Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως πολυ αδικα εφυγε ο μπελικ(συμπονετικος δεν μπορουμε να πουμε για να σωσει τον λινκ)

εχω μια ερωτηση: τελικα ο μαικλ θα πεθανει τοσο αδοξα, περασε απο τοσα και τωρα θα πεθανει δεν θα γινει αυτο που λενε με την σαρα one day... ωστε να εχουμε ενα ωραιο happy end να λεμε καποτε οτι βλεπαμε μια καλη σειρα???:rolleyes:

-----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 12 : 33 : 21-----

για να έχουμε happy end και να λέγαμε οτι κάποτε βλέπαμε μια καλή σειρά, έπρεπε να το κόβανε στο τέλος του σ2..... :-(:-(

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να γίνει, μεγάλη κ όλας. πως αλλιώς θα υπάρξει τέλος στην σειρά? εγώ πάντως θα χαρώ με ενα τέτοιο τέλος :P

Δημοσ.

Ειναι λογικό να μην γίνει πλεον

αφού ο Μαύρος μάλλον πέθανε και τώρα δεν μπορεί να βγει το επεισόδιο...:lol: :lol:

Δημοσ.

Ισως το καλυτερο επεισοδιο της season.Συναρπαστικο και με πολλες αναποδιες και ανατροπες...Πολυ κλαμα ομως για τον Μπελικ και το χαλασε λιγο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Όντως πολύ καλό το 9.

Το 10 έχει βγεί ή θα βγεί την άλλη εβδομάδα???

βγήκε σήμερα...

Δημοσ.

Φτου!!!

θα το σώσουν με εγχείρηση? βέβαια δεν παύει να είναι decoyplot device, αλλά....

p.s.

όσο δείχναν το φέρετρο να βγαίνει απο το όχημα, περίμενα να ανοίξουν το καπάκι, και να πεταχτεί απο μέσα ο Μπέλικ ... "Τζά!!!" :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Πολύ με προβληματίζει η Γκρέτσεν.

Απο τη μία θέλω να πιστεψω οτι θέλει να βοηθήσει τον Μαικλ και τους άλλους να πάρουν τη Σκύλα για να την κλέψει μετά αυτή, αλλά από την άλλη δεν ξέρω τι θα κάνει με τον παππούλη. Φοβάμαι μη την ρίξει και τελευταία στιγμή τους την κάνει και τους προδώσει.

Ωραίο επεισόδιο το σημερινό αλλά το κουράσανε με το κλάμα για τον Μπέλικ.Αντε να δούμε τώρα τι θα κάνουν με

το Μιχαλάκη, θα την κάνει την εγχείρηση με φόβο να αργήσουν και να μεταφέρουν τη Σκύλα ή θα "θυσιαστεί" για την ομάδα και θα είναι αργά για εγχείρηση μετα?

Δημοσ.

περασε τοσα πολλα 4 χρονια και τωρα θα πεθανει? πολλοι γκαντεμης ο ανθρωπος εγω πιστευω θα ζησει ευτηχισμενος με πολλα παιδακια με την τανκρετη και η σειρα θα εχει ενα πολυ ωραιο χαπι εντ

Δημοσ.
περασε τοσα πολλα 4 χρονια και τωρα θα πεθανει? πολλοι γκαντεμης ο ανθρωπος εγω πιστευω θα ζησει ευτηχισμενος με πολλα παιδακια με την τανκρετη και η σειρα θα εχει ενα πολυ ωραιο χαπι εντ

Ναι και τα παιδάκια θα βγουν με ένα tatoo στον πωπό!!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...