Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω θα διαλεγα τον λινκ.η γομενα ειναι μπαζο

εμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο η σαρα παρα αυτος ο πιθικος ο λινκ που ολοι την ωρα δινει ξυλο χωρις να χρησιμοποιηση το κεφαλι του

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
εμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο η σαρα παρα αυτος ο πιθικος ο λινκ που ολοι την ωρα δινει ξυλο χωρις να χρησιμοποιηση το κεφαλι του

Ε μην το λες, ρίχνει και κουτουλιές.

Δημοσ.

Ηταν όντως καλό επισόδειο.

Δυστυχώς

πιστέυω πως θα τους σώσει και τους 2, αν είναι ποτε δυνατόν.

Πάντως θα ήλπιζα πως θα διάλεγε Λινκ, εξάλλου το αδερφικό δέσιμο που έχουν είναι ο λόγος που υπάρχει η σειρά....

• Super Moderators
Δημοσ.
Συμφωνώ κι εγώ. Πολύ καλό το σημερινό! Τι θα διαλέξει άραγε ο Σκόφιλντ?

BrosBeforeHos.gif

Δημοσ.
BrosBeforeHos.gif

:lol::lol::lol::lol:

Χαχαχα τελειο!!

Καλα παιδια η σειρα ειναι πλεον αστεια.

Υπαρχει η ατακα "hi mom" ????

Σαυτή τη σκηνή,

πολύ μου την έδωσε ότι δεν τους κατάλαβε.. Δλδ γίνεται τυχαία ληστεία στην τράπεζα, το μόνο που παίρνουν είναι το βαλιτσάκι σου, το γομάρι ο Λινκ έκανε μπαμ... Παρ'όλα αυτά, έπρεπε να πετάξει το "hi mom" για να πάρει μπρος...

Α!

Ελεεινό ήταν επίσης ότι βγήκαν απο την τράπεζα στο πολυ cool, δεν τρέχει τίποτα...

Δημοσ.

Η σκηνή στην τράπεζα ήταν τόσο γελοία που νόμιζα ότι ο link είναι ο Μάρκος Ζελές. Απλά περίμενα τον Καράφλα να αρχίσει την λιτανία και τον Γεώργο Κωνσταντίνου να σκάσει μύτη με τις σακούλες σκουπιδιών

Δημοσ.
Χανει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!!! Οντως πολύ καλό το επεισόδιο αλλά και λίγο σπαστικό γιατί φτου κι απ'την αρχή!!

Δεν θα ειναι φτου και απο την αρχη, θα γινει η μεγαλη ανατροπη :shifty:

Αλλωστε 2 επεισοδια εμειναν , ασχετα αν το τελευταιο θα ειναι 2ωρο.

Η μανουλα Κριστινα ΘΕΑ! Προκαλει τον 3ο παγκοσμιο και ειναι αγερωχη! :lol:

Δημοσ.

με λιγα λόγια την ξεκώλια@@@σαν τη σειρά...

και δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα του δινουν τετοια πλοκη ? αφου 2 επεισόδεια εχει ακομα?

ποσο της πόπης θα γίνεται ακομα η σειρα?

η μονη λύση ειναι να δειξει στο τελος ενα fast forward ... με το λινκ και τον μαικλ να πολεμανε στα χαρακώματα και τη μαμα να κανει μπανια στη καραιβική με τα λεφτα της

Δημοσ.

Η σκηνή στην τράπεζα ήταν τόσο γελοία που νόμιζα ότι ο link είναι ο Μάρκος Ζελές. Απλά περίμενα τον Καράφλα να αρχίσει την λιτανία και τον Γεώργο Κωνσταντίνου να σκάσει μύτη με τις σακούλες σκουπιδιών

επρεπε να παρουν και τα κινητα, αφου με το που βγηκαν απο την τραπεζα, τους πιασαν. Αν θυμαστε, πηρε αμεσος τηλεφωνο ο μπραβος τις Κριστινας. Τα σκέφτηκε ολα ο Σκοφιελντ...αλλα ξεχασε αυτο?..come on.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς ποιό ακριβώς θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Στο επίσημο site λέει οτι το δίωρο με τα επεισόδια 21-22 είναι και το season finale. Στο tv.com που γενικά είναι αρκετά έγκυρο και ενημερωμένο εμφανίζονται ακόμα 2 επεισόδια (23-24). Το 24 μάλιστα έχει και την ονομασία free. Όποιος μπορεί να comfirmarei κατί έγκυρο ας το κάνει;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...