Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δειτε το κ καντε κ καμια σουμα στα σποιλερς,για μας που το κοψαμε,τουλαχιστον να διαβαζουμε τι γινεται σε κανα σποιλερ κ αμα εχει κανα καλο γελιο να βλεπουμε κ το εκαστοτε επεισοδιο να περναει κ η ωρα:-D:-D...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο GreekTVsubS έχουν προτερεώτητα τα 2 LOL, και μετά τα 2 CTU.. Άντε ρε γαμώτο.. Θέλω να μεταφράσουν τα 2 PROPER 2HD! Τα LOL έχουν πρόβλημα με τον ήχο.. :-( Όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει να κατεβάσω 2η φορά τα 2 αυτά επεισόδια..

Δημοσ.

τελικα ποιος θα εχει κατεβασει πιο γρηγορα τους υποτιτλους? εχω κατεβασει και τα 2 επεισοδια και περιμενω τωρα τους υποτιτλους

υπαρχει και μια υπομονη...:X:p

και κατι αλλο το εχει δει κανεις ωραιο?

• Super Moderators
Δημοσ.

το είδα το πρώι, τπτ σπουδαίο κατά την άποψή μου...

(yes i speak england very bestest, i doesn't needed subtitle :P )

Δημοσ.

Μόλις είδα το πρώτο. Σε ένα σημείο είπα ή αυτό το σκηνικό θα με πορώσει η σταματάω να βλέπω την σειρά. ευτυχώς το σώσανε. σε γενικές γραμμές αρκετά καλό το στόρυ αλλάζει λίγο, αναμενόμενο σχεδόν, απλά αισθάνομαι ότι μάλλον μετά από μερικά επεισόδια θα δούμε αν τελικά τραβάει αυτή η ιστορία. Είχε κάποια πράγματα που δεν τα περίμενα, γενικά ωραίο το πρώτο επεισόδιο εκτός από μια σκηνή που θα έκοβα φλέβες αν είχε την κλασική κατάληξη. Σε λίγο θα δω το δεύτερο. Πάντως στο τέλος του πρώτου αισθάνθηκα σαν να έβλεπα Ράμπο :P και δεν αναφέρομαι σε σκοτωμούς, θα καταλάβετε όταν το δείτε πιστεύω.

Δημοσ.
Μόλις είδα το πρώτο. Σε ένα σημείο είπα ή αυτό το σκηνικό θα με πορώσει η σταματάω να βλέπω την σειρά. ευτυχώς το σώσανε. σε γενικές γραμμές αρκετά καλό το στόρυ αλλάζει λίγο, αναμενόμενο σχεδόν, απλά αισθάνομαι ότι μάλλον μετά από μερικά επεισόδια θα δούμε αν τελικά τραβάει αυτή η ιστορία. Είχε κάποια πράγματα που δεν τα περίμενα, γενικά ωραίο το πρώτο επεισόδιο εκτός από μια σκηνή που θα έκοβα φλέβες αν είχε την κλασική κατάληξη. Σε λίγο θα δω το δεύτερο. Πάντως στο τέλος του πρώτου αισθάνθηκα σαν να έβλεπα Ράμπο :P και δεν αναφέρομαι σε σκοτωμούς, θα καταλάβετε όταν το δείτε πιστεύω.

δλδ τι καντατησε σαν μαφιοζικο και λιγο απο ραμπο και εσυ το ειδες χωρις υποτιτλους?

τι λετε ποσες ακομα σεζον θα εχει?

Δημοσ.

ναι χωρίς υπότιτλους. μαφιόζικο όχι τόσο, όσο Ράμπο :) κοίτα αν το χειριστούν καλά μπορούν να την κρατήσουν σε καλό επίπεδο την season, έχει κάποια υπόθεση, τώρα τι να πω εύχομαι τα καλύτερα αφού είμαι πορωμένος με την σειρά. να δούμε...

Δημοσ.

και εγω τα ιδια ειμαι πορωμενη με αυτην την σειρα δεν μπορω να ξεκολλησω. εγω τωρα περιμενω να βγουν οι υποτιτλοι για να το δω με αρεσει καλυτερα ετσι.

Δημοσ.
και εγω τα ιδια ειμαι πορωμενη με αυτην την σειρα δεν μπορω να ξεκολλησω.

Πλάκα κάνεις? Πέφτω απο τα σύννεφα. Δεν είχα καταλάβει τίποτα.

Θα σου κανονίσουμε ένα ραντεβού με το μέλος BOUGAS.

Btw που χάθηκε αυτός???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...