Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ακριβεια η 4η σεζον του PB ήταν ότι χειροτερο έχω δει ποτέ σε επίπεδο αμερικανικης σειρας, αν δεν είχε προαποφασιστεί από πριν και δεν είχε από πισω να τη στηριζουν η εκπληκτικη 1η σεζόν και η καλή δευτερη θα είχε κοπει on air στο 1ο επεισόδιο..

Άποψη σου αλλά να σε πω ρε φίλε, εντελώς καλοπροαίρετα πάντα, αφού δεν την μπορούσες την 4η season γιατί την έβλεπες?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε mados ας το παραδεχτούμε. Η 4η σεζόν του PB ήταν χειρότερη απο επανάληψη του Ρετιρέ. Όσο τρομερή ήταν η πρώτη τόσο χάλια ήταν η 4η.

Δημοσ.

Άποψη σου αλλά να σε πω ρε φίλε, εντελώς καλοπροαίρετα πάντα, αφού δεν την μπορούσες την 4η season γιατί την έβλεπες?

αυτη την πιπιλα σταματηστε την..πως θα καταλαβει οτι δεν του αρεσει αν δεν την δει??

Δημοσ.

Φίλε mados ας το παραδεχτούμε. Η 4η σεζόν του PB ήταν χειρότερη απο επανάληψη του Ρετιρέ. Όσο τρομερή ήταν η πρώτη τόσο χάλια ήταν η 4η.

Προφανώς θα αστειεύεσαι:P :P Είναι αλήθεια πάντως ότι οι υπόλοιπες season πλην των 2 πρώτων, πάτησαν πάνω στην επιτυχία του ονόματος Prison Break. Αλλά πες μου φίλε Sellers, είναι το PB η μόνη σειρά που τράβηξε το σκοινί όσο δεν πάει?

Για τον ίδιο λόγο που ειδα και την 6η σεζόν του λοστ και βλέπω το τελος μιας ταινίας που δεν μ' αρεσει.

Άλλο ταινία και άλλο σειρά φίλε. Για το lost εγώ πιστεύω πως έτσι που το πήγαινε θα περνούσε σε επεισόδια ακόμη και τις σειρές του Φώσκολου...

Δημοσ.

βρε παιδιά τι ασχολείστε και διαφωνείτε με μια σειρά καλή μεν αλλά πεπαλαιωμένη δε, έχει τελειώσει πολύ καιρό τώρα, πάμε γι'άλλα! peace everyone :-D

Δημοσ.

βρε παιδιά τι ασχολείστε και διαφωνείτε με μια σειρά καλή μεν αλλά πεπαλαιωμένη δε, έχει τελειώσει πολύ καιρό τώρα, πάμε γι'άλλα! peace everyone :-D

Φίλε μου συζήτηση κάνουμε. Και όπως είναι φυσικό σε μια κουβέντα θα υπάρξουν και αντιπαραθέσεις.

Τέσπα πάμε για άλλα που έλεγε και ο Βλάσης! :-D

Δημοσ.

και η 3η καλη ηταν οκ η 4η ομως απλα αισχρη

θυμαμαι εποχες που ειχα λοστ-πριζον dvd απο φιλους στο σχολειο γιατι δεν ξεραμε τα download τοτε και ολοι μαζι με μια πορωση που τα βλεπαμε χαχα

Δημοσ.

φιξντ

Φιλε η δικη σου γνωμη ειναι λανθασμενη και οποτε μια αποψη διαφερει απο την δικη σου δεν σημαινει οτι ειναι και λαναθσμενη!!

πρώτη σεζον φοβερη δεύτερη καλή τριτη και τεταρτη μάπα...

Δυστυχως σε αυτην την σειρα ισχυει ο κανονας καθε περσι και καλυτερα...

Δημοσ.

Φιλε η δικη σου γνωμη ειναι λανθασμενη

οποτε μια αποψη διαφερει απο την δικη σου δεν σημαινει οτι ειναι και λαναθσμενη!!

Μονος σου το πες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...