Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για μενα ειναι καπως ετσι

σ1>μελιτζανες>σ2>σπανακι>γκει>σκατα>σ3

κατι τετοιο, εαν εξαιρεσεις τους γκει... :whistle::P:devil:

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η 1η ηταν ΑΠΟΘΕΩΣΗ:devil:

η 2η και η 3η καλες!

Ειδα το πρωτο της 4ης. Πρωτον δεν υπαρχει 2ωρο. 43 λεπτα ειναι! Δευτερον με βαση το κλιμα που επικρατει στο topic θα πεσει πολυ κραξιμο.

εμενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου αρεσε το στορυ που ερχεται αν και ειμαι περιεργος να δω τι στον π ειναι αυτη η sylla. το πρωτο επεισοδιο ενταξει για χαβαλε ειναι σε ΠΛΟΚΗ 5 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΑΖΙ! ολα γινονται πολυ μπαμ...

Μονο και μονο για την 1η season αξιζει να δεις ΟΛΕΣ τις υπολοιπες;):shifty:

• Moderators
Δημοσ.

Ειδα το πρωτο της 4ης. Πρωτον δεν υπαρχει 2ωρο. 43 λεπτα ειναι!

Βιάστηκες...:-( Πρώτον το επεισόδιο κανονικά παίζεται με διαφημίσεις οπότε άνετα φτάνει την 1 ώρα. Δεύτερον παίχτηκαν 2 επεισόδια και όχι 1.

Δημοσ.

Άντε να βγουν και οι υπότιτλοι να δούμε τι λέει, ω ρε νύστα.. απο το να περιμένω πότε θα βγει στα γνωστά φόρουμς για να το ανεβάσω ;):-D

Δημοσ.

Να εχεις και τα 2 επεισοδια σε 720p και να πρεπει να δωσεις μαθημα που μαλλον θα κοπεις, γιατι αυτο γινεται τις 6 τελευταιες εξεταστικες, στις 11... :mad:

Δημοσ.

Αχ, επιτέλους άρχισε πάλι! Κατεβάζω το πρώτο αυτή τη στιγμή, στη μορφή των 350Mb όπως πάντα.. Περίεργο, αλλά στο TL έχει και τα 2 σε 720p, αλλά μόνο το 1ο σε 350Mb..

• Super Moderators
Δημοσ.

τα έχει και τα 2 σε 350mb version, ψάξε λίγο καλύτερα :P

btw έστω και σε συντομογραφία μην αναφέρεις tracker name :o

Δημοσ.

Η χαρά του PROPER προβλέπω να γίνεται πάλι. Και τα 4 releases (HDTV & 720p) έγιναν PROPERed... 'Αντε να δούμε, άχρηστος είναι πλέον ο RSS Downloader του μTorrent :-D

edit: το s02 από 2HD έχει μέσα και trailer για άλλο show, οπότε κάτι μου λέει ότι πάμε για REAL PROPER... group wars...

Δημοσ.

Βγηκαν και τα 2 από 4 διαφορετικά Groups.. Τα 2 των LOL λένε ότι έχουν πρόβλημα με τον ήχο (έχουν ηχώ) και γι'αυτό είναι Proper τα άλλα 2 των 2HD.. Τώρα για τα 2 720p των CU δεν ξέρω γιατί είναι Proper.. Πάντως αντικατέστησαν τα 2 των Dimension..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...