ANHLIKOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μας τα έχουν κάνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ούτε ο Βασιλάκης Καΐλας δεν είχε τόσες αναποδιές στην ζωή του. Ξάδελφος του Μητσοτάκη να ήταν, πάλι λιγότερες μ@λ@κιές θα του συνέβαιναν. Το λέω και το φωνάζω η σειρά έπρεπε να διαρκέσει το πολύ 3 σεζόν. Νισάφι πια, μια το ένα μια το άλλο. Τα τρία δυο μου (μας) έχουν κάνει. Αυτή ήταν μια κατάθεση ψυχής από έναν απελπισμένο θεατή ο οποίος απ ότι φαίνεται χρειάζεται αμέσως ζουρλομανδύα!! Συγχωρέστε το παραστρατημένο τέκνο. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2008 από ANHLIKOS
kirileman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Το γ@μ@το επεισόδιο!!! Ειδικά χωρίς υπότιτλους και καλαμπουράκια, μου φάνηκε θεϊκό!
aledjo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μας τα έχουν κάνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ούτε ο Βασιλάκης Καΐλας δεν είχε τόσες αναποδιές στην ζωή του. Ξάδελφος του Μητσοτάκη να ήταν, πάλι λιγότερες μ@λ@κιές θα του συνέβαιναν. Το λέω και το φωνάζω η σειρά έπρεπε να διαρκέσει το πολύ 3 σεζόν. Νισάφι πια, μια το ένα μια το άλλο. Τα τρία δυο μου (μας) έχουν κάνει. μου θυμιζει "καλημερα ζωη" Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2008 από paredwse
speedy23 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Καλο το επεισοδιο αλλα τωρα τι?Παλι τα ιδια? Παλι τρεξιμο για να μην τους πιασουν και τους κλεισουν σε καμια αλλη φυλακη?Δωστε closure στο λαο αμεσως.Αρκετα τραβηξε!!
veider Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ερχομενος απο την δουλεια ακουσα στο ραδιοφωνο και αν θυμαμαι καλα στις ειδησεις του real fm (ακουγα Γεωργίου!) οτι λογο χαμηλης ακροαματικοτητας θα τελειωσει αμεσα το brison break με ενα επεισοδιο διαρκειας 2 ωρων.ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ?Ξερει κανεις κατι ?
vaso7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δεν λέω ωραίο επεισόδιο και με αγωνία αλλα ΠΑΛΙ ρε γαμώτο!!! Οπως είπε και κάποιος παραπάνω, υπάρχει closure στον ορίζοντα?!!!
Enedra Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 copy paste aπο zougla.gr: Στη γρήγορη ολοκλήρωση ενός από τα πιο επιτυχημένα ξένα τηλεοπτικά σίριαλ, προχωρεί το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox. Σύμφωνα με τηλεοπτικά περιοδικά, το Prison Break ίσως ολοκληρωθεί στη διάρκεια της τέταρτης φετινής σεζόν, αρκετά νωρίτερα από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί, με ένα δίωρο επεισόδιο. Το κανάλι δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση αν και όπως ανακοινώθηκε η τηλεθέασή του έχει μειωθεί φέτος. Λέγεται πως ο λόγος που θα γυριστεί το δίωρο είναι η μεγάλη επιτυχία που είχε η τηλεταινία του 24 και το Fox στοχεύει σε κάτι ανάλογο και με αυτή τη σειρά. Το Prison Break αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 12ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου και συνολικά φέτος θα παιχτούν 22. Το πρώτο μέρος της 4ης περιόδου θα ολοκληρωθεί στις 16 Δεκεμβρίου και το σίριαλ θα συνεχιστεί την άνοιξη με άλλα έξι επεισόδια και ίσως και το δίωρο φινάλε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 καλά θα κάνουν, το έχουν τραβήξει από τα μαλλιά...
alt10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 εγω σκεφτικα οταν ειπε ο μιχαλης για κανα αγοραστη ... και λεει αν εχουν αλλες πληροφοριες... μαλλον ο Γ@μι.. ο σελφ να ειναι αλλος αγοραστης... γιατι να ειναι της Εταιριας το ψιλοαποκλειω και στο κατω κατω γιατι να εβαζε ο στρατηγος καποιον να του κλεψει την σκυλα... ελεος...
greg_m Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 παλι τα ιδια. γμτ. καπου διαβασα οτι θα αναστησουν και τη μαμα. ...κριμα...καλο ταξιδι prison break...
WizeMan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 copy paste aπο zougla.gr: Στη γρήγορη ολοκλήρωση ενός από τα πιο επιτυχημένα ξένα τηλεοπτικά σίριαλ, προχωρεί το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox. Σύμφωνα με τηλεοπτικά περιοδικά, το Prison Break ίσως ολοκληρωθεί στη διάρκεια της τέταρτης φετινής σεζόν, αρκετά νωρίτερα από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί, με ένα δίωρο επεισόδιο. Το κανάλι δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση αν και όπως ανακοινώθηκε η τηλεθέασή του έχει μειωθεί φέτος. Λέγεται πως ο λόγος που θα γυριστεί το δίωρο είναι η μεγάλη επιτυχία που είχε η τηλεταινία του 24 και το Fox στοχεύει σε κάτι ανάλογο και με αυτή τη σειρά. Το Prison Break αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 12ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου και συνολικά φέτος θα παιχτούν 22. Το πρώτο μέρος της 4ης περιόδου θα ολοκληρωθεί στις 16 Δεκεμβρίου και το σίριαλ θα συνεχιστεί την άνοιξη με άλλα έξι επεισόδια και ίσως και το δίωρο φινάλε. Ζήσε Μάη μου... πάλι θα δω διπλοτριπλή φορά τις προηγούμενες season
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα