κρατουμένους,κανείς (πολίτης,ειδήσεις κτλ) δέν έχει αναρωτηθεί μετά την στημένη ενοχοποίηση του μπάροους,ποιά η τύχη των 2 αδερφών,...μέχρι και τώρα ο σκόφιλντ θεωρήται καταζητούμενος στην αμερική άπο τις αρχές....

υποτίθεται όταν ξεσπάει τέτοιο σκάνδαλο,η κυβέρνηση τους προφυλάσει και δέν τους κάνει πειραματόζωα....

επίσης δέχτηκαν να συμμετάσχουν οι 5 εξαιτίας των ...απειλών.

ΥΓ.το 2ο επεισόδιο μου θύμισε mission impossible 1....

έλεος,παιρνούν απο ασφάλεια 47 ανδρών και δέν τους παίρνει κανείς χαμπάρι,και φεύγουν σαν κύριοι.

Δημοσ.

Κλασική σκηνή Prison μετα πρώτης σέζον. Μπορώ να πω ότι με ανέβασε λίγο. Περιμένω με αγωνία να δω θα γίνει όταν γυρίσει ο χομο σάπιεν...

Δημοσ.

και μια απορία.γιατί όταν σκότωσε ο "μιχαλάκης",η κυβέρνηση του παναμά δέν δέχτηκε να τον παραχωρήσει στις αμερικανικές αρχές,και τώρα

τον μπάροους τον παρέδωσαν κατευθείαν;

Seller είναι μετά 2ης σεζόν και όχι 1ης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...