Kasrith Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 παντως πολυ αδικα εφυγε ο μπελικ(συμπονετικος δεν μπορουμε να πουμε για να σωσει τον λινκ) εχω μια ερωτηση: τελικα ο μαικλ θα πεθανει τοσο αδοξα, περασε απο τοσα και τωρα θα πεθανει δεν θα γινει αυτο που λενε με την σαρα one day... ωστε να εχουμε ενα ωραιο happy end να λεμε καποτε οτι βλεπαμε μια καλη σειρα??? -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 12 : 33 : 21----- για να έχουμε happy end και να λέγαμε οτι κάποτε βλέπαμε μια καλή σειρά, έπρεπε να το κόβανε στο τέλος του σ2..... :-(
vasilis_c Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο παντως ο κριςχχχ εχει μεγααααααααλη φαντασια
Kasrith Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 υπάρχει περίπτωση να γίνει, μεγάλη κ όλας. πως αλλιώς θα υπάρξει τέλος στην σειρά? εγώ πάντως θα χαρώ με ενα τέτοιο τέλος
Chrisxxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ειναι λογικό να μην γίνει πλεον αφού ο Μαύρος μάλλον πέθανε και τώρα δεν μπορεί να βγει το επεισόδιο... :lol:
4saken Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ισως το καλυτερο επεισοδιο της season.Συναρπαστικο και με πολλες αναποδιες και ανατροπες...Πολυ κλαμα ομως για τον Μπελικ και το χαλασε λιγο...
rodin002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Όντως απο τα καλύτερα της σειράς!! Τι αρρώστια έχει τελικά ο scofield?
whos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Όντως πολύ καλό το 9. Το 10 έχει βγεί ή θα βγεί την άλλη εβδομάδα???
Kasrith Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 μαλακήτιδα, με λίγη δώσει υπερβολικής κωλοφαρδίας... βγήκε, παίχτηκε χθές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Όντως πολύ καλό το 9.Το 10 έχει βγεί ή θα βγεί την άλλη εβδομάδα??? βγήκε σήμερα...
Kasrith Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Φτου!!! θα το σώσουν με εγχείρηση? βέβαια δεν παύει να είναι decoyplot device, αλλά.... p.s. όσο δείχναν το φέρετρο να βγαίνει απο το όχημα, περίμενα να ανοίξουν το καπάκι, και να πεταχτεί απο μέσα ο Μπέλικ ... "Τζά!!!" :lol:
vaso7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Πολύ με προβληματίζει η Γκρέτσεν. Απο τη μία θέλω να πιστεψω οτι θέλει να βοηθήσει τον Μαικλ και τους άλλους να πάρουν τη Σκύλα για να την κλέψει μετά αυτή, αλλά από την άλλη δεν ξέρω τι θα κάνει με τον παππούλη. Φοβάμαι μη την ρίξει και τελευταία στιγμή τους την κάνει και τους προδώσει. Ωραίο επεισόδιο το σημερινό αλλά το κουράσανε με το κλάμα για τον Μπέλικ.Αντε να δούμε τώρα τι θα κάνουν με το Μιχαλάκη, θα την κάνει την εγχείρηση με φόβο να αργήσουν και να μεταφέρουν τη Σκύλα ή θα "θυσιαστεί" για την ομάδα και θα είναι αργά για εγχείρηση μετα?
vasilis_c Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 περασε τοσα πολλα 4 χρονια και τωρα θα πεθανει? πολλοι γκαντεμης ο ανθρωπος εγω πιστευω θα ζησει ευτηχισμενος με πολλα παιδακια με την τανκρετη και η σειρα θα εχει ενα πολυ ωραιο χαπι εντ
WizeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 περασε τοσα πολλα 4 χρονια και τωρα θα πεθανει? πολλοι γκαντεμης ο ανθρωπος εγω πιστευω θα ζησει ευτηχισμενος με πολλα παιδακια με την τανκρετη και η σειρα θα εχει ενα πολυ ωραιο χαπι εντ Ναι και τα παιδάκια θα βγουν με ένα tatoo στον πωπό!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα