Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
άνοιωθοι

Αισθάνομαι ότι αν σε αφήναν ελεύθερο να εκφραστείς θα μπαναριζόσουνα απο τα παγκόσμια φόρουμς...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ ότι θα έβριζα ή ότι θα με bannαραν λόγο της συγκεκριμένης (καμένης) λέξης? :o

διαφωνείς με την αντίδραση μου πάντως?

Δημοσ.

Όντως τα σχόλια είναι λίγο κούκου γιατί έχουν πληθύνει τώρα τελευταία. Επίσης έχει πέσει λίγο η ποιότητα της μετάφρασης (δε μιλάω συγκεκριμένα/μόνο για ΡΒ). Μάλλον φταίει ότι έκλεισε το GTvS.

Anyway αν κάποιος του χρειάζεται τους υπότιτλους (εγώ καταλαβαίνω, απλά είμαι τελειομανής και τους θέλω για collection) δυσκολεύουν στην κατανόηση. Μέχρι να διαβάσει το αστειάκι έχει φύγει η σκηνή.

Δημοσ.
δλδ ότι θα έβριζα ή ότι θα με bannαραν λόγο της συγκεκριμένης (καμένης) λέξης? :o

Ότι θα έβριζες ρε... Πιστύω ότι το άνοιωθοι κρύβει πολλά απο πίσω. Κάτι σε Νεντ Φλάντερς μου κάνει... ;)

διαφωνείς με την αντίδραση μου πάντως?

Αντικειμενικά όχι. Υποκειμενικά δεν έχω άποψη μιας και δεν με πιράζει να διαβάζω τι γίνεται παρακάτω, αλλά το σωστό είναι να χρησιμοποιούντε τα σπόιλερ τάκγς μην σας πάρει ο διάολος τον πατέρα που θα έλεγε και ο Κάιζερ...

Όντως τα σχόλια είναι λίγο κούκου γιατί έχουν πληθύνει τώρα τελευταία. Επίσης έχει πέσει λίγο η ποιότητα της μετάφρασης (δε μιλάω συγκεκριμένα/μόνο για ΡΒ). Μάλλον φταίει ότι έκλεισε το GTvS.

Anyway αν κάποιος του χρειάζεται τους υπότιτλους (εγώ καταλαβαίνω, απλά είμαι τελειομανής και τους θέλω για collection) δυσκολεύουν στην κατανόηση. Μέχρι να διαβάσει το αστειάκι έχει φύγει η σκηνή.

Η αλήθεια είναι ότι το έχουν παραχέσει λίγο. Παλιά στο GTvs ήταν σπάνια και εξαιτίας αυτού ήταν και πετυχημένα. Τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Είναι σαν να βλέπεις το επεισόδιο με ενεργοποιημένα τα σχόλια του σκηνοθέτη...

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά ναι και εγώ διαβάζω spoilers, αλλά πλέον πιστεύω ότι έχω μάθει από τα παράπονα της "άλλης πλευράς" και για αυτό υποστηρίζω τόσο τα spoiler tags

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το έχουν παραχέσει λίγο. Παλιά στο GTvs ήταν σπάνια και εξαιτίας αυτού ήταν και πετυχημένα. Τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Είναι σαν να βλέπεις το επεισόδιο με ενεργοποιημένα τα σχόλια του σκηνοθέτη...

Επετρεψε μου να πω κατι πανω σε αυτο.

Οι πρωτοι που βαλαμε αρκετα σχολια στο GTVS ημασταν εμεις στο Smallville. Μαλιστα ειχε γινει και δημοψηφισμα πριν 2 χρονια αν θελουν να τα κοψουμε. Δεν λεω οτι το καναμε μοδα ή οτι εμεις ξεκινησαμε την μαλακια απλα ετσι ηταν

Η αποψη μου στο θεμα λοιπον ειναι οτι πρεπει να δεις αν το σηκωνει η σειρα. Πχ στο Smallville,στο Supernatural, ακομα και στο House που λεει ο λογος εχει ενα χιουμορ μεσα, εχει μια καφριλα. Ειτε στις νεανικες περιπετειες που χρησιμοποιουν ατακες Αμερικανες που μπορουν να γινουν προσαρμογη στην Ελλαδα ειτε σε σειρες με μαυρο χιουμορ,βλ House που οκ, το σηκωνει το αστειακι σε καποιες φασεις

Υπαρχουν ομως σειρες οπως το Prison, το Heroes, L&O, Lost κτλ που εκει πιστευω οτι πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ εως μην πω και ΚΑΘΟΛΟΥ τα σχολια. Ειναι σειρες που δεν γινεται χιουμορ παρα σε ελαχιστες, μηδαμινες φασεις και το σχολιακι καλο ειναι να το κρατας για τον εαυτο σου. Επισης μεγαλη διαφοροποιηση: Αλλο το να πει καποιος κατι πχ για την Οπρα και εσυ να μεταφρασεις "Αντρεας Μικρουτσικος" που οκ ρε παιδι μου, αντεχεται και αλλο να γραφεις πανω στην καταδιωξη Σ.τ.Μ. διοτι αυτο ειναι δικο σου χιουμορ και δεν το ενστερνιζονται ολοι

Δεν θελω να προσβαλω τους φιλους γιατι αυτο ειναι, που κοπιαζουν για την καθε σειρα και στο φιναλε σου λενε "Εγω τους εκανα, ΑΜΑ ΘΕΣ αλλιως μεταφρασε μονος σου και καντο κατα γραμμα" απλα ειναι μια φιλικη συμβουλη(πχ ενω το Smallville βριθει σχολιων, στο Eleventh Hour που ειναι σοβαρη σειρα μπορει και να μην εχουμε γραψει ουτε ενα σε 4 επισοδεια)

Δημοσ.
Η αποψη μου στο θεμα λοιπον ειναι οτι πρεπει να δεις αν το σηκωνει η σειρα. Πχ στο Smallville,στο Supernatural, ακομα και στο House που λεει ο λογος εχει ενα χιουμορ μεσα, εχει μια καφριλα. Ειτε στις νεανικες περιπετειες που χρησιμοποιουν ατακες Αμερικανες που μπορουν να γινουν προσαρμογη στην Ελλαδα ειτε σε σειρες με μαυρο χιουμορ,βλ House που οκ, το σηκωνει το αστειακι σε καποιες φασεις.

Δεν παρακολουθώ καμία απο αυτές που ανέφερες οπότε δεν μπορώ να σου πω αν όντως κολλάει ή όχι. Το πως το βλέπω εγώ το όλο θέμα (που δεν έχω μεταφράσει ποτέ τίποτα, και απλά χρησιμοποιώ τους έτοιμους υπότιτλους που βρίσκω) έχει ως εξής:

Σε καμία σειρά που παρακολουθώ δεν θα ταίριαζαν ευφυολογήματα. Όπως είπες και εσύ στο PB και στο Lost, δεν κολάνε λόγο της φύσης της σειράς. Αλλά και πάλι ούτε σε σειρές του στυλ Big bang theory, himym και californication κολλάνε. υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να προλάβεις να προσέξεις απο αυτά που γράφουν τα παιδιά.

Αλλά όπως είπα και πριν ένα σχόλιο στου 30 υποτίτλους αν μη τι άλλο θα σου φανεί αστείο όσο κρύο και αν είναι. Όταν όμως γίνεται συνέχεια, και όταν τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά, κουράζει...

Δημοσ.

Μα εγω συμφωνω. Ειδικα τα (Σ.τ.Μ πρεπει να ειναι μαξιμουμ 2-3 σε σειρες με χιουμορ και ΚΑΝΕΝΑ σε σοβαρες σειρες)

Ειδικα σε σειρες τυπου Πριζον-24-Λοστ-11η Ωρα κτλ το μονο που σηκωνουν ειναι σε μια άντε 2 μαξιμουμ φασεις που θα πουν κατι Αμερικανικο να το κανεις Ελληνικο

Δημοσ.

Εμενα 2-3 σχολια παντως που ειχε το PB δε με χαλασαν και τοσο.

Και στα σχολια του Δημητρη στο Smalville ειχα ψοφησει στο γελιο!

Πιστευω το PB σηκωνει 2-3 σχολια ισως,σε αντιθεση πχ με το 24 που δεν το σηκωνει πιστευω.Ουτε το Λοστ πιστευω σηκωνει πολλα πολλα.

Δημοσ.

Παίζει να ήταν το καλύτερο επεισόδιο μετά τη 1η σεζόν.

- θα μπορούσε να είναι και το τέλος της σειράς αλλά φαίνεται θέλουν να το προχωρήσουν λίγο ακόμα. Θα δείξει αν αυτό είναι καλό ή όχι...

- Όλα τα λεφτά η απόγνωση του στρατηγού όταν την έκαναν από το αεροδρόμιο! ;)

- Κρίμα που πέθανε η βυζαρού...:lol:

- Πάλι τη γλύτωσε ο Θοδωράκης... Να δείτε που στο τέλος θα βρεί την άκρη και θα βρεί μια κανονική δουλειά. Προφητικά το λέω σε κάποιο επεισόδιο στο τέλος θα κρατάει το Μάικλ από τα @@ αλλά θα του χαρίσει τη ζωή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...