Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατα γενικη ομολογια ομως η σειρα ητανε φοβερη και αφησε πραγματικα εποχη!!!!

Η κορυφαία σειρά όλων των εποχών!!!!!!!!:-D :-D :-D

Δυστυχως σε αυτην την σειρα ισχυει ο κανονας καθε περσι και καλυτερα...

δεν πάνε αυτά μαζί όμως... :rolleyes:

Δημοσ.

δεν πάνε αυτά μαζί όμως... :rolleyes:

Και όμως παρόλο που ήτανε κορυφαία σειρά ισχύε ο κανόνας ότι όσο πήγαινε η κάθε season γινότανε χειρότερη της άλλης, χωρίς να σημαίνει όμως ότι και οι 4 season δεν ήτανε πολύ καλές!!

Και για να γίνω πιο σαφής, οι 2 πρώτες season ήταν κορυφαίες, η τρίτη εξαιρετική και η τέταρτη απλά καλή.

• Super Moderators
Δημοσ.

κατάλαβα και το Doom ή το Scorpion King ήταν ταινιάρες που άξιζαν να κερδίζουν oscars για 2-3 χρόνια επειδή τις επόμενες χρονιές δεν υπήρχαν τόσο καλές ταινίες... kk :P

επίσης η ελληνική ομαδάρα που υποστηρίζουμε είναι η καλύτερη του πλανήτη κτλπ κτλπ :mrgreen:

Δημοσ.

κατάλαβα και το Doom ή το Scorpion King ήταν ταινιάρες που άξιζαν να κερδίζουν oscars για 2-3 χρόνια επειδή τις επόμενες χρονιές δεν υπήρχαν τόσο καλές ταινίες... kk :P

επίσης η ελληνική ομαδάρα που υποστηρίζουμε είναι η καλύτερη του πλανήτη κτλπ κτλπ :mrgreen:

Όχι βέβαια φίλε!! Εγώ κρίνω την κάθε σειρά συνολικά και όχι μεμονωμένα (πχ ένας κακός κύκλος μιας σειράς κτλπ κτλπ...)

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν όμως οι μισές season είναι μέτριες δεν μπορείς να λες ότι η σειρά είναι από τις καλύτερες όλων των εποχών και ότι αφήσε εποχή, ούτε καν για αστείο :P

Δημοσ.

όταν όμως οι μισές season είναι μέτριες δεν μπορείς να λες ότι η σειρά είναι από τις καλύτερες όλων των εποχών και ότι αφήσε εποχή, ούτε καν για αστείο :P

Για μένα ναι φίλε!! Εγώ προσωπικά είπα την άποψη μου για την αυτήν σειρά. Μπορί εσένα να σου αρέσει μια άλλη σειρά και γω και πολλοί άλλοι να την θεωρούνε μάπα.

Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!:-D

Δημοσ.

Εποχή άφησε άνετα. Ως παράδειγμα του πως μια σειρά με απίστευτη πρώτη σεζόν μπορεί να καταλήξει περίγελος και να προκαλεί οίκτο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για μένα ναι φίλε!! Εγώ προσωπικά είπα την άποψη μου για την αυτήν σειρά.

Κατα γενικη ομολογια ομως η σειρα ητανε φοβερη και αφησε πραγματικα εποχη!!!!

δεν ξέρω καλά ελληνικά τότε, λάθος μου...

Εποχή άφησε άνετα. Ως παράδειγμα του πως μια σειρά με απίστευτη πρώτη σεζόν μπορεί να καταλήξει περίγελος και να προκαλεί οίκτο.

well said...

Δημοσ.

δεν ξέρω καλά ελληνικά τότε, λάθος μου...

Δεν είπα αυτό φίλε. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η σειρά ήτανε κορυφαία και ότι άφησε εποχή και ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που συμμερίζεται αυτήν την άποψη...

Δημοσ.

^Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει? Σου άρεσε τελικά η σειρά?

Αν εννοείς εμένα όχι μόνο απλώς μου άρεσε αλλά την θεωρώ και κορυφαία!!!!!

Δημοσ.

Αν εννοείς εμένα όχι μόνο απλώς μου άρεσε αλλά την θεωρώ και κορυφαία!!!!!

Εσένα εννοώ. Κορυφαία δηλαδή στη κορυφή? Η καλύτερη όλων? Ή θα έλεγε κανείς, αν θες, ότι θα μπορούσε να μοιραστεί τη κορυφή και με κάποια άλλη σειρά? Και αν ναι με ποιά?

Δημοσ.

Εσένα εννοώ. Κορυφαία δηλαδή στη κορυφή? Η καλύτερη όλων? Ή θα έλεγε κανείς, αν θες, ότι θα μπορούσε να μοιραστεί τη κορυφή και με κάποια άλλη σειρά? Και αν ναι με ποιά?

Δημοσκοπηση κανεις φιλε μου??:P :P

Δεν μας είπες όμως πρώτα ποια είναι η άποψη σου για το prison break...

Δημοσ.

Την είπα παραπάνω αλλά δε με πρόσεχες.

Και μη νομίζεις ότι δε κατάλαβα το κόλπο που μου αντίστρεψες την ερώτηση για να αποφύγεις να απαντήσεις. Ήταν καλοστημμένη η παγίδα σου, δε λέω, αλλά δε θα πέσω μέσα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...