Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλά εντάξει, οι περισσότεροι θα το δουν απλά και μόνο για να δουν πως θα τελειώσει.

Μα υπάρχει άλλος λόγος??

Δημοσ.

Σημερα Παρασκευη Αμερικης παιζεται αρα θα το εχεις ξημερωματα Σββατου, ειναι στην θεση του 'Σαρα Κονορ'

Το θεμα ειναι οτι τελειωνει και δυστυχως κατα την γνωμη μου Not a moment too soon

Και για αλλες σειρες εχω πει "ας τελειωσουν επιτελους" και οταν μαθαινω οτι τελειωνουν ΄λεω "αχ λιγο παραπανω να ειχε τελικα'.Για το Πριζον μονο ανακουφιση ειναι οτι τελειωνει

Τελικα ποσα θα εχει?4?6?4 και 2ωρη τηλεταινια?

• Super Moderators
Δημοσ.

σήμερα το βράδυ προβάλεται Αμερική δλδ δικιά μας ώρα αύριο τα ξημερώματα...

ώρε ακόμα να μάθετε τις διαφορές ώρας? :o

Δημοσ.

Τρελή παπαρια

Αυτο ήταν?Ενας απο τους χιλιαδες κακους/καλους χαρακτηρες της σειρας και η μανα?Θα μου πεις εδω δεν μας πειραξε που την ζωντανεψαν 5 επισοδεια πριν το τελος.

Ζησαμε στιγμες 2ης-3ης σεζον, κοινως και για τα 2 αδελφια, μεροδουλι μεροφαι, αντε μια απο τα ιδια και αυτο το επισοδειο, ο Μαικλ εχει γινει ενα αντιγραφο του ΜακΓκαιβερ πλεον

• Super Moderators
Δημοσ.

εντάξει τι περίμενες? κάτι καλύτερο? αναφέρθηκε πιο πάνω ο λόγος που τα βλέπουμε...

Δημοσ.

Να σου πω την αμαρτια μου ναι, ηλπιζα τουλαχιστον οτι θα ειχαν τον εγωισμο να go out with a bang, να πουνε "Παμε γερα, ψυχη, 4-5 επισοδεια μείνανε, να φύγουμε με το κεφαλι ψηλα"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...