porco_rosso21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 δειτε το κ καντε κ καμια σουμα στα σποιλερς,για μας που το κοψαμε,τουλαχιστον να διαβαζουμε τι γινεται σε κανα σποιλερ κ αμα εχει κανα καλο γελιο να βλεπουμε κ το εκαστοτε επεισοδιο να περναει κ η ωρα:-D...
Sellers Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ποια έκοδση να κατεβάσω? Ξέρετε ποια θα μεταφραστεί πρώτη?
Daredevil 1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Στο GreekTVsubS έχουν προτερεώτητα τα 2 LOL, και μετά τα 2 CTU.. Άντε ρε γαμώτο.. Θέλω να μεταφράσουν τα 2 PROPER 2HD! Τα LOL έχουν πρόβλημα με τον ήχο.. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει να κατεβάσω 2η φορά τα 2 αυτά επεισόδια..
joannito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 τελικα ποιος θα εχει κατεβασει πιο γρηγορα τους υποτιτλους? εχω κατεβασει και τα 2 επεισοδια και περιμενω τωρα τους υποτιτλους υπαρχει και μια υπομονη...:p και κατι αλλο το εχει δει κανεις ωραιο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 το είδα το πρώι, τπτ σπουδαίο κατά την άποψή μου... (yes i speak england very bestest, i doesn't needed subtitle )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ναι προφανώς...
GIORGARAS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις είδα το πρώτο. Σε ένα σημείο είπα ή αυτό το σκηνικό θα με πορώσει η σταματάω να βλέπω την σειρά. ευτυχώς το σώσανε. σε γενικές γραμμές αρκετά καλό το στόρυ αλλάζει λίγο, αναμενόμενο σχεδόν, απλά αισθάνομαι ότι μάλλον μετά από μερικά επεισόδια θα δούμε αν τελικά τραβάει αυτή η ιστορία. Είχε κάποια πράγματα που δεν τα περίμενα, γενικά ωραίο το πρώτο επεισόδιο εκτός από μια σκηνή που θα έκοβα φλέβες αν είχε την κλασική κατάληξη. Σε λίγο θα δω το δεύτερο. Πάντως στο τέλος του πρώτου αισθάνθηκα σαν να έβλεπα Ράμπο και δεν αναφέρομαι σε σκοτωμούς, θα καταλάβετε όταν το δείτε πιστεύω.
joannito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις είδα το πρώτο. Σε ένα σημείο είπα ή αυτό το σκηνικό θα με πορώσει η σταματάω να βλέπω την σειρά. ευτυχώς το σώσανε. σε γενικές γραμμές αρκετά καλό το στόρυ αλλάζει λίγο, αναμενόμενο σχεδόν, απλά αισθάνομαι ότι μάλλον μετά από μερικά επεισόδια θα δούμε αν τελικά τραβάει αυτή η ιστορία. Είχε κάποια πράγματα που δεν τα περίμενα, γενικά ωραίο το πρώτο επεισόδιο εκτός από μια σκηνή που θα έκοβα φλέβες αν είχε την κλασική κατάληξη. Σε λίγο θα δω το δεύτερο. Πάντως στο τέλος του πρώτου αισθάνθηκα σαν να έβλεπα Ράμπο και δεν αναφέρομαι σε σκοτωμούς, θα καταλάβετε όταν το δείτε πιστεύω. δλδ τι καντατησε σαν μαφιοζικο και λιγο απο ραμπο και εσυ το ειδες χωρις υποτιτλους? τι λετε ποσες ακομα σεζον θα εχει?
GIORGARAS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ναι χωρίς υπότιτλους. μαφιόζικο όχι τόσο, όσο Ράμπο κοίτα αν το χειριστούν καλά μπορούν να την κρατήσουν σε καλό επίπεδο την season, έχει κάποια υπόθεση, τώρα τι να πω εύχομαι τα καλύτερα αφού είμαι πορωμένος με την σειρά. να δούμε...
joannito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 και εγω τα ιδια ειμαι πορωμενη με αυτην την σειρα δεν μπορω να ξεκολλησω. εγω τωρα περιμενω να βγουν οι υποτιτλοι για να το δω με αρεσει καλυτερα ετσι.
Sellers Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 και εγω τα ιδια ειμαι πορωμενη με αυτην την σειρα δεν μπορω να ξεκολλησω. Πλάκα κάνεις? Πέφτω απο τα σύννεφα. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Θα σου κανονίσουμε ένα ραντεβού με το μέλος BOUGAS. Btw που χάθηκε αυτός???
joannito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 κανεις ελληνικους υποτιτλους (εκδοση video xvid lol) please!!!! και εμενα το ιδιο μου βγαζει...
GIORGARAS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Χαχαχαχα. Νομίζω μόνο και μόνο αυτό δηλώνει πόσο λαό έχει αυτή η σειρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα