Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω...το σενάριο πάει να πιάσει πάτο. Μου δίνει την αίσθηση ότι πετάνε ότι έχει μείνει για να δημιουργηθεί κάποιο story!

η ανατροπή της ανατροπής, ξέρεις μπήκες στην φυλακή για κάποιον που δεν είναι αδερφός σου στην τελική...με ξενέρωσε :/

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φωσκολος εχει γινει:)

η πρωτη σεζον αξιζε πολυ

απο κει και περα καθε περσι και καλυτερα...

Δημοσ.

Το 17ο δεν μου αρεσε και πολυ, το 18ο τα πηγε καλυτερα, εχει καποιο ενδιαφερον. Παντως η season 1 ηταν με διαφορα η καλυτερη!!!

Δημοσ.

η πρωτη σεζον δεν ηταν απλα καλυτερη αν τελειωνε εκει για μενα θα ηταν η καλυτερη σειρα (μετα το λοστ βεβαια....μην τα ισοπεδωσουμε ολα:P;))

Δημοσ.
η πρωτη σεζον δεν ηταν απλα καλυτερη αν τελειωνε εκει για μενα θα ηταν η καλυτερη σειρα (μετα το λοστ βεβαια....μην τα ισοπεδωσουμε ολα:P;))

εχεις δει καμια σειρα να κραταει μονο μια season οταν εχει υψηλη τηλεθεαση? :P

Δημοσ.

οχι αλλα εκει θα ηταν η μαγκια τους.....το παραδεχομαι και εγω αν το σταματουσαν σε μια σεζον θα τους εβριζα οπως και ολοι μας

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά το ότι δεν το σταματήσαν σε μια σεζόν δε σημαίνει πως δικαιολογεί κιόλας το χάλι των 3 και 4 (για μένα και η 2η είχε πολύ ενδιαφέρον).

Δημοσ.

Πολυ δυσκολη αποφαση, παντως η μανα του μεγαλη σκυλα η γυναικα, χειροτερη κι απο τον στρατηγο.

Δημοσ.

Μακραν το καλυτερο επεισοδιο τη σεζον αυτης και η θεαση του σε hd το εκανε ακομα καλυτερο.Πολυ καλο το τελος και ανοιγει τον δρομο για ενα καλο series finale.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...