Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά έχουμε κάνα Site, ή κανένα έτοιμο RAR με όλα τα Subtitles του PB S04 ? Όλα έκλεισαν, και ναι μεν βρήκα τα περισσότερα Subs, αλλα μου λείπουν και μερικά! Τα HDTV.XviD-LOL έχω..Ξέρει κανείς που θα βρώ ΟΛΑ τα .srt τους? Ευχαριστώ, Koritsi_Gia_PB!
NemeSis1990 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Κορίτσι για κουζίνα είσαι μου φαίνεται... http://www.subs4free.com/series_latest-lg1.html http://www.greeksubtitlesproject.com/ http://www.findsubtitles.com/ http://www.podnapisi.net/ http://www.tvsubtitles.net/
kirileman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Χαχα τρομερό! Να μάθετε να μη λέτε στις γυναίκες υποτιμητικά ότι είναι μόνο για την κουζίνα τους γιατί στο τέλος θα πεινάσετε!
greg_m Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/2008/12/episode-416-sunshine-state-sneak-peeks.html λες και δεν το ξεραμε.... ps: στα βατομουρα awards δινουν βραβεια και για σειρες?
joannito Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 http://joaninews.blogspot.com/2008/12/prison-break-s04e16-sunshine-state.html
GIORGARAS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Πώς σας φάνηκε? Εμένα μου άρεσε αν και το σοκαριστικό νέο το έβλεπα από το προηγούμενο επεισόδιο. Εντάξει ωραία τροπή γενικά. Θεωρώ πως θέλουν τον Μιχαλάκη για να κυνηγήσει την μάνα του που πιστεύω έχει αποστατίσει γιατί αλλιώς έψαχναν κάτι που ήδη το έχει η εταιρεία.
bati9 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Κριμα σκοτωσαν τον γιωργο μινο χωρις να τον αφησουν να πει ουτε μια φορα ΠΑΑΑΑΑΟΟΟΚΚΚΚΚΚ
speedy23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 χαχαχα καλο bati.Εκπλητικη ομοιοτητα. Παντως ρε παιδια οι σκηνες δρασης στο Πριζον πεφτουν οπως τα αστεια στο Family Guy.Το ενα μετα το αλλο χωρις να υπαρχει μια συνοχη ή να βγαζει νοημα.Ολα μεσα στο ιδιο καζανι και τα κανουμε αχταρμα! Για ποτε η Γκρετσεν συμφωνησε με τον Μινο να την πληρωσει και να οδηγησει την εταιρια μακρια απο αυτους και για ποτε τον προδωσε ειναι το κατι αλλο
konstantinos-- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς αν θα βγει και 5η σεζον?
WizeMan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς αν θα βγει και 5η σεζον? Nope το πιθανότερο θα τελειώσει 4η απλώς τώρα είναι mid finale και θα ακολοθήσουν άλλα 2 επισόδεια τα οποία λένε κάποιοι ότι ίσως είναι στυλ τηλεταινίας.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 22 eps θα παει απο τον Απριλη τα αλλα 6, καμια επισημη ενημερωση αν ειναι η τελευταια σεζον Νομιζω οτι εχουν πλεον ξεσκισει το plot-device που λεγεται "ποιος προδωσε ποιον". Γενικα το χρησιμοποιουν συνεχεια θεωρώντας πως με αυτο τον τροπο σε ''κρατανε'' στην σειρα. Μεγα λαθος. Για να εχει το γνωστο wow-effect πρεπει να δωσεις χρονο στον θεατη να πιστεψει αυτο που βλεπει και πρεπει να γινεται σπανια αλλιως χανει το νοημα του. Θυμηθείται τι ειχε η 1η σεζον 24 με την αποκαλυψη στο τελος ή και το ιδιο το Πριζον πρωτη χρονια που εβλεπες στο προτελευταιο επισοδειο κατι που ειχε συμβει στο 2ο ξερω γω. Το θεμα ειναι οτι εχει χασει τον χαρακτηρα της η σειρα, πλεον παιζει τοσο πιστολιδι, τοση προδοσια, τοσες αλλαγες που εχω σταματησει να ασχολουμαι ποιος και τι και απλα περιμενω να δω την εξελιξη. Εχει χασει τον χαρακτηρα του, ειναι σαν το Λοστ απλα να εβαζε 2 τερατα στο νησι να κηνυγανε τους ναυαγους ή τον δρ. Χαουζ να λυνει με την 1η διαγνωση την ασθενεια σε καθε επισοδειο. Η 4η σεζον δεν ειναι κακη, απλα δεν ειναι το Πριζον που αγαπησαμε ΥΓ. Για το κλασσικο 'Αν δεν σαρεσει μην το βλεπεις'. Αποκλειεται να μην το δω, τωρα λιγο πριν το τελος. ΟΜΩΣ ποιος από αυτους που το λενε πιστεύει οτι αν η 4η ηταν στην θεση της 1ης, αν το Πριζον ξεκιναγε με το κηνυγητο της Σκυλλα, θα ειχε την ιδια απήχηση? Εγω το λεω, τωρα δεν το κοβω. Αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος πως αν δεν κουβαλαγα ηδη 3 χρονια Πριζον στην πλατη μου δεν θα περναγα το 7ο-8ο επισόδειο(εκει που μας τελειωσαν οι καρτες)
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 ΥΓ. Για το κλασσικο 'Αν δεν σαρεσει μην το βλεπεις'. Αποκλειεται να μην το δω, τωρα λιγο πριν το τελος. ΟΜΩΣ ποιος από αυτους που το λενε πιστεύει οτι αν η 4η ηταν στην θεση της 1ης, αν το Πριζον ξεκιναγε με το κηνυγητο της Σκυλλα, θα ειχε την ιδια απήχηση? Εγω το λεω, τωρα δεν το κοβω. Αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος πως αν δεν κουβαλαγα ηδη 3 χρονια Πριζον στην πλατη μου δεν θα περναγα το 7ο-8ο επισόδειο(εκει που μας τελειωσαν οι καρτες) Απόλυτα σωστός. Όσο για την πλοκή, έχει χάσει οποιαδήποτε επαφή με εκείνη της πρώτης σεζόν. Ιστορία πλέον δεν υπάρχει. Απλώς προχειρότητες χωρίς καμία συνοχή, που είναι οι χαρακτήρες που όλοι γουστάραμε όταν τους βλέπαμε και είχαμε «δεθεί»; Ο καθένας από αυτούς είχε μια ιστορία πίσω του. Τώρα βλέπουμε ξέμπαρκους να ξεπηδούν αριστερά – δεξιά χωρίς να ξέρουμε ποιοι είναι, αλλά και χωρίς να μάθουμε ποτέ. Διότι σε δυο τρία επεισόδια θα χαθούν. Υ.Γ επειδή δεν θυμάμαι καλά, τι έγινε με την Αμερικανίδα πρόεδρο, το μάθαμε ποτέ; (Εκτός του ότι παραιτήθηκε). Από αυτήν δεν ξεκίνησαν όλα, για να εκλέγει; Και Ξαφνικά φτάνουμε στην χαμένη μάνα του Σκολφιλντ, η οποία ήταν κριμένη στο νησί του ΛΟΣΤ για να σώσει την ανθρωπότητα με την βοήθεια του Μπεν και του Λοκ από τον Σάιλερ. Από την άλλη ο Μιχαλάκης χάρις τον Χαουζ θα γίνει πάλι καλά, ανακαλύπτοντας παράλληλα την κρυμμένη ικανότητα που είχε, ώστε να λύνει ανθρωποκτονίες μέσα από μαθηματικές πράξεις. The truth is out there. Ο Σαϊντ παίζει ρόλο μπαλαντέρ. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να πετά παπούτσια στον στρατηγό. Άγιος ο Θεός και ότι καταλάβατε κατάλαβα.
biscoto Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 το spoiler ηταν κατατοπιστικοτατο και πολυ διασκεδαστικο
tzinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 ο απολυτος βιασμος μιας σειρας, κατι πολυ καλο ξεκινησε πριν λιγα χρονια αλλα δεν κρατησε ουτε μια σεζον. Για μενα ο κατηφορος εχει αρχησει απο το 1χ21-22, το φιναλε της 1της. Ειναι φανερο οτι θα επρεπε να μεινει στην αποδραση και τελος. Η εστω αλλη μια σεζον με το κυνηγι και την εξιλεωση, καπως να τα μαζεψουν ολα και κλεισουν την σειρα με ψηλα το κεφαλι. Αντιθετως διαλεξαν να το ξεζουμισουν, ξεφτιλισανε ολους τους χαρακτηρες, ακολουθησανε ενα σεναριο με αυτοσκοπο την ανατροπη ακομα και με παντελως ηλιθιους η μη πειστικους τροπους. Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ τι εχει γινει μεχρι τωρα, τι τροπη πηρε, απλα σκεφτειτε η καλυτερα ξαναβελτε την 1τη σεζον και δειτε την πορεια των χαρακτηρων και που εχουν φτασει τωρα. Δεν πρεπει να εχει ξαναγινει τετοιο πραμα σε αλλη σειρα και εχω δει καμια 100ρια τα τελευταια χρονια! Το αποκορυφωμα ητανε οταν ειδα το νεο team να μοιαζει σαν χαρακτηρες απο το grand theft ayto, εκει με χτυπησε, καλα ποσο ποιο γελειους θα τους κανουν ακομα? Και αυτος ο καινουριος ο αστυνομικος, παναγια μου, η ο κινεζος που μονο σκοπο ειχε να βαραει το πληκτρολογιο και να τρωει φαπες απο τον λινκον. Ο μαχονες συμπαθητικος δεν λεω, αλλα ολοι γινανε φιλαρακια, ξεχναμε οτι καποτε σκωτοσε εκεινο τον πιτσιρικο εν ψυχρω η οτι αυτος ειναι υπευθηνος για ολο τα στραβα και το κυνηγητο στην 2ρη σεζον? Ξεχναμε το ποσοι χαρακτηρες ξερουν την αληθεια αλλα ολοι ακομα φερονται στα αδερφια και σια σαν να ειχαν κανει πραγματικα τα εγκληματα για τα οποια μπηκαν φυλακη στην 1τη σεζον. Ακομη και απο την αστυνομια που ηθελε να ξεσκεπασει τους THE KOMPANOI, τους φεροντουσαν σαν να ναι ενοχοι ενω ξερουν οτι τους την ειχαν στησει. Γενικως η σειρα εχει καταντησει ποιο τρυπια και απο κρητικη γραβιερα. Κατα τα αλλα οπως λεει και ο καιζερ, το βλεπω ακομα και θα το τελειωσο. Αν δεν δεις κατι δεν μπορεις και να το κρινεις αλλωστε. Και αν εχεις αρχισει κατι συνηθως θελεις να το τελειωνεις. Αλλα ρε παιδια, βαλτε και καμια αλλη σειρα να δειτε, τοσες ποιοτικες υπαρχουν, μην πωρονοστε και τοσο με αυτη την πατατα, ντροπη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα