Cue Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Θα συμφωνήσω...το σενάριο πάει να πιάσει πάτο. Μου δίνει την αίσθηση ότι πετάνε ότι έχει μείνει για να δημιουργηθεί κάποιο story! η ανατροπή της ανατροπής, ξέρεις μπήκες στην φυλακή για κάποιον που δεν είναι αδερφός σου στην τελική...με ξενέρωσε :/
ptsiou Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 φωσκολος εχει γινει η πρωτη σεζον αξιζε πολυ απο κει και περα καθε περσι και καλυτερα...
john1987 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Θα διαφωνησω γιατι θεωρω την 3η τη χειροτερη σαιζον με διαφορα!
vag_del Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Το 17ο δεν μου αρεσε και πολυ, το 18ο τα πηγε καλυτερα, εχει καποιο ενδιαφερον. Παντως η season 1 ηταν με διαφορα η καλυτερη!!!
vasilis_c Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 η πρωτη σεζον δεν ηταν απλα καλυτερη αν τελειωνε εκει για μενα θα ηταν η καλυτερη σειρα (μετα το λοστ βεβαια....μην τα ισοπεδωσουμε ολα)
FarCry Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 η πρωτη σεζον δεν ηταν απλα καλυτερη αν τελειωνε εκει για μενα θα ηταν η καλυτερη σειρα (μετα το λοστ βεβαια....μην τα ισοπεδωσουμε ολα) εχεις δει καμια σειρα να κραταει μονο μια season οταν εχει υψηλη τηλεθεαση?
vasilis_c Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 οχι αλλα εκει θα ηταν η μαγκια τους.....το παραδεχομαι και εγω αν το σταματουσαν σε μια σεζον θα τους εβριζα οπως και ολοι μας
Land_Of_Banania Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Καλά ρε παιδιά το ότι δεν το σταματήσαν σε μια σεζόν δε σημαίνει πως δικαιολογεί κιόλας το χάλι των 3 και 4 (για μένα και η 2η είχε πολύ ενδιαφέρον).
vasilis_c Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 καλο το σημερινο............ για μενα το καλυτερο απο τα τελευταια
polakis21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Συμφωνώ κι εγώ. Πολύ καλό το σημερινό! Τι θα διαλέξει άραγε ο Σκόφιλντ?
vag_del Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Πολυ δυσκολη αποφαση, παντως η μανα του μεγαλη σκυλα η γυναικα, χειροτερη κι απο τον στρατηγο.
speedy23 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μακραν το καλυτερο επεισοδιο τη σεζον αυτης και η θεαση του σε hd το εκανε ακομα καλυτερο.Πολυ καλο το τελος και ανοιγει τον δρομο για ενα καλο series finale.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα