Sellers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Θα ψωφήσει αυτό είναι δεδομένο!!! Έτσι θα τελειώσει η σειρά, γιατί αν την τραβήξουν κι'άλλο πάει.... Ε και που θα ψοφήσει τι??? Και απο εκεί θα το σκάσει. PRISON BREAK UNDERGROUND...
joannito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Θα ψωφήσει αυτό είναι δεδομένο!!! Έτσι θα τελειώσει η σειρά, γιατί αν την τραβήξουν κι'άλλο πάει.... οχι και να ψοφησει θα ηταν αποκαρδιοτικο για ολους μας τοσο απεγνωσμενα που το βλεπουμε 4ever pb.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 οχι και να ψοφησει θα ηταν αποκαρδιοτικο για ολους μας τοσο απεγνωσμενα που το βλεπουμε 4ever pb..... έτσι και ο Μιχαλάκης, εκτός αν βρει θεραπεία για τον καρκίνο
joannito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ειδα το τελευταιο τρειλερ που δειχνει πολλες ανατροπες. http://joaninews.blogspot.com/2008/12/prison-break-season-4-episode-14-s04e14.html
Members gsarig Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 έτσι και ο Μιχαλάκης, εκτός αν βρει θεραπεία για τον καρκίνο Ναι αλλά μετά από 3 μέρες κατάφερε και "δραπέτευσε". Γιατί όχι κι ο Μιχάλης; (επίσης, θα μπορούσες να βάλεις την εικόνα σε spoiler tags. Εγώ ήμουν ακόμη στο σημείο που ο Πόντιος Πιλάτος νίπτει τας χείρας του και μου το χάλασες! :p)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 αυριο θα εχουμε νεο επεισοδιο? ναι γιατί όχι? really sorry gsarig
Kostas-GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 φοβερή σαιζόν!!! ανυπομονώ για τα επόμενα!
kirileman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Φοβερή σεζόν, φοβερό επεισόδιο, η έννοια της ανατροπής έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.
vaso7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα ποιος περιμένει μέχρι Φλεβάρη για το επόμενο??? Τώρα σίγουρα ο Λινκ θα βοηθήσει την εταιρεία, αλλά το θέμα είναι μετά που θα γίνει καλά ο Μιχαλάκης θα το δεχτεί αυτό ή θα προσπαθήσουν να τους καταστρέψουν πάλι? Πανικός!
genius_13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Next Episodes 15/12 παίζει το 4x15 "Going Under" 22/12 (midseason finale-δυστυχώς!) το 4x16 "The Sunshine State"
Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Φέτος έχω ακούσει πάνω απο 5 φορές ότι το τάδε επεισόδιο είναι το τελευταίο.
griniaris81 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μολις ειδα και γω το 14ο..μ αρεσε περισσοτερο απο το προηγουμενο. 2 επεισοδια ακομα και μετα καλο πασχα
alt10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 παιδια πιστευω οτι αρχιζει να χανει την ουσια παει πια το βαρβατο κινηγητο και ολα ειναι τοσο φισιολογικα πια που δεν μου προκαλει το ενδιαφερον τοσο οσο παλιοτερα... θα δουμε τι θα γινει next....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα