NetworkMeltdown Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Πλάκα πλάκα, τους έχω ικανούς....Επιτέλους τελείωσε... Το μόνο "ωραίο" στην 4η σεζόν ήταν τα τελευταία λεπτά του 4x22.... http://forums.fox.com/foxprisonbreak/messages/?msg=24287.1
kostetos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Επιτελους τελος!!! Αν δεν πεθαινε τουλαχιστον ενας απο τους σκοφιλντ,μπαροους 'η σαρα θα χαλαγε..Τελειωσε οπως επρεπε να τελειωσει κατα την γνωμη μου
neofix Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Στο τελος παει μια στον κελεμαν και του λεει "I'm Danny Hills widow" και τον φτυνει. ποιος ειναι ο Danny Hills? Δε τον θυμαμαι Επεξ/σία 18 Μαΐου 2009 από neofix
neofix Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Στο τελος παει μια στον κελεμαν και του λεει "I'm Danny Hills widow" και τον φτυνει. ποιος ειναι ο Danny Hills? Δε τον θυμαμαι Το βρηκα, ηταν ο πρακτορας που ηταν μαζι με τον κελερμαν οταν σκοτωσαν την μανα του Lj. O Kelerman τον σκοτωσε στο Ep13 S01. Danny Hale.
ALXIOA Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ παιδια με την σειρα...κριμα που τελέιωσε....ηθελα και αλλο....απιστευτη σειρα..η καλυτερη που εχω δει μεχρι σημερα...απιθανα επεισοδια τα 2 τελευταια... εκαναν την μεγαλη ανατροπη... εχε γεια μαικλ σκοφιλτ...!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 κάτι μου λέει ότι ούτε εσύ έχεις δει πολλές
Members gsarig Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Members Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μην είστε τόσο σίγουροι ότι ο Μάικ πέθανε... ειδικά στο Prison break, αν δεν δεις πτώμα μην πιστεύεις τίποτα
kostetos Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Στο τελος παει μια στον κελεμαν και του λεει "I'm Danny Hills widow" και τον φτυνει. ποιος ειναι ο Danny Hills? Δε τον θυμαμαι Καποιος να σβησει το προηγουμενο ποστ Που διαφωνεις ακριβως με το ποστ μου?Πες μου οτι ηθελες να συνεχιστει και επομενη season..'η επειδη πεθανε ο Μαικλ..Θα ηταν ξεφτιλα να σωνοντουσαν ολοι μετα απο τεσσερις season ακομη και ο chuck norris θα ψοφαγε μετα απο τοσα που περασε (delete plz το απο πανω post μου)
giwrgosd Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Οντως μια απο τις καλύτερες σειρές που εχω παρακολουθήσει.Το τέλος συγκλονιστικό-συγκινητικό!!
Chrisxxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Τελος!!! Ναης!!!!! Καλα περασαμε, ωραιες αναμνησεις μας αφησε... Δεν τρελαθηκα με τα επεισόδια. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι τουλαχιστον αφιερωσαν 10' να μας δείξουν τι απέγινε ο καθενας τους.
polakis21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Εγώ το ευχαριστήθηκα, ξαναλέω. Και ναι έχω δει και πολλές σειρές...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 καλά σε σένα παίζει να αρέσει και το Dragonball Evolution, στο Prison Break θα κολλήσουμε? :p
polakis21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Το dragonball δεν το είδα ακόμη (επίτηδες). Όταν το δω, θα σου πω...
neofix Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Που διαφωνεις ακριβως με το ποστ μου?Πες μου οτι ηθελες να συνεχιστει και επομενη season..'η επειδη πεθανε ο Μαικλ..Θα ηταν ξεφτιλα να σωνοντουσαν ολοι μετα απο τεσσερις season ακομη και ο chuck norris θα ψοφαγε μετα απο τοσα που περασε (delete plz το απο πανω post μου) Φίλε μου με παρεξήγησες, απλά είχα κάνει 2πλο post, δικό μου είπα να σβηστεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα