Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η flashback θα είναι, ή θα τον δει στον ύπνο του... κάποιοι λένε ότι θα γίνει επέμβαση, κάτι δεν θα πάει καλά και θα έχει near death experience

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ακόμα περιμένω την επανεμφάνιση του Κέλερμαν...

Flash back φαντάζομαι αν γίνει κάτι τέτοιο, τον έχουν φάει

Δημοσ.

Έστω και έτσι με όλα αυτά τα τραβηγμένα ,δεν παύει να είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχουν περάσει .

Μόνο ο πανικός που γίνετε σε όλα τα site για να βρεθούν sub δεν το έχει αυτή τη στιγμή άλλη σειρά (το lost δεν πιάνετε γιατί είναι off προς το παρόν).

Δημοσ.

ρε παιδια το σενάριο δεν βγαζει νόημα...

Μπορεί καποιος να μου εξηγησει εαν απαντηθηκε πουθενα γιατί ήθελε η εταιρία τον μιχαλάκη στον Σονα???

για να δει τι ειχε ο αλλος στο βιβλιαρακι του????

Δημοσ.
ρε παιδια το σενάριο δεν βγαζει νόημα...

Μπορεί καποιος να μου εξηγησει εαν απαντηθηκε πουθενα γιατί ήθελε η εταιρία τον μιχαλάκη στον Σονα???

για να δει τι ειχε ο αλλος στο βιβλιαρακι του????

για να βοηθησει τον Γουισλερ (που ειχε το βιβλιαρακι) να αποδρασει αν θυμαμαι καλα
Δημοσ.

Αποτι ειχα καταλαβει ηταν σε φαση "Βγαλτε με εξω και θα σας δωσω το βιβλιαρακι'', δλδ ο Γουισλερ ειχε τα σχεδια, η Εταιρια πολυ θα ηθελε να τον φαει αλλα δεν ηξερε που θα καταληξει το βιβλιαρακι με τα σχεδια για την Σκυλλα οπότε η τραμπα (τουλαχιστον αρχικα)ηταν "Εσεις με βγαζετε εξω και γω σας το δινω"

Θυμαται κανεις πως διαολο μπηκε ο Γουισλερ φυλακη?

Δημοσ.

Έγω νομίζω ότι έπιασε το μεγάλο πιτσιλωτό κόκκινο καρχαρία που προστατεύεται από το ΝΑΤΟ.

Νομίζω σε καυγά σε μπαρ με το γιο; του δημάρχου ή κατι τέτοιο

Δημοσ.

Θυμαται κανεις πως διαολο μπηκε ο Γουισλερ φυλακη?

γενικά πολλά δεν μας έχουν πει γι αυτόν

ποιος ήταν τελικά για ποιον δούλευε κτλ κτλ

Δημοσ.

Γενικοτερα το σηριαλ εχει κανει κοιλια απο τους προηγουμενους κυκλους. Απο το δευτερο μισο του δευτερου κυκλου με απιστευτες συμπτωσεις (ο Τ-Β με τον Μπελικ στο ιδιο αεροπλανο), στον τριτο κυκλο (καλα ολοκληρη εταιρια δεν μπορουσε να βγαλει τον Αυστραλο απο τη φυλακη) και στον τεταρτο... οτι να ναι: μπαινουν βγαινουν σε οτι συστημα ασφαλειας γουσταρουν. Ημαρτον:-(

Δημοσ.

ΚΟΙΛΙΑ? Τι κοιλία;… Την μπάκα του Σκοφιλντ έχει κάνει η σειρά.

Που να πάρει η ευχή ρε παίδες. Αυτοί της εταιρίας τόσο ζώα είναι; Έβαλαν εκεί μηχανήματα που μετράνε την κλανιά αρουραίου σε ντεσιμπέλια και δεν μπορούσαν να βάλουν έναν ανιχνευτή κίνησης??? Έστω και αυτούς των 100 ευρώ.

ΟΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ

Δημοσ.

Που να πάρει η ευχή ρε παίδες. Αυτοί της εταιρίας τόσο ζώα είναι; Έβαλαν εκεί μηχανήματα που μετράνε την κλανιά αρουραίου σε ντεσιμπέλια και δεν μπορούσαν να βάλουν έναν ανιχνευτή κίνησης??? Έστω και αυτούς των 100 ευρώ.

ΟΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ

ΧΑΧΑΧΑ:lol:

Δημοσ.

ΟΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ

ΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...