Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον θα τα ξανακατεβάσω τα επεισόδια σε LOL έκδοση για να έχω τους υπότιτλους.. :-( Αλλά έχουν πρόβλημα με τον ήχο ρε γαμώτο.. Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι έντονη η ηχώ?

Δημοσ.
Θα σου κανονίσουμε ένα ραντεβού με το μέλος BOUGAS.

Btw που χάθηκε αυτός???

εδώ είμαι,σας διαβάζω άλλα δέν ποστάρω.:-D

ΥΓ.πολύ γέλιο με το GtvS.σαν τα κοράκια έχουν πέσει όλοι και είναι down το site :-)

μόνο σε πρεμιέρα prison break μπορεί να γίνει αυτό.το ίδιο διάβαζα και σε γουορεζάδικο αγγλικό για τα ξένα subs sites.

Δημοσ.

Δεν περιμενω υποτιτλους... Πιτσα, μπυριτσα και ενα τεραστιο χαμογελο αφου παιζει να εγραψα το μοναδικο μου 10αρι σε θεωρια στο μαθημα που θεωρουσα το πιο δυσκολο της σχολης :-) Και χαλια να'ναι τα επεισοδια εγω ετσι θα ειμαι :-) :-) :-)

Δημοσ.
Μάλλον θα τα ξανακατεβάσω τα επεισόδια σε LOL έκδοση για να έχω τους υπότιτλους.. :-( Αλλά έχουν πρόβλημα με τον ήχο ρε γαμώτο.. Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι έντονη η ηχώ?

Μπορείς να παρακολουθήσεις το επεισόδιο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα :-) Βλέπετε :-)

Δημοσ.
ακομα κανενας δεν εχει βρει υποτιτλους τι θα κανουμε το greeksub δεν μπαινει καθολου εχει κολλησει..

μα που να βρει κανεις ; αφου φτιαχνονται ακομα... χαλαρωσε... :eek:

Δημοσ.

μόνο σε πρεμιέρα prison break μπορεί να γίνει αυτό.το ίδιο διάβαζα και σε γουορεζάδικο αγγλικό για τα ξένα subs sites.

Mαλλον δεν εχεις μπει σε πρεμιερα του lost :devil::devil::devil::X:X

Δημοσ.

δυνατό το πρώτο επεισόδιο δέν λέω,άλλα έπρεπε να το πάνε λάου λάου.

πολύ γρήγορη η αντάμωση μιχαλάκη - σάρας,περίμενα κάτι ποιό ρομαντικό.

Επίσης μαλακία το ότι πήραν φωτιά οι φυλακές τις σόνα και ...απέδρασαν όλοι.έπρεπε να τους ελειώσει και τους 3 άπο το πρώτο επεισόδιο.

στα θετικά η παρουσία του γορίλλα της εταιρίας,θα γίνει πανικός με αυτόν και τον μπάροους :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...