Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτελους τελος!!!

Αν δεν πεθαινε τουλαχιστον ενας απο τους σκοφιλντ,μπαροους 'η σαρα θα χαλαγε..Τελειωσε οπως επρεπε να τελειωσει κατα την γνωμη μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο τελος παει μια στον κελεμαν και του λεει "I'm Danny Hills widow" και τον φτυνει. ποιος ειναι ο Danny Hills? Δε τον θυμαμαι

Επεξ/σία από neofix
Δημοσ.

Στο τελος παει μια στον κελεμαν και του λεει "I'm Danny Hills widow" και τον φτυνει. ποιος ειναι ο Danny Hills? Δε τον θυμαμαι

Το βρηκα, ηταν ο πρακτορας που ηταν μαζι με τον κελερμαν οταν σκοτωσαν την μανα του Lj. O Kelerman τον σκοτωσε στο Ep13 S01. Danny Hale.

Δημοσ.

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ παιδια με την σειρα...κριμα που τελέιωσε....ηθελα και αλλο....απιστευτη σειρα..η καλυτερη που εχω δει μεχρι σημερα...απιθανα επεισοδια τα 2 τελευταια...

εκαναν την μεγαλη ανατροπη...

εχε γεια μαικλ σκοφιλτ...!!!

• Members
Δημοσ.

Μην είστε τόσο σίγουροι ότι ο

Μάικ πέθανε...

ειδικά στο Prison break, αν δεν δεις πτώμα μην πιστεύεις τίποτα :P

Δημοσ.

Καποιος να σβησει το προηγουμενο ποστ

Που διαφωνεις ακριβως με το ποστ μου?Πες μου οτι ηθελες να συνεχιστει και επομενη season..'η

επειδη πεθανε ο Μαικλ..Θα ηταν ξεφτιλα να σωνοντουσαν ολοι μετα απο τεσσερις season ακομη και ο chuck norris θα ψοφαγε μετα απο τοσα που περασε:P

(delete plz το απο πανω post μου)

Δημοσ.

Οντως μια απο τις καλύτερες σειρές που εχω παρακολουθήσει.Το τέλος συγκλονιστικό-συγκινητικό!!

Δημοσ.

Τελος!!! Ναης!!!!! Καλα περασαμε, ωραιες αναμνησεις μας αφησε... Δεν τρελαθηκα με τα επεισόδια. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι τουλαχιστον αφιερωσαν 10' να μας δείξουν τι απέγινε ο καθενας τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά σε σένα παίζει να αρέσει και το Dragonball Evolution, στο Prison Break θα κολλήσουμε? :P :p :P

Δημοσ.
Που διαφωνεις ακριβως με το ποστ μου?Πες μου οτι ηθελες να συνεχιστει και επομενη season..'η

επειδη πεθανε ο Μαικλ..Θα ηταν ξεφτιλα να σωνοντουσαν ολοι μετα απο τεσσερις season ακομη και ο chuck norris θα ψοφαγε μετα απο τοσα που περασε:P

(delete plz το απο πανω post μου)

Φίλε μου με παρεξήγησες, απλά είχα κάνει 2πλο post, δικό μου είπα να σβηστεί! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...