Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα και εγώ τα δυο τελευταία επισόδεια σε HD, έξαιρετική εικόνα by the way.

Μετά απο μια απίστευτη φοσκολική κοιλιά στην 4 season με ¨δήθεν¨ δράση που δεν πήγε ούτε λίγο μπροστά το σενάριο, θυμήθικαν να της δώσουν ένα τέλος αντάξιο δραματικής.

Σικέ λίγο το παιχνίδι, το έπαιξαν στα σίγουρα για κλείσιμο για να μην τους σκυλοβρίσουμε...

Τέσπα, άντε να δούμε τι θα λέμε για το Lost του χρόνου γιατί το έχουν κάψει και εκεί...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ούτε εγώ άντεξα τον πειρασμό.... :mad::mad::mad:

εγω το κουλο που εκανα ειναι να το ανοιξω αλλα δεν το διαβασα :lol::lol::lol:

αρχιζω να με θαυμαζω

Δημοσ.

Μαυρη λιστα πρεπει να μπουν οι σεναριογραφοι.Καταφερανε να κανουν μια πολλα υποσχομενη σειρα (1η,2η σαιζον) σε μια απτις χειροτερες που χουν γυριστει ποτε.

Δημοσ.
Και εγώ συγκινήθηκα λίγο. Αλλά εγώ συγκινούμε σε κάθε τέλος σειράς που παρακολουθώ...

Επιτέλους, ΤΕΛΟΣ!

Ψιτ, Sellers και γω το παθαίνω γ@μωτη μου αυτο! :-D

Δημοσ.
Επιτέλους, ΤΕΛΟΣ!

Ψιτ, Sellers και γω το παθαίνω γ@μωτη μου αυτο! :-D

Στα φιλαράκια να δεις τι έγινε. Με παρηγορούσε η κοπελιά μου στην αγκαλιά της, για να σταματήσω να κλαίω. :cry::cry::cry:

Δημοσ.

ρε παιδιά τελικά

δεν εδωσαν εξηγηση για το θανατο του Michael

τ ηταν και αυτο στο τελος , εγω επεσα ξερος απο το κλαμα οταν κανει η Σαρα μ τ λουλουδια στο χερι, παμε να δουμε τον μπαμπα...

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε παιδιά τελικά

τ ηταν και αυτο στο τελος , εγω επεσα ξερος απο το κλαμα οταν κανει η Σαρα μ τ λουλουδια στο χερι, παμε να δουμε τον μπαμπα...

ίσως να το δείξουν στην τηλεταινία που φημολογείται ότι θα βγει τον Ιούνιο...

Δημοσ.
ρε παιδιά τελικά

Εχμ.

Δεν είδες που στην παραλία μάτωσε ξανά η μύτη του;

Υ.Γ. Όσο για το κλάμα, είστε τραγικοί ναούμ.

Δημοσ.

Πιστευω οτι ηταν ενα απο τα καλυτερα σιριαλ των τελευταιων ετων, ηταν μια πολυ καλη παρεα, μελαγχολησα πολυ που τελειωσε ειδικα με αυτο το τελος.

Δημοσ.
ίσως να το δείξουν στην τηλεταινία που φημολογείται ότι θα βγει τον Ιούνιο...

Για εκεί πάει η δουλειά.Δείχνει αυτά που δεν έδειξε στη θέση του flashforward(4 years later...).Δεν θα υπάρχει περαιτέρω εξέλιξη δηλαδή.Αλλά θα παίξει στην Αγγλία(SKY1) πρώτα.

ΥΓ:Αν δεν είναι μούφες τα spoilers που κοίταζα πριν(που μάλλον δεν είναι,λόγω της εγκυρότητας των συγκεκριμένων sites),θα δούμε κι ένα κουλό σ'αυτό το extra 2ωρο...:devil:

Δημοσ.

Λένε πως στο 2ωρο DVD η Sarah παντρεύεται με τον Michael πάει φυλακή και μετά η συμμορία προσπαθεί να την βγάλει έξω...

"The shocking series conclusion was just the beginning. Secrets revealed and mysteries solved. The truth will blow you away."

Δημοσ.
Λένε πως στο 2ωρο DVD η Sarah παντρεύεται με τον Michael πάει φυλακή και μετά η συμμορία προσπαθεί να την βγάλει έξω...

Πλάκα πλάκα, τους έχω ικανούς....

Επιτέλους τελείωσε... Το μόνο "ωραίο" στην 4η σεζόν ήταν τα τελευταία λεπτά του 4x22....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...