joannito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 τι θα κανουμε με αυτο? παρακαλουμε ηρεμια και τετοιες χαζομαρες..
Daredevil 1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον θα τα ξανακατεβάσω τα επεισόδια σε LOL έκδοση για να έχω τους υπότιτλους.. Αλλά έχουν πρόβλημα με τον ήχο ρε γαμώτο.. Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι έντονη η ηχώ?
Bougas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Θα σου κανονίσουμε ένα ραντεβού με το μέλος BOUGAS.Btw που χάθηκε αυτός??? εδώ είμαι,σας διαβάζω άλλα δέν ποστάρω. ΥΓ.πολύ γέλιο με το GtvS.σαν τα κοράκια έχουν πέσει όλοι και είναι down το site μόνο σε πρεμιέρα prison break μπορεί να γίνει αυτό.το ίδιο διάβαζα και σε γουορεζάδικο αγγλικό για τα ξένα subs sites.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 κάπου χρησιμέυουν και τα αγγλικά που μαθαίναμε μικροί ε?
GIORGARAS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ το δεύτερο επεισόδιο. Νομίζω καλά πάμε.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν περιμενω υποτιτλους... Πιτσα, μπυριτσα και ενα τεραστιο χαμογελο αφου παιζει να εγραψα το μοναδικο μου 10αρι σε θεωρια στο μαθημα που θεωρουσα το πιο δυσκολο της σχολης Και χαλια να'ναι τα επεισοδια εγω ετσι θα ειμαι :-)
genius_13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον θα τα ξανακατεβάσω τα επεισόδια σε LOL έκδοση για να έχω τους υπότιτλους.. Αλλά έχουν πρόβλημα με τον ήχο ρε γαμώτο.. Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι έντονη η ηχώ? Μπορείς να παρακολουθήσεις το επεισόδιο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα Βλέπετε
joannito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ακομα κανενας δεν εχει βρει υποτιτλους τι θα κανουμε το greeksub δεν μπαινει καθολου εχει κολλησει..
Daredevil 1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μπήκα στο GtvS και ορίστε: Συνδεδεμένοι Χρήστες : 1070 Ντόινγκ! Προσωπικά πρώτη φορά βλέπω τόσους μαζί σε αυτό το Site..
lost&crazy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Υπομονη.... Εχω βρει μονο Αγγλικους υποτιτλους μεχρι στιγμης ..βοηθανε ..αρκετα ..:-D:-D οποιος θελει το Link ειναι http://www.tvsubtitles.net/subtitle-27518.html... και για το δευτερο επεισοδιο εδω.. http://www.tvsubtitles.net/subtitle-27520.html ....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ακομα κανενας δεν εχει βρει υποτιτλους τι θα κανουμε το greeksub δεν μπαινει καθολου εχει κολλησει.. μα που να βρει κανεις ; αφου φτιαχνονται ακομα... χαλαρωσε...
sheik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 μόνο σε πρεμιέρα prison break μπορεί να γίνει αυτό.το ίδιο διάβαζα και σε γουορεζάδικο αγγλικό για τα ξένα subs sites. Mαλλον δεν εχεις μπει σε πρεμιερα του lost :devil::X
Daredevil 1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή το Site τους τα'χει παίξει, ορίστε οι ελληνικοί τους υπότιτλοι για το 1ο επεισόδιο: http://rapidshare.com/files/142054761/Prison_Break_4x01_-_Scylla.rar
Bougas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 δυνατό το πρώτο επεισόδιο δέν λέω,άλλα έπρεπε να το πάνε λάου λάου. πολύ γρήγορη η αντάμωση μιχαλάκη - σάρας,περίμενα κάτι ποιό ρομαντικό. Επίσης μαλακία το ότι πήραν φωτιά οι φυλακές τις σόνα και ...απέδρασαν όλοι.έπρεπε να τους ελειώσει και τους 3 άπο το πρώτο επεισόδιο. στα θετικά η παρουσία του γορίλλα της εταιρίας,θα γίνει πανικός με αυτόν και τον μπάροους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα