Innersense Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μόλις είδα και εγώ τα δυο τελευταία επισόδεια σε HD, έξαιρετική εικόνα by the way. Μετά απο μια απίστευτη φοσκολική κοιλιά στην 4 season με ¨δήθεν¨ δράση που δεν πήγε ούτε λίγο μπροστά το σενάριο, θυμήθικαν να της δώσουν ένα τέλος αντάξιο δραματικής. Σικέ λίγο το παιχνίδι, το έπαιξαν στα σίγουρα για κλείσιμο για να μην τους σκυλοβρίσουμε... Τέσπα, άντε να δούμε τι θα λέμε για το Lost του χρόνου γιατί το έχουν κάψει και εκεί...
poihths Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ούτε εγώ άντεξα τον πειρασμό.... :mad: εγω το κουλο που εκανα ειναι να το ανοιξω αλλα δεν το διαβασα :lol: αρχιζω να με θαυμαζω
antreas18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μαυρη λιστα πρεπει να μπουν οι σεναριογραφοι.Καταφερανε να κανουν μια πολλα υποσχομενη σειρα (1η,2η σαιζον) σε μια απτις χειροτερες που χουν γυριστει ποτε.
ANHLIKOS Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Και εγώ συγκινήθηκα λίγο. Αλλά εγώ συγκινούμε σε κάθε τέλος σειράς που παρακολουθώ... Επιτέλους, ΤΕΛΟΣ! Ψιτ, Sellers και γω το παθαίνω γ@μωτη μου αυτο!
Sellers Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Επιτέλους, ΤΕΛΟΣ! Ψιτ, Sellers και γω το παθαίνω γ@μωτη μου αυτο! Στα φιλαράκια να δεις τι έγινε. Με παρηγορούσε η κοπελιά μου στην αγκαλιά της, για να σταματήσω να κλαίω. :cry:
alt10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ρε παιδιά τελικά δεν εδωσαν εξηγηση για το θανατο του Michael τ ηταν και αυτο στο τελος , εγω επεσα ξερος απο το κλαμα οταν κανει η Σαρα μ τ λουλουδια στο χερι, παμε να δουμε τον μπαμπα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ρε παιδιά τελικά δεν εδωσαν εξηγηση για το θανατο του Michael τ ηταν και αυτο στο τελος , εγω επεσα ξερος απο το κλαμα οταν κανει η Σαρα μ τ λουλουδια στο χερι, παμε να δουμε τον μπαμπα... ίσως να το δείξουν στην τηλεταινία που φημολογείται ότι θα βγει τον Ιούνιο...
PavelX Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ρε παιδιά τελικά δεν εδωσαν εξηγηση για το θανατο του Michael τ ηταν και αυτο στο τελος , εγω επεσα ξερος απο το κλαμα οταν κανει η Σαρα μ τ λουλουδια στο χερι, παμε να δουμε τον μπαμπα... Εχμ. Δεν είδες που στην παραλία μάτωσε ξανά η μύτη του; Υ.Γ. Όσο για το κλάμα, είστε τραγικοί ναούμ.
antreas18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Υ.Γ. Όσο για το κλάμα, είστε τραγικοί ναούμ. αχχααχχαχααχαχαχχα θεικο....
vag_del Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Πιστευω οτι ηταν ενα απο τα καλυτερα σιριαλ των τελευταιων ετων, ηταν μια πολυ καλη παρεα, μελαγχολησα πολυ που τελειωσε ειδικα με αυτο το τελος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 δεν βλέπεις πολλά μου φαίνεται
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ίσως να το δείξουν στην τηλεταινία που φημολογείται ότι θα βγει τον Ιούνιο... Για εκεί πάει η δουλειά.Δείχνει αυτά που δεν έδειξε στη θέση του flashforward(4 years later...).Δεν θα υπάρχει περαιτέρω εξέλιξη δηλαδή.Αλλά θα παίξει στην Αγγλία(SKY1) πρώτα. ΥΓ:Αν δεν είναι μούφες τα spoilers που κοίταζα πριν(που μάλλον δεν είναι,λόγω της εγκυρότητας των συγκεκριμένων sites),θα δούμε κι ένα κουλό σ'αυτό το extra 2ωρο...
tzinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 επιτελους τελος, bye bye most retarted and raped show των τελευταιων ετων.
NetworkMeltdown Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Λένε πως στο 2ωρο DVD η Sarah παντρεύεται με τον Michael πάει φυλακή και μετά η συμμορία προσπαθεί να την βγάλει έξω... "The shocking series conclusion was just the beginning. Secrets revealed and mysteries solved. The truth will blow you away."
Kasrith Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Λένε πως στο 2ωρο DVD η Sarah παντρεύεται με τον Michael πάει φυλακή και μετά η συμμορία προσπαθεί να την βγάλει έξω... Πλάκα πλάκα, τους έχω ικανούς.... Επιτέλους τελείωσε... Το μόνο "ωραίο" στην 4η σεζόν ήταν τα τελευταία λεπτά του 4x22....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα