vaso7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Πόσα πια να καταπιούμε αμάσητα? Αυτό το επεισόδιο ήταν το πρώτο που με έκανε να λέω έλεος. Τη μία βδομάδα του ανοίγανε το κεφάλι και τώρα τρέχει στα δάση και ξεφεύγει πεζός από δύο που τον κυνηγάνε με αυτοκινητάκι. Μαθαίνει ο Μιχαλάκης οτι η μάνα του ζει και τώρα τον θέλει η εταιρεία να δουλέψει μαζί της, αλλά στ' αλήθεια αυτή εχει αποστατήσει από την εταιρεία και θέλουν τους γιους της για να την ξαναπιάσουν. Και τότε γιατί στο καλό παγίδεψε η εταιρεία τον Λινκ την πρώτη σεζόν και τον καταδίκασε ουσιαστικά σε θάνατο? Εκδίκηση για την αποστασία της μάνας? Ενα απέραντο μπάχαλο. Και αν φανταστώ οτι θα τα φτιάξει ο Λινκ με τη Γκρέτσεν...
Sellers Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μετά και απο την θέαση του 16ου επεισοδίου μπορώ να πω ότι η σειρά λέει τρελά για διαφήμηση προσθετικής μαλλιών. Δεξιά η πρώτη σεζόν άντε με το ζόρι και η δεύτερη και αριστερά απο την 3 και μετά με αποκορύφωση την 4η... Anyway, ακολουθεί τρελό σπόιλερ (δικό μου) για την εξέλιξη του Στρατηγού στην σειρά... Η εταιρία καταστρέφεται απο τον Μάικλ, και ο Στρατηγός ανήμπορος και άνεργος πια, χωρίς να έχει που να στραφεί, χρησιμοποιεί ένα πιασάρικο ψευδώνυμο και κάνει την δουλειά που απο παιδί οενιρευόταν... Διαιτητής!!! Τι γελάτε ρε, το αποκλείεται???
joannito Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 μηπως κανεις ξερει ποτε θα ξαναδουμε p.b γιατι απο οτι εψαξα δεν θα δουμε συντομα μηπως υπαρχει καποιος αλλος πιο ενημερωμενος?
vajo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 22 eps θα παει απο τον Απριλη τα αλλα 6, καμια επισημη ενημερωση αν ειναι η τελευταια σεζον Χρόνια πολλά. Όπως αναφέρει και ο Κάιζερ, θα συνεχίσει τον Απρίλη με άλλα 6 επεισόδια, και όπως λένε και στο τρέιλερ μην χάσετε τα 6 final episodes. (Ακούγεται ότι θα υπάρχουν και άλλα 2 επεισόδια τα οποία μπορεί και να τα βάλουν ως πρόσθετα στο δβδ) Ιδού και ένα τρέιλερ
griniaris81 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Χρόνια πολλά. Όπως αναφέρει και ο Κάιζερ, θα συνεχίσει τον Απρίλη με άλλα 6 επεισόδια, και όπως λένε και στο τρέιλερ μην χάσετε τα 6 final episodes. (Ακούγεται ότι θα υπάρχουν και άλλα 2 επεισόδια τα οποία μπορεί και να τα βάλουν ως πρόσθετα στο δβδ) Ιδού και ένα τρέιλερ μαλλον θα ειναι η τελευταια σεζον δυστυχως...
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ο μονος λογος για να πεις δυστυχως ειναι γιατι δεν το σωσαν αρκετα και ισως αξιζε πιο καλο τελος. Μιλαμε για σειρα που επρεπε να ειχε τελειωσει εδω και 2 χρονια
dennisnv Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 5 Ιανουαρίου αρχίζει στην NOVA ... Πληροφοριακά το λέω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ποια season?
Kasrith Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ο μονος λογος για να πεις δυστυχως ειναι γιατι δεν το σωσαν αρκετα και ισως αξιζε πιο καλο τελος. Μιλαμε για σειρα που επρεπε να ειχε τελειωσει εδω και 2 χρονια Δεν νομίζω όμως ότι αν το τραβούσαν ακόμη μια σεζόν, ότι θα κατάφερναν να το σώσουν και να του δώσουν ενα τέλος που του αξίζει... Mega Fail από όλες της πλευρές...
polakis21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μια ζωή τσ ίδια ρε παίδες. Εγώ γουστάρω με χίλια και prison, και heroes, και lost και smallville και terminator. Μια χαρά σειρές δράσεις είναι όλες και περνάω καλά την ώρα μου διασκεδάζοντας... Έλεος πια με τις κουλτουριάρικες αναλύσεις σας ψευτοεπιπέδου! Μας έχετε πρήξει σε όλα τα topic όλων των σειρών... Μούφα το ένα, μούφα το άλλο, ε έλεος πια! Αν δεν γουστάρετε μην τα βλέπετε...
tzinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 αδερφε με το συμπαθειο κιολας αλλα για να φτασεις στο σημειο να βγαλεις το συμπερασμα οτι το πριζον μπρεικ εχει καταντησει μια γελεια, προχειρη σειρα που προσφερει μονο cheap thrills, δεν χρειαζεται ψευτοεπιπεδο, απλη λογικη και παρατηρτικοτητα χρειαζεται. Το να υποστηριξεις κατι αντιθετο σημενει ομως οτι απο επιπεδο ειμαστε σε ανταρκτικες θερμοκρασιες (στα μειον)! Και δεν ειναι μουφα το ενα, μουφα το αλλο, αμα ψαξεις θα βρεις καμια 20ρια τοπικ με σειρες που εξυμνουμε και παραδεχομαστε για την φοβερη ποιοτητα και το επιπεδο τους. Απλα μαλλον εσυ τυγχανει να βλεπεις τις εμπορικες δημοφιλεις σειρες και μπενεις μονο στα τοπικ αυτονων. Δεν ειναι κακο βεβαια να διασκεδαζεις βλεποντας πριζον, η heroes.... και εγω θα περασω ευχαριστα με καποιοα επεισοδια. Ακομα και τωρα που θεωρο το πριζον το χειροτερο show απο ολλα που παρακολουθω αυτη τη στιγμη και απο τα χειροτερα εβερ(πλην 1της σεζον), αν διαλεξω να δω ενα επεισοδιο ξεχνοντας τα ελλατωματα και χωρις διαθεση να το ξεψυρισω, θα το διασκεδασω και θα περασει ευχαριστα το μισαωρο. Αλλα δεν μπορω να πω και οτι κανουν καλη δουλεια και οτι ειναι σειρες επιπεδου. Το κακο ειναι να μην το αποδεχεσαι αυτο και να προσπαθεις να τις βγαζεις αριστουργηματα
kirileman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Το κακό είναι να μην αποδέχεσαι την διαφορετική γνώμη... όπως επίσης να υποπίπτεις σε υπερβολάρες του τύπου "ο κατηφορος εχει αρχησει (αρχίσει) απο το 1χ21-22, το φιναλε της 1της" για να υποστηρίζεις τη δική σου. Το μαστερ πλαν -που λένε- έλαβε τέλος κατά τη γνώμη μου στο 2-19 αν θυμάμαι καλά, εκεί που η προέδρος βγήκε και είπε ότι είχε καρκίνο και αποσύρεται. Μέχρι αυτό το επεισόδιο η σειρά ήταν ότι καλύτερο έχω δει σε TV. Μετά χάθηκε η μπάλα.
tzinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 εσυ γαιτι δεν αποδεχεσαι την δικια μου διαφορετικη γνωμη οτι οντως ο κατηφορος εχει αρχισει απο 121-122 ?? Φαυλος κυκλος αυτο που λες! Ο καθενας εχει την αποψη του και ειτε την υποστηριζει τυφλα,με επιχειρηματα, ειτε απλα την περιφερει χωρις βαρυτητα, Στην τελικη κανεις δεν ειναι υποχρεομενως να δεχτει την αποψη του αλλουνου Εγω τα επιχειρηματα μου τα εχω εκφρασει πολλες φορες και τα ελεγα απο το τελος της 1της σεζον. Θα μου επιτρεψεις να μην κατσω να ξαναλυσω ολες τισ σκηνες και θεωριες που μου φανηκαν απαραδεχτες στις τελευταιες 3 σεζον. Την σειρα την βλεπω καθως βγενει απο την αρχη και την εχω κριτικαρει απο τοτε. Δεν ερχομαι ξαφνικα τωρα να πω οτι μου ξυνισε. Αν πας στο τοπικ της 2ρης σεζον θα δεις τι κραξιμο της εχω ριξει και με επιχειρηματα. Και σου επαναλαμβανω οτι ειμαι ο τοπικ σταρτερ του πριζον μπρεικ στο ινσομνια και θελω να πιστευο οτι εξαιτιας εμου πολλα ατομα αρχισαν αυτη την σειρα. Και την εξυμνουσα για 21 επεισοδια. Λες οτι ειναι οτι καλυτερο εχεις δει σε tv. Θα ηθελα πολυ να ξερω ποσες σειρες εχεις δει, ποιο ειναι το τοπ 10 σου ξερω γω. Διοτι αμα αυτο το πριζον ειναι νουμερο 1, κλαφτα. Εγω μπορω να σου γραψω ενα τοπ 30 και να μην ειναι καν μεσα!
Land_Of_Banania Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δεν το γράφεις ρε φίλε γιατί ψάχνω κάτι ωραίο καινούριο να δω? Η στείλτο σε πμ αν θες
john1987 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ακομα και τωρα που θεωρο το πριζον το χειροτερο show απο ολλα που παρακολουθω αυτη τη στιγμη και απο τα χειροτερα εβερ(πλην 1της σεζον) Τωρα συγγνωμη ρε τζινο δεν ειναι υπερβολικο αυτο που λες?Ελεος δλδ οι 3 τελευταιες σαιζον του pb ειναι απο τα χειροτερα που εχεις δει?? Να υπογραμμισω και εγω οτι θεωρω την τριτη σαιζον απαραδεκτη αλλα 2η και 4η απο αρκετα ως πολυ καλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα