Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά δέν κρατήθηκα και είδα τρέιλερ.

Κατεβαίνουνε κάτω οι της εταιρίας,πάνε στον μάικλ και μετά σκάνε μαχόουν σούκρε λίνκ με τα όπλα και τους περικυκλώνουν,μαζί και τον στρατηγό.

:-D:-D

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα σχόλιο έχω να κάνω εδώ και όχι αλλού γιατί βαριέμαι να τους ψάξω.

ΕΛΕΟΣ ρε μάγκες με τα ξυπνιτζίδικα σχόλια στις μεταφράσεις σας.

Ε Λ Ε Ο Σ !!!!

Και θέλετε μετά να πάρουμε και τη "δουλειά" σας σοβαρά...

Δημοσ.

Αν ο μιχαλακης κανει την εγχειρηση και του ανοιξουν την κεφαλα,θα ερθει ο Sylar να δει τι εχει μεσα και να του κλεψει τις δυναμεις του?Ή τα εχω μπερδεψει ΠΑΡΑ πολυ?

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το "408" στο release γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου απο το πρωι (prison.break.411.408.hdtv-lol)?

Δημοσ.

Ελα ντε! Και εγώ παραξενεύτηκα μόλις το είδα και έψαχνα το tv.com αν όντως παίχτηκε επεισόδιο.

Πωω τι τέλος ήταν αυτό!!! Πρεπει να κρατηθώ να μην δω τρειλερ για το επόμενο!! Ε ρε της πόρνεως θα γίνει!

Δημοσ.
Ένα σχόλιο έχω να κάνω εδώ και όχι αλλού γιατί βαριέμαι να τους ψάξω.

ΕΛΕΟΣ ρε μάγκες με τα ξυπνιτζίδικα σχόλια στις μεταφράσεις σας.

Ε Λ Ε Ο Σ !!!!

Και θέλετε μετά να πάρουμε και τη "δουλειά" σας σοβαρά...

+100000000000000000000000000000000000000000000000

Δημοσ.

κάτι που δεν έπιασα από το επεισόδιο:

μα καλά δεν είχε αισθητήρα ήχου το δωμάτιο? αυτοί μονο rock μπάντα που δεν έφεραν για να κάνει θόρυβο αλλα ο συναγερμός τίποτα! κουφάλογο! ή παίχτηκε κάτι με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και καλά?

Δημοσ.

οχι το ηλεκτρομαγνητικο ηταν για να σπασει κατι ινες μεσα στον τοιχο απλα και καλα τωρα δν εκαναν θορυβο

ρε παιδια μηπως δν τα ειχε υπολογισει ολα ο mike γιατι αμα το ξερε θα κοιταζε πανω στην καμερα οταν το σηκωνε...

Δημοσ.

πλακα κανουμε?

δεν κανανε θορυβο??? ο ανιχνευτης υποτιθεται οτι επιανε τα παντα πανω απο 10 db... αυτοι κοπαναγανε, τρυπησανε, ρουφηξανε :devil: , γκλινγκ γκλονγκ οι αλυσιδες στην σκαλα.. τεσπα με χαλασε πολυ αυτο

και αλλη μια απορια για ολες τις σεζον.. γιατι ειναι παντα ιδρωμενοι ολοι?? πολυ μπιχλα

Δημοσ.

Όχι άλλα spoilers για τα επόμενα ρεεεεεεεε!!!!!

Με ψήνουν άσχημα να τα ανοίξω...Βασανιστήριο είναι τα γ!@$%^!@να.

Ευτυχώς αντιστέκομαι ακόμα πάντως.

και αλλη μια απορια για ολες τις σεζον.. γιατι ειναι παντα ιδρωμενοι ολοι?? πολυ μπιχλα

Είναι sexy.Τρελαίνονται τα γκομενάκια.Σκέψου τι θα γίνει αν δουν ιδρωμένο το Στρατηγό.Κόλαση... :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δίνω όλη μου την περιουσία,για rs links με τσόντα της γκρέτσεν.Όποιος έχει ας ποστάρει :-D

Φωτογραφία άπο το 12ο επεισόδιο (Spoiler)

Αφιερωμένη στο γιωργάρα.

χαχα

Επιτέλους να του σπάσει το κεφάλι όλα τα έχει περάσει εξαιτίας του! Πάντως εχουν γ'ινει μεγάλες ανατροπές. στα πόσα επεισόδια τελειώνει η σειρά?

το κακό είναι ότι θα λείπω εξωτερικό την επόμενη βδομάδα μακάρι να καταφέρω να το δω.

-----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 04 : 21 : 47-----

Χμ .... Bougas... δεν είναι αυτό που ζητάς ακριβώς αλλά δεν είναι και κακό.

http://rapidshare.com/files/56961319/4863_MXM569_TVgirls_JamieOkeefe_6E9BE47B.flv

Επεξ/σία από GIORGARAS
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

την τριτη θα εχουμε νεο επεισοδιο ???

εμαθα απο τα τρειλαρακια οτι εννοειτε πως εγινε επιτηδες αυτο με τν συναγερμο... για να πιασουν τν στρατηγο..

• Super Moderators
Δημοσ.

μπράβο ρε alt10...ωραίο spoiler tag...

όταν λέω ότι είστε άνοιωθοι κάτι ξέρω... (μη πω κάτι πιο βαρύ)

edit: πάλι καλά που το διορθωσες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...